Dagen før dagen

Jeg er sikker ikke den eneste som har innsett at det er bare en dag til den O´store bokfesten på Aschehoug! Men jeg er sikkert den eneste som så meg selv sånn herrant i speilet i morges..

IMG_3744

Comfy-og-sæggete-ullundertøy-outfit-ala-småbarnsmamma (Jeg tok på jeans til barnehagen altså! Så ikke ring barnevernet!!)

Jeg skjønner jo at.. selv om jeg har en ganske ærlig blogg.. at jeg ikke kan gå sånn her!  Og i tillegg, til å kalle meg diva, har jeg så breialt forkynt at jeg er en slags modellmammablogg! Veldig gjennomtenkt, kunne jeg ikke bare vært litt mindre stor i munnen.. og gjemt meg litt bedre bak loven til Jante??

For jeg har virkelig INGENTING å ha på meg! Dessuten har Pia kjøpt seg snasent outfit.. what to do?!

Så vi sees i morgen dere! Jeg er hun i burka, evt. onepiece. Har ikke bestemt meg ennå! Jeg vet bare at jeg må gjemme meg litt. For det er nemlig litt skummelt også det her.. forfatter liksom!!!

IMG_3781

Hjelp.

Haha, jeg bare tuller med deg. Jeg slepte med selv ut på shopping i dag! Møtte meg selv i Bogstadveien til og med.. og skjønte..

IMG_3509 - versjon 2

Oh no!! Jeg har faktisk et rykte å ta vare på..

Så da bestemte jeg meg rett og slett for å rulle meg i litt glitter i morgen!!

IMG_3768

Glitter og stas!

Negler, øyenvipper og push-up undertøy. Jeg er hun som er all fake! ;)

Nei, helt seriøst dere! Jeg gleeeeeder meg til å møte dere alle, og jeg gleeeeeder meg til å bli forfatter!

Er du klar til i morgen, fake eller ei?

34 thoughts on “Dagen før dagen

 1. Jeg syns sånn helt personlig at du skulle tatt en reprise på den dagen du glemte å fjerne sminken…tenk så festlig – det hadde vært et passende stunt sammen med alle forfatterene!! ;)
  Men når det er sagt – jeg er helt sikker på at du blir fæb uansett – fake eller ikke – og jeg skulle ønske jeg kunne være der i morgen. For å mingle med fiffen (dere) og skaffe meg et signert eksemplar av boken – åh tenk å få en bok signert av Diaperdiva da!! <3
  Masse lykke til søta, dette er kanongøy – jeg heier på deg her oppe fra det høye nord!!!!!

  • Hehe, ja det hadde tatt seg ut, å troppet opp som en zombieforfatter ;P
   Jeg skulle også ønske at du var der……. so much!
   Tuuuusen takk Hegemor, det betyr MYE med heiarop fra det høye nord!!
   Låts åf låvv!!!! <3

 2. Nei altså du, Diaperdiva, nå må jeg snakke litt strengt her.. Du kan jo ikke bare gi andre folk (les: meg!) presentasjonsangst på den måten! Jeg vet jo ikke hvordan man setter på løsnegler engang! ;)

  • Jeg kan betrygge deg med at dette KUN er skremselspropaganda. og en overdrivelse ut av proporsjoner! ;) (Historien ble bare litt bedre sånn følte jeg hehe) Jeg lover at jeg ikke skal pynte meg så mye, litt negler og vipper sånn at jeg føler meg bittelitegranne fresh bare..
   Sees etterpå vakre :D

 3. Gleder meg til å få signert boka mi! ;D Jeg kommer til å komme rett fra jobb, så jeg hadde satt pris på om flere ikke pyntet seg sånn ;)

 4. Masse lykke t!!

  Ps! Eg fryde meg (les: LER stort sett HØGT) øve kvart et blogginnlegg sjøl om eg ikkje kommentere alt. Just as u know :)

 5. Hehe, jeg dro panisk på shopping etter Pias innlegg, og svei av hele (og litt til) honoraret på lanseringsoutfit. Ble veldig glad da jeg så at du også skulle pønte deg litt :D Jeg trodde nemlig en stund at jeg kom til å bli «hun overpynta, ukjente bloggeren i kroken der borte». Nå blir jeg kanskje bare deler av det :D

  Gleder meg til å treffe deg!

 6. Fyyyyy søren, vi skal gi ut BOK! Gaah jeg gleder meg! Ok ikke helt sant. Jeg er også dritnervøs og skjelven. Men jeg løste i det minste det harikkenoeåhapåmeg-problemet i fjor da jeg kjøpte meg en stk LBD (prøver meg på modell/diva -slang. How did I do? ) og den passer til alt! (Ok kanskje ikke bryllup da..)
  Blir ikke noe fancy fake negler eller noe på meg men jeg kan garantere superpushup/hold in/ spandex under. Haha… satser på at det holder. Åja. Og så kjører jeg på med verdens høyeste hæler slik at jeg ikke blir helt hobbit ved siden av deg, så jeg blir hun som går på trynet! Vi sees Stine ;-*

  • I know.. det er heeelt utrolig, men sant!! Gruleder meg noe sinnsykt!
   Haha u did good! En LBD er alltid en sikker vinner! Jeg dropper hælene jeg da, så møtes vi på midten! ;)
   Og superpushupholdinspandex er ofte hemmligheten føler jeg! Ja nå har jo vi forsåvidt offentliggjort den hemmeligheten da.. ;P
   Sees om et par timer fineste Jona <3

 7. Eh, enkelte av oss har knappt tid til å løpe gjennom dusjen i morgen, jeg synes egentlig det ullundertøyet der er det du skal gå for.
  Allerede nå surrer jeg rundt med «jeg MÅ hilse på Stine, men nei, herlighet, jeg tørr ikke det!» osv. Forhåpentligvis er Gro tøffere enn meg og drar meg med.

  • Ja det hadde nok i hvertfall gitt meg oppmerksomhet hehe, men nei, skal prøve å være så lite oppsiktsvekkende som jeg kan få blitt. Leste en anmeldelse her i stad, og Gro gjorde meg oppmerksom på at det sto noe om trutmunn og dagens outfit.. Da skjønte jeg at.. min ironi kanskje ikke er helt funkbar for en 60 år gammel anmelder i Dagsavisen. Jeg skifta trutmunn bildet. Kan jo ikke risikere å bli den det står om i avisen i morgen.. «Ja også har vi rosabloggeren Diaper Diva Diary.. hva hun gjør i boken…» Nei, mest mulig anonym tenker jeg!
   Koooos dere på kafe gurls, jeg skulle gjerne blitt med.. men må forberede de to som skal ha barnevakt (og meg selv på å dra fra dem.. ;P )
   Sees om et par! ;-)

 8. Lykke til i dag! Skulle så så gjerne vært der sammen med deg, men vi tar det igjen, ikke sant? Og du… Selv i ullundertøy ser du tusen ganger bedre ut enn jeg gjør når jeg skal i bryllup! :-D Stor klem <3

 9. jeg er så glad på dine vegne,dette blir spennende! gleder meg til saftig lesestoff om bokfesten på bloggen siden jeg ikke kan komme til festen ;) (trønderberte you know,far away) naw,søt ulllongs ;) men du blir så fin atte! du fikser deg fjong på no seconds og ordner opp.du er jo en av flere supermoms som skal dit jo :) masse lykke til,ser at outfiten blir knall allerede! leopard slår aldri feil! ha en st

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *