Italiensk sommerbrunsj med motebloggerne

Altså, det er jo ingen hemmelighet at jeg prøver meg som moteblogger i ny og ned (med mer eller mindre heldig resultat) Jeg legger heller ikke skjul på at det faktisk er for å prøve og innynde meg hos dem/ha en fot i hver leir/smiske and so on. Grunnen? De har det så himla gøy! Det er alltid hyggelige sammenkomster involvert! Som da VIXEN inviterte til italiensk sommerbrunsj! Mammabloggere.. step up your game! Se hva motebloggerne spiser til lunsj for eksempel.. Italiensk antipasto:

IMG_9181

De kulturaliserer seg. Her nytes tonene fra «Summertime» av en eminent operasanger!

IMG_9174

De får med seg goodiebags som er så tunge at invitasjonene burde komt med en advarsel!

IMG_9336

Omgir seg med lekre blomster overalt!

IMG_5409

De.. hopper til og med i senger..

IMG_9353

Men tror du ikke jeg møtte en annen mamma der da!! Og hun var så kul, hyggelig.. og høy, at jeg så mitt snitt til å lokke denne dama med i «Høye bloggere-klubben!!» (Sammen med de andre 180 centimeter lange bloggerne PiasverdenCasakaos og Artigforkidsa) Hun var lett å lokke! Hun lurte på om klubbmøte foregikk i en egen trehytte, eller om vi sto i en sirkel hvor de andre ikke nådde opp. Det siste kunne jeg fortelle. Jeg trenger kanskje ikke påpeke hvem hun er på dette bildet.. (De to andre snuppene.. Lydia og min kjære søster)

IMG_9228

Her ser du hvordan jeg koser jeg meg gløgg ihjel, sammen med Christina the Fab fra Chili Publications!

vixen

Er det rart jeg vurderer OOTD´s og konvertering til denne leiren? Eller.. hva sier dere mammabloggere/lesere.. på tide å.. sosialisere, spise antipasto, kulturalisere, hoppe i senger, og få med hjem tunge goodiebags på.. egne mammablogg eventsss??! (Er det noen som faktisk trenger slike avbrekk så er det jo nettopp vi mammaer! Duh!) ;)

Takk for en fantastisk hyggelig brunsj VIXEN!! Had a blast!

(Foto: Kristoffer Myhre)

10 thoughts on “Italiensk sommerbrunsj med motebloggerne

 1. Hei på deg, du!
  Ser du gikk for en mer tradisjonell hatt denne gangen! Hva kommer det av? Føler du at du fikk litt for mye oppmerksomhet for den kreative kreasjonen du prydet ditt vakre hode med sist? ;D

  For en staselig goodiebag!! Du er en heldiggris! :D

  • Hahaha fønnye du :D Du, det kommer av at jeg fant ut at jeg må tone ned min eksentriske side litt, om jeg ikke skal få høre om mine kreative kreasjoner (gone a little bit wrong) igjen og igjen! ;-)

 2. Åh! Det er nesten så jeg tror jeg går over til moteblogger når (om?) jeg begynner å blogge igjen.. eller.. wait for it.. ah shit! Slitt treningstights kvalifiserer gjerne ikke som mote. Søren.

  Den derre goodiebagen var jo bare to die for! Inneholdt faktisk alt jeg trenger for et helt år og litt til. Nei, spørs om jeg ikke må blåse støv av bloggen igjen. Noen skaplesere som har gjort opprør…

  Og du.. takk for tips om Inspirato. Nytt bloggstoff er alltid kjærkomment! :D

  Pst. Sender deg plutselig en melding for jeg trenger frokosttips i Oslo ;)

  Klemmer i fleng!

  • NÅR du begynner å blogge igjen tror jeg er riktigst her!! ;-) Ja den goodiebagen hadde virkelig overgått seg selv! ;P
   Oh man, ja, jeg gir deg selvfølgelig frokost tips!!! Og jeg tilbyr deg gjerne litt selskap til kaffen også altså!! ;)

 3. hadde jeg hatt bare ett plagg som kunne minne om mote ville jeg konvertert sporenstreks. Men det er jo merkelig at de har så morsomme treff når de har så kjedelige blogger…. Vi er jo mye morsommere. Vi må da klare å toppe dette????

 4. Goodiebagen sin!
  Dere motebloggere altså, fiffen liksom.
  (Morsomme er jo at jeg ikke aner hvem noen av de folkene er, bortsett fra at jeg ser det er søsteren din.)

  • Haha! Motebloggerne vet å hygge seg thats fo sho.. We have to step up our game! Og i steden for operasanger.. gjett hvem som skal bli leid inn som sanger….!?? ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *