HVORDAN JEG MØTTE JACK BAUER

(Dette har skjedd.. Jack Bauer er far til mine to små prinsesser. Vi giftet oss i true Hollywood-style i Provence sommeren 2009. Men hvordan begynte egentlig det hele?)

Nå tror du kanskje at jeg møtte Jack, mens han reddet meg fra en tikkende bombe som al-Qaida hadde tapet fast til kroppen min. Men nei. Så var det ikke..

Jeg husker den første telefonen jeg fikk, da jeg kjørte bil over Haukelifjell.. Da sa jeg: «Jada, vi kan sikkert møtes! Jeg ringer deg!» Aldri.. tenkte jeg når jeg la på. For jeg synes at, han med den dype og litt monotone stemmen, som Jack jo har, hørtes ulidelig kjedelig ut.

Venninna mi, som ville spleise oss, sa: «Gi ham nå en sjanse, han er noe for deg!» Men det var jeg skråsikker på at han ikke var, hello-o..

1. Han var skater..

jeg skulle ha en akademiker..

 

2. Han virket kjedelig..

jeg skulle ha en spennende mann..

3. Han var like gammel som meg. Jeg hadde alltid likt de litt yngre..

Vel, stort sett..

Lista var lang, kravene var store, og dette var en fyr som definitivt ikke tilfredsstilte en liten parantes på den lista engang.

Men, han gav seg ikke..

-Du ringte aldri tilbake du..

-Øh.. nei, ups, det har jeg visst.. øh.. glemt..

Så da ble det så flaut at jeg gikk med på å møte ham tilslutt. På blinddate.

Dagen etter fortalte jeg mamma entusiastisk: «Han gjorde ingen feil!!» Han var perfekt, han var ikke i nærheten av punktene på lista,  men de punktene ble egentlig forandret den dagen. Et punkt stod igjen. Jack. Jack Bauer. Han var drømmemannen min.

Hvordan møtte DU drømmemannen din? Var han slik du hadde sett for deg?

 

15 thoughts on “HVORDAN JEG MØTTE JACK BAUER

 1. Min drømmemann gikk i klassen min andre året på videregående, og gikk alltid med hatt, og jeg syntes det var så teit. Men jeg kjente ikke så mange, men han med hatten husket jeg hvertfall hvem var! Og han skrøt alltid av designskillsene mine, så da ble han jo ganske kjekk. Plutselig hang vi sammen hver dag, og ble kjærester i løpet av et par måneder og siden 2007 har vi vært kjærester og bestevenner <3

 2. Jeg møtte min drømmemann ved flere anledninger før jeg innså at han var det… drømmemannen altså. Er rart med de kravene, hvordan de endrer seg fra det vi tror vi ønsker oss til det vi faktisk ønsket oss når vi fikk tenke litt etter:)

  • Hehe, ja det er jo ofte sånn det er.. Plutselig så var han der hele tiden ;-)
   Veldig rart med de krava altså.. Og så bastant jeg var, nei, sånn og sånn, ferdig snakka. Et mysterium det der.. ;-)

 3. Jeg hadde akkurat starta på høgskolen, og var såklart klassens tillitsvalgt. Det var sambo også (av den enkle grunn at alle tillitsvalgte fikk en heidundrandes (JA heidundrandes hehe) fest-helg, nei jeg mener såklart teambuilding-helg, på starten av året).
  vi endte opp med å sitte sammen under middagene, og tror vi klina den første kvelden. og andre også for den del. er ikke helt sikre da, men her om dagen fant jeg et bilde som gav rimelig sterke indikasjoner på det. har også funnet logg fra msn-samtale med en venninne: «var det noen bra fyrer i helga da?» «neei…kun en. dødspen, men han er sikkert en dritsekk» (fyi dette er godt over 5år siden nå;)
  så var neste ut halloween-fest. da klina vi definitivt med hverandre. og noen til. men han var den peneste av hele hurven, og jeg også tydeligvis;)
  og så hadde vi første date: vi hadde aldri snakka sammen edru, kun teksta. men det var mandag formiddag, og begge var skulkesyke. så jeg dro på meg joggedressen og dro bort til han. vi satt i sofaen under dyna og såg skrekkfilm og drakk kakao, hele dagen:) og så var det gjordt:)

  • Hehe så skjønn du er Therese! Rett fra levra- det liker jeg!! ;-) Det var litt av en begynnelse, heftig ;-) Og nå har dere barn og alt! Ja sånn kan det gå.. bare ved være tillitsvalgt, av litt tvilsomme grunner.. ;-) Ha ha, herlig!!

 4. Drømmemannen min burde absolutt ikke blitt min! Han var nemlig eksen til venninnen min og det hadde ikke vært noe pent brudd.. Jeg hadde dog aldri møtt han mens de var sammen, bare hørt de fæle historiene. Så viste det seg at meg og han hadde felles venner, vi endte opp på samme bursdagsfest og det ble mye flørting. Jeg klarte liksom ikke å glemme han og da vi nok en gang endte opp på samme fest var det gjort! Jeg forklarte venninnen min at jeg hadde falt for han, men at jeg selvfølgelig ikke kom til å bli sammen med han siden han var eksen hennes! Hun sa at jeg kunne ikke styre sånt, om det var kjærlighet så var det kjærlighet.. siden den dagen har vi vært sammen, men jeg mistet en venninne for det ble for vanskelig for henne :( Heldigvis er hun nå lykkelig sammen med sin drømmemann! So thumbs up for en happy ending! :D

  • Uff ja sånne ting er alltid vanskelige.. Men det er jo som hun sa, man kan ikke styre følelsene. Om hun bare hadde fæle historier å komme med når de var sammen, så var hun ikke verdt ditt vennskap heller. Jeg mener, han må jo være helt beyond fantastisk som er gift med DEG!! ;-) Bra hun fant seg en da, så du kunne senke skuldrene helt! Så absolutt, tomlene opp for happy endings! <3 ;-)

 5. Saa fin historie!
  Jeg moette min droemmemann naar jeg flyttet inn med han i et kollektiv i New York. Jeg kjente han litt, men trodde han var for smart og hoy i hatten for meg. Vi ble etterhvert bestevenner, og en dag kysset han meg veldig overraskende paa munnen. Etter det var det gjort.

  • Sweet! :-) Romance in the big apple.. ahh.. jeg ser det for meg.. ;-) Tenk at et førsteintrykk (eller flere) kan være så feil! :-) Stakk innom bloggen din, og du ser utolig kul ut! Og der tror jeg førsteinntrykket stemmer!! ;-) Gleder meg til å lese mer!

 6. Vi møttes det året jeg skulle begynne på videregående, men det ble ikke oss to før året etter. Og etter det har vi holdt sammen :) Vi har vært sammen i 10 år i november, samboere i 8 år, forlovet i 7 og gift i 1 år i august :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *