DU MÅ BRUKE HODET!

Det følgende skjer engang mellom 1700 og 1800 lørdag ettermiddag:

Storesnupp bader. Hun prøver å åpne en såpe.

«Pappa, jeg klare ikke åpne.. Hjelpe meg!»

Du må bruke hodet jenta mi!

Å ja selvfølgelig!! Dunk-dunk!

He he.. pappa måtte hjelpe til denne gangen

Ja, hun er selvfølgelig ganske løsningsorientert denne lille genistreken av et potensielt Mensa-medlem som vi har lagd.. (Her var det faktisk litt deilig å se at hun har fått litt av mine gener også, at hun er menneskelig liksom!) Har du en god historie der barna har tatt dine instruksjoner bokstavelig?

18 thoughts on “DU MÅ BRUKE HODET!

  • Ja det skal storesnuppa også, klare ALT selv. Og idag skulle hun absolutt IKKE ha på seg bleie (og hun er ikke tørrlagt for å si det sånn), men truse… Jeg vant den kampen, phew! Endte med at hun tok trusa utapå buksa- og sånn hadde hun visst gått i barnehagen hele dagen. Det hadde visst vært ganske underholdende Så de er stae disse 2,5 åringene
   Diaperdivadiary would like you to read.. DU MÅ BRUKE HODET!My Profile

 1. Herlig! For nesten hundre år siden, så lot jeg 3 åringen få bli med meg i butikken matbutikken – normalt pleide jeg å avspise ham med at ‘nei – mamma har litt dårlig tid’. Han kikket opp på meg og spurte: Har du fin tid idag da mamma?
  Joanna would like you to read.. Sticks and Stones?My Profile

 2. haha så herlig! rett igjennom løsningsorientert ja:) bra egenskap å ha med seg det;)

  -gleder meg til vi kan gi litt andre beskjeder enn type: «det er pusene sin mat. det er kun pusene som skal spise den!» (dette blir *ikke* følgt bokstavlig for å si det slik. heldigvis blir «spytt ut nå!» tatt litt mer på alvor;).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge