PEPPER FOR PUMPS?

Hjelp, jeg skal være alenemamma i FIRE dager!! Toåringen er i trassalderen, og det er forsyne meg 5måningen også! Jeg syns naturligvis alvorlig synd på meg selv, derfor gikk jeg på salget! Se hva jeg kom hjem med!

Uergonomisk og omstridt!

´Ja, men hun liker å kle seg ut ser du… Bedre å ha på disse enn mine, mens hun leker, ikke saaant´!?

Uforsvarlig og farlig!

Planen var ikke pysj og pumps.. Men.. «VIIIIIIL IKKEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!» «Okei, okei, okei, du vil ikke ta de av.. da får du sove med de da!»

Ullpysj og hæler!

Å nei! Jeg har skapt en Suri Holmes…

Underfullt søtt, eller?..

Og jeg kommer til å få like mye pepper som mora hennes..

Jeg skal nok takle det. Må bare komme meg gjennom disse fire dagene som alenemamma først!

Er jeg en pingle, som synes at å være alene med de to små.. er en utfordring? Og jeg må jo bare spør.. hva synes du om pumps med hæler til barn?

God helg kjære alle dere :-)

 

 

6 thoughts on “PEPPER FOR PUMPS?

  1. å nei FYSJAMEG ! hehe… nesten like ille som meg du. (Jeg lar mine få neglelakk og sminke seg bare jeg får fred….) Grusomme mødre er vi! ;)
    Og all ære til deg som tør å være alene med 5mnd og 2åring.. Når min yngste var så liten fikk jeg jo panikkanfall bare mannen var på matbutikken en tur…

    • Ha ha ha ja skikkelige Hollywoodfruer.. Jeg har undet litt på hva barnehagen må tenke med de knæsje neglelakkene hun forlanger- og som jeg gir etter for. Lett, for litt fred.. ;-)
      Apropos fred.. Idag har jeg vært dronninga av bestikkelser. Og det hjelper jo ikke akkurat på samvittigheten, men hva gjør man egentlig når man er alenemamma til to?! Takk for støtten Tyskertøsa! Jeg er ABSOLUTT der med matbutikk og panikkanfall.. så disse dagene kommer jeg til å ha kronisk hjerteinfarkt. Det er virkelig IKKE lett å sjonglere to så tette. En griner, en vil ha mat.. begge vil ha mat, og jeg som bare har to hender.. og en er konstant på puppen, for smokk og flaske er uinteressant, så vil en leke, den andre må sove, og begge har bleier.. igjen.. En var jo INGENTING, det ser jeg nå ;-) Og du som venter nummer tre.. og så tette. RESPECT! Ha en nydelig lørdagskveld! Håper jeg får litt tid til å kose meg med bloggen din senere! ;-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *