Helgens hendelser og diverse discoveries

Flytur og forferdelig vær

Jeg vet at mange nå sitter og lurer på om jeg overlevde flyturene i helgen.. og jeg kan si såpass at det er jeg selv som nå sitter og skriver dette! Så da kan du jo dra konklusjonen selv!

Når vi kom til Gardemoen, så var det ikke akkurat betryggende at alle disse snømåkerne tilsynelatende hadde bedre ting å ta seg til enn å måke på rullebanen! Jeg oppdaget at.. de kjørte rundt på måfå!!

IMG_3477

«Kom an gutter, vi kjører rundt og rundt i ring da, alle andre veier enn på rullebanen- da skremmer vi alle med flyskrekk, DET er moro det!»

Til tross for umåkt rullebane i snøstormen, klarte vi å lette. Jeg prøvde på en så diskré måte som mulig, å skvise hånda til Jack, sånn at barna ikke skulle oppdage at jeg holdt den kritthvite hånda hans ut av noe annet enn pur forelskelse!

Takk til alle mine fantastisk gode blogge- og instagramvenner, som gav meg guts til å gjennomføre det hele på et lite (mindre) hysterisk vis! At det faktisk er mer sjanse for å dø av en kokosnøtt i hodet.. var faktisk en betryggende tanke der og da!

Bursdag og biceps

Vi feiret pappa med brask og bram!

IMG_3726

Og med bedårende barnebarn!

I sangen jeg skrev til ham.. hadde jeg skrevet inn et vers fra de 4 flotte svigersønnene hans.. den begynte sånn:

«De bicepsene som du har
er slettes ikke sanne
vi kom inn døra, ville snu
ja, skulle valgt hu Janne!»

Hvem er Janne? Janne hvem?? Svigersønnene ble forvirret av dette. Jeg nevnte videre i verset, noe om svigerfaren som knuser dem i håndbak.. Ikke så smart. Så på tampen av 60 års dagen, måtte vi arrangere håndbak-konkurranse for de fornærmende. Ikke lett å være verdens sterkeste pappa, og måtte bevise det hele tiden!! Med friskt mot gikk de inn for å faktisk prøve å slå ham.. Moahaha! No offence Jack & co.. som oppdaget at..

Knus, knus, og knus! Min pappa er sterkere enn din!

Din pappa, på 60.. ER sterkere enn meg!

Duckface og diverse

Hjemme er det obligatorisk å dra frem fotoalbumet! Og se hva jeg oppdaget.. at jeg allerede som 11 åring drev med «duckface». (Og at jeg heller ikke da, hadde store sansen for interiør..)

IMG_3576

Før: 11 åring.. som vil bli modell. Nå: 30ishing.. som nekter å pensjonere seg! (det var ikke før Storesnupp så dette bildet, at hun skjønte det var meg i albumet. Andefjes.. det er på tide å si farvel..)

Ellers så koste vi oss masse, både store.. (Tro om jeg klarer å presse inn et bilde til av meg selv her.. uten å virke helt rosablogger?)

IMG_3652

Jeg oppdaget nemlig at jeg kunne se ganske ung ut på et bilde – uten å være fotoshoppet!

Og små!

IMG_3591

Her oppdaget med et pølsebrød under bordet.

Har du gjort oppdagelser av noe slag denne helgen du da?

13 thoughts on “Helgens hendelser og diverse discoveries

 1. Ååå, veit du hva!!
  En gang jeg var i Brasil, fikk jeg faktisk en kokosnøtt i hodet! På restaurant! Og jeg døde ikke! Og når man ikke dør av DET engang, da er det SYKT liten sjanse for å dø i et fly!

  Gjett om jeg har oppdaget noe da!! Jeg har oppdaget forskrekkelsen man føler når bebien har over 40 i feber!
  Og forbauselsen man føler når man ser hvor pigg en bebi kan være etter 4 dager nesten uten mat!
  Og hvor syyyykt trøtt man blir av å være våken hele natten, og hvor stiv i ryggen man blir å bære bebi i et døgn i strekk. Puh. Glad det går bedre nå:)

  • RILLI?? Du fikk en kokosnøtt i hodet… hva er oddsen for det?!? Glad du ikke fortalte meg deeet før avreise! Men nå må jeg hvertfall finne en annen oppløftende tanke på flyturen til Kreta… Takk ska du ha!
   Auch, den over-40-i-feber-forskrekkelsen er ikke noe særlig.. grufull! Jeg er også glad det går bedre nå!! :D

 2. Har du gjort oppdagelser av noe slag denne helgen du da?

  ja! blant annet at du fremdeles ikke har lært deg da-når regelen :P

  Når vi kom til Gardermoen. GRØSS !

  Ha en fin uke
  L

  • Kjære korrekturleser!
   Når jeg leste kommentaren din.. ( ;P ) så innså jeg at du blir bare nødt til å deale med når´en min! Gramatisk feil eller ei.. jeg skriver det jeg snakker. Så når du blir irritert på meg, få det for all del ut i kommentarfeltet, men jeg kommer ikke til å forandre på det! Når jeg kom til Gardemoen og når jeg gifta meg.. ;)

   • hehe, jeg skriver også som jeg snakker, som regel korrekt ;), yrkesskade etter mange år i skrivebransjen.
    Meningene derimot er nok mindre korrekte i manges øyne, så vi har alle vårt.
    Gratulerer med bok forresten og lykke til på bokfest.
    L
    ps, håper Aschehoug spanderte korrekturleser på dere

 3. Herlige sang da :-) og godt en kan konkurrere litt i selskap. Så nå kan du fortsatt si at «min pappa er sterkere enn din pappa» om du blir sint på noen, slik som vi gjorde når vi var små. Eller gjorde ikke dere det?

  For en vakker stil du hadde på rommet ja, jeg fikk presset igjennom å få en mørk brun tapet med små blomster på, den ble fort tapetsert over igjen, så mon tro hvordan det vil bli hos meg.
  Du ser ung og flott ut selv som tobarnsmamma, når kommer je to neste?
  Ha ei herlig uke

  • Jeg sa det, og jeg sier det fremdeles! Og jeg vet jeg har rett! ;-P
   Ja stilen min var upåklagelig, alt symmetrisk og fint! ;)
   Haha de to neste.. ja de kommer med tid og stunder.. Skal nok få tatt deg igjen omsider! ;)

 4. *PUH* godt å vite at du overlevde flyturen! ;) næh seee søte lille dokka der da! (deg ja!) flott allerede som ung du! herlig at dere har feiret pappaen din da,ta godt vare på han :) å at han er så sterk da ;) hihi. blinkskudd det bildet under bordet der med pølsa da :) å for et nydelig bildet av deg det siste der, nettopp fått klippa håret eller? så skikkelig fresht ut :) oppdagelser i helgen? næi,ikke sånn egentlig! men jeg har jo nok en gang oppdaget at cheezeballz er nam! beste snack! ellers så er mine oppdagelser fulle av ideer til oppussing for tiden!! :-p

  • Ja ikke sant, jeg er også veeeldig glad for at jeg overlevde flyturen ;P Det var en veldig fin helg :) Og.. pappaen min skal jeg ta vare på vettu.. ;-)
   Det er ikke så lenge siden jeg klippa meg nei, ingenting som er bedre enn en liten stuss.. ;)
   Hmm.. tror nesten jeg må oppdage cheezeballs selv i helga..
   Lykke til med oppussingen, du er så flink, skikkelig handywoman!! :D

 5. Hahaha. jeg kan vel si at du så langt bedre ut en meg som 11 åring selv med duckface. Jeg derimot hatet tydeligvis alt og alle med midtskill og svettebånd (?) til matchende adidas joggedress på skolebildet. Mhm. Mamma og pappa valgte å ikke hegne det bildet på veggen gitt.

  I helga har vi vært på visning. På et så veldig fint hus. Takst var 6.2 og det gikk for 6.9. Så det blir nok flere visninger gitt ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *