11 bilder sier mer enn elleve tusen ord

Da ferien startet tok både cella og skrivekløen ferie også! Men nå er vi hjemme igjen, og etter pinsen tenker jeg det er på tide å aktivere både den ene og det andre! Til tross for forsvinningen, et par sykdomstilfeller og travle dager med to små, så var det en deilig ferie. Her fortalt gjennom elleve bilder:

IMG_5281

IMG_5275

IMG_5049

IMG_5397

IMG_5261

IMG_5315

IMG_5339

IMG_5291

IMG_5398

IMG_5288

IMG_5287

Ha en aldeles nydelig dag! Make some good memories <3

15 thoughts on “11 bilder sier mer enn elleve tusen ord

  1. Fine bilder, og jaggu fine motiver også! Her blir det ikke så mye kreativt, ser ut til at vi ender på et besøk men det er da greit det også? :)

    • Ja det er hvertfall noen av de bildene jeg har fått lastet ned fra det forsvunnede minnekortet… Krysser fremdeles fingrene for at det dukker opp.. :)

    • Ja det er jo alltid deilig å komme hjem :D Herlighet, jeg vasker enda klær fra turen.. det er mye jobb å være på ferie altså.. Både før, på, og etter ;) Men å komme hjem til dette været var jo bare helt fantastisk! Håper alt er bra der vest! :-*

    • Ja det var det altså! Men sannelig godt å være hjemme i velferdsstaten vår også.. (og det setter jeg to streker under, etter TO legebesøk hos doktor Greekos……) Gleder meg til å oppdatere meg på livet ditt den siste.. tja.. måneden.. Håper alt er bra med dere <3

  2. Så herlig! Vet ikke når jeg får min neste sydenferie, men noe sier meg at det blir leeeeenge til… Heldigvis har det vært strålende sol og 25 grader her siste dagene, så da kan man klare seg fint :-) Velkommen hjem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *