Keep calm and don´t check instagram or facebook

I disse førsjulstider, er det veldig populært å ta bilde av sine juleforberedelser, 7 sorter, ofte fler, julepynting m.m. Deretter setter man det gjerne sammen til en fin kollasj, og legger det ut på instagram, facebook, og andre sosiale medier.

DA. Blir sånne som meg, som ikke er en «bake-kaker-i-fleng-uten-oppskrift-tilogmed-og-pynte-til-jul-som-i-en amerikansk-hollywood-film-fotballfrue», litt oppgitt (og forferdelig irritert) over at man ikke er født med slike evner. Skaperen så vel det var håpløst, og bestemte seg for å gå for andre kvaliteter.

Så til alle dere som føler som meg.. motløshet og med mindreverdighetskomplekser. Det kan bli jul hos deg også! Gjør som meg. Se bare her:

Kjøp denne klassikeren. Mye billigere enn hjemmelaga er det også. 14,90 på Meny.

Finn frem de boksene du engang kjøpte, da du enda ikke hadde funnet ut hvilken tragedie du var bak kjevla.

Blir du deppa, «keep calm and light a candle», ta deg en kjeks, og..

lag deg en «hjemmelaget» kakao! Kakao for en diaperdiva.. er som vodka for russeren. Vann for en i ørken. Balsam for sjelen. Gløgg for nissen. You name it!

Kom deg til butikken og kjøp en julestjerne. Den skal bare ha vann en gang i uken!!!!! Lys, men ikke trekk fra vinduet. Altså, perfekt på bordet. Ser sååå profft ut.

Og husk: Ingenting er feil! Rød adventstid.. «Soo fæshiåån!» Lysestaken er fra Nille. Heng på et par tall. Vips, så trenger man ikke forandre fra advent til jul heller. Lilla til rød.. know what I´m saying!

Mitt siste råd er.. Lek det er 1950 (ja, ikke kvinnerollen dens selvfølgelig)! Men..

 

Og dere, la oss ikke kalle denne tilstanden mangel på husmor-genet, men feminisme! Det klinger bedre!

Kom gjerne med andre smarte (enkle) tips til juleforberedelser, som ikke krever noe utover et visst østrogen nivå!

(Og mamma.. ja, det høres verre ut enn hva det er! Jeg har tross alt et rykte å ta vare på!)

8 thoughts on “Keep calm and don´t check instagram or facebook

 1. Det jeg har gjort er å bare pynte et lite hjørne med fine adventslys (og de samme tallene som du har!) og så tar jeg bare bilder av det hver gang jeg må legge ut noe. Resten av leiligheten er jo totalkaos, men det er det jo ingen som ser. Smart ! Tror jeg skal bruke pepperkakeløsningen din óg !

 2. Hahaha Krist.in! Vi tenker likt! Dessuten har vi likt hår.. like mye kaos i leligheten.. like tall!! Tror vi muligens må være søstre!;-)

 3. Syns du har det koselig eg og kjøpte pepperkaker
  er godt nok for meg. Skulle bare ønskt eg kunne
  vore der sammen med dokke. Glede meg te jul!!

 4. Det seie du.. og lage 7 sorter etterpå!? Hehe, neida, kjekt for oss det vetdu;-) Nærme seg jul nå- jippijaiajeeeeeeshuhuuuuhurraaaayy så stas det skal bli!!! Og takk:)

 5. hahaha, herligt!
  blir ikkje noke «-kaker-i-fleng-uten-oppskrift-tilogmed-og-pynte-til-jul-som-i-en amerikansk-hollywood-film-fotballfrue” her i gården heller….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *