Halloween minus ween!

Hallo ja! I dag skulle jeg, som alle andre, lage et Halloween innlegg.. Men etter å ha sett gjennom bildene jeg tok da gresskaret ble forberedt i går kveld, så blir det desverre ingenting av! Hvorfor? Skulle offentligheten fått innsyn i Bauers Halloween forberedelser, så måtte en rekke ting ha vært annerledes..

Jack måtte hatt på seg helt andre klær! I hvertfall rene.

IMG_1851

Den grisete prosessen hadde foregått et annet sted.. enn i sofaen!

IMG_1852

Barna hadde også vært interessert i å være med på den gøyale familieaktiviteten..

Chipsposen hadde ikke vist på bildene. Eventuelt vært byttet ut med nøtter, kanskje en smoothie.

IMG_1857

Det hadde ikke vært en Leatherman på samme bildet som et par barnehender..

IMG_2048

Det hadde heller ikke vært tær.. oppå bordet!

Og gresskaret måtte ikke sett ut som det var lagd av Edward Saksehånd himself.. Da kunne jeg faktisk ha vist det frem også!

IMG_1877

Derfor ble det bare et «Halloween minus ween» innlegg fra denne kanten i dag! Det tror jeg du skjønner.. Så hallo, og snakkes!

Ønsker deg uansett en skremmende bra kveld!

Ble dine eventuelle Halloween forberedelser vellykkede/bloggbare?

21 thoughts on “Halloween minus ween!

 1. Hehe… Jeg elsker disse innleggene dine! :-D Føler meg så normal når jeg ser at andre har det som meg. Her prøver vi å ikke tenke på at det er noe annet enn en helt vanlig torsdag! ( Håper ingen ringer på for jeg vil gjerne ha snopet for meg selv… Mohahaha)

  • Haha, ingen som ringte på til oss heller. Og vi som hadde et kjempegrusomt gresskar stående utenfor døren som velkomst og alt.. Det var vel derfor ingen ringte på kan jeg tenke meg. Mye snop på meg også.. Mohaha ;-) Fortsatt god helg <3

 2. Du har nå faktisk et gresskar å vise til. Vi er på ferie, sørgelig gresskarfri.. Måtte ty til en tante som jeg sendte ut i nabolaget med prinsessekledte unger.. jo, jo, bedre tider neste år…. Da skal casa Didriksen lyse opp som et gedigent gresskar i solnedgang…

 3. Hahaha – sier som Laila; du har i alle fall gresskar…
  Her var det stille og rolig i dag. Om det var bloggbart vet jeg ikke men jeg fikk i alle fall tatt et bilde av en sjokolade. Holder det!

  Fin fredag og god helg når den tid kommer.
  Og en klem:)

  • Sjokolade er absolutt i aller høyeste grad bloggbart!;)
   Dere må ha en fortsatt god helg! Håper været på Sunnmøre, er like bra som det er på sør-vestlandet denne helga!!;)
   God klem!!

  • Nå skal det sies.. at det var Jacks ide, og gjennomførelse av ideen. Jeg er altfor bedagelig anlagt. Å finne frem en trillebår for å få med den overdimensjonerte grønnsaken hjem.. ligger laaang utenfor min latskapssone. Jajamensann.
   Mandariner og bananer ligger på grensen, og vil definitivt bli aktuelt om jeg får ansvaret for underholdningen neste halloween!
   God helg kjære Hegemor aka fyrrig redhead! ;-) Smask!!

 4. Jeg skulle lage snacks av gresskarkjernene, og suppe og pai av kjøttet. Og så skulle jeg kle meg ut med skummel maske for å skremme barna som ringte på. Og så skulle gresskaret såklart stå på trappa slik at alle visste hvor de skulle ringe på. Kanskje jeg skulle ha litt skummel musikk, og henge opp litt spindelvev utenfor også. Og så skulle vi ha Halloween. Og forresten, mannen og gutten skulle også kle seg ut!

  haaaaa. ha.
  Sier som de andre her – du HAR jo gresskar!! Tusen perfect mom poeng det:D
  (ooog jeg ler meg i hel av innlegget ditt, fantastiske bilder:)

   • Hahaha! The perfect plan!! ;-) Jeg har en bekjennelse å komme med da.. det hele var Jacks ide.. MEN… jeg sa det var greit! At han gikk å kjøpte det og tok det med hjem!! Så jeg hadde absolutt en finger med i spillet!! ;)) Så et par perfect mom poeng ble det jo.. og okei.. et par tusen perfect dad poeng..
    Og vedr. planen din.. det ER jo tanken som teller!! Så da vet jeg ikke hvem som egentlig er the supermama her… ;-))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *