JEG ER EN BÆRER

Før så jeg på bærere som en litt alternativ gruppe. Skikkelig fordomsfull var jeg, da jeg tenkte at bæring er kun for damer som føder på ABC klinikken, har dreads, og kjører økologisk. Så feil kan man ta! Det er suuuperpraktisk, så denne bæreselen, en Beco Butterfly 2, har gjort meg til en av dem. (Jeg er fremdeles into trilling også!)

Dagens outfit:

En baby!

Er du en bærer? Eller er du utelukkende en triller? Både bærer og triller?

God helg til dere alle, bærere eller ei :-)

 

14 thoughts on “JEG ER EN BÆRER

 1. Bæring er bra for både mor og barn tror jeg. Jeg har vært bører med begge mine. Har hatt meitai til begge og er superfornøyd. Så fornøyd at jeg har store planer om å sy egne meitaier etterhvert. Både jeg og ungene trives godt med bæring. Og jeg kommer definitivt til å bære en eventuell tredjemann også :-)

  • Nå har jeg fått lest hele innlegget ordentlig! Veldig interessant, lærerikt!! Er veldig glad for at snøen begynner å smelte, og at det er blitt mildere, sånn at jeg får brukt den mer! Skjønner ikke at folk kan være kristiske.. om de henger innafor eller utafor magen.. Og det er jo så fantastisk herlig! Å ha den nærkontakten, for begge <3
   Håper dere har hatt en super helg! Håper på magebilder imårra!? ;-)
   Klemses :-*

 2. Bæring er super praktisk og en har mye bedre kontakt med babyen enn om den ligger i en vogn.
  Jeg har brukt både sjal, ringslynge og meitai(og vogn), men nå er minste snart 6år(huff) så det funker ikke lenger(savner det)…selv om jeg ved et par anledninger bar storesøster som er 5år eldre når lillesøster var liten. Bar både på tur og hjemme for å få gjort ting.
  Jeg betalte faktisk deler av de siste mnd av min forlengede mammaperm med å sy ringslynger. (http://aiaslillesyskrin.blogspot.no/)
  Så siden det er snart 6år siden jeg starta med bæring(hadde babybjørn for snart 11år siden da…men), så du vel kanskje på meg som alternativ :-P …og jeg dro «tilogme» på bæretreff.
  Du kan jo og «kaste» storesøster på ryggen og trille lillesøster, eventuelt bære en forran og en bak ;-)

  • Oi!! Så kult, dette visste jeg ikke! Lager, selger, egen side og greier!! Det er jo kjempeartig! :-) Haha, ja da hadde jeg nok sett på deg, som litt alternativ.. hadde jeg ikke kjent deg da ;-)
   Okei.. Anja.. En foran og en bak.. tror du overvurderer meg litt her, ha ha ;-D Men med evt. neste mann, vil jeg utvide repertoaret litt, med meitai, kanskje slynge/sjal. Må se hva jeg FÅR TIL! Den Becoen var jeg på Bæreglede og kjøpte (Grethe kjøpte Manduca), så jeg får gå ned der og teste de ut! ;-)

   • Har ikke sydd på lenge nå da…datt liksom litt bort når jeg slutta å bære selv…men det kan jo skje igjen…jeg kjøpte et elastisk sjal, og ble hekta, men tok meg ikke rå til å kjøpe andre ting, så da ble det å sy det selv…
    En forran og en bak var vel mest ment som fleip(men går ann)…hehe…men å bære på ryggen, det klarer du etterhvert iallefall, Becoen kan brukes på ryggen også om jeg ikke husker feil (Becoen din var fin forresten) :-) ryggbæring er også praktisk for å få gjort ting hjemme.
    Og bæring kan også være alternativ til knebøy med vognbaggen…hihi
    Slynge(finnes jo flere typer som lommeslynge og ringslynge) er veldig enkelt og mindre styr enn sjal(selv om det egentlig bare er styr til du «get the hang of it»)
    Men det viktigste er at en bruker noe en er konfertabel med :-)
    Lykke til!

    • Takk du, ja, den kan brukes på ryggen! Og ha ha ha, det er jo et supert alternativ til knebøy..hvorfor har jeg ikke tenkt på det før!!?;-D Det begynner faktisk å bli mye bedre nå, etter at hun bikka 6 mnd :-)
     Ja, ikke sant, man må jo bare lære seg det, så er det jo ikke noe hokus pokus! Når tredjemann kommer, ringer jeg deg for hjelp og innføring! ;-)

 3. Så koselig bilde.
  Vi både bærer og triller.
  Har et sjal som lillegutt ikke blir så veldig god venn med, så det er lagt unna. Har også ei lommeslynge som jeg er veeeeldig glad i, men lillegutt har blitt i tyngste laget for den (trist, for jeg elsker den.. vurderer å sy en i annet stoff…)
  Derfor går det i Boba nå på vinterstid og en hjemsydd meitai på sommerstid.
  Og så trilles det en hel del.
  Bæring er absolutt koselig. Skulle ønske jeg gjorde det oftere egentlig…

  • Ja det er så utrolig koselig! Det har blitt lite bæring her i vinter også, men nå når våren er på vei!? så skal jeg bære mye! Storesøster likte ikke å bli bært, så jeg er veldig glad for at lillesøster elsker det! For det gjør nemlig jeg også! ;-) <3

 4. Minstemann bar jeg mest av alle, ble mer og mer glad for bæring etter antall barn. Så mye lettere å komme seg alle steder da. Moby wrap var glimrende for meg :).
  I forfjor når vi var i Paris så sovnet han (4 år)og da knyttet jeg han bare med sjerfet mitt inntil kroppen og han sov like godt videre.
  Kos deg med bæring og trilling, likte begge deler jeg også :)

  • Ja jeg skal også være en mye aktiv bærer fremover, storesøster trivdes ikke så godt med det når hun var liten.. Men hallo, jeg kan jo teste det nå, hun er jo ikke mer enn 12,5 kg.. så hun kan jo bæres i mange år enda! ;-)

 5. Jeg elsker bæring, men denne gangen har jeg ikke kjøpt bæretøy enda. For om hun blir like rolig som Storesøster så blir hun en vognbaby :) Men Storebror bærte jeg så og si 24/7 :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *