Fifty shades of fall

Ingen mandag uten helgebilder, i alle høstens farger!

Med to luer på, kjøpes det brunost på Bondens marked..

IMG_1999

Nei, dette er ikke et bredbent forsøk på Heidi Hauges nye platecover.. Det er det obligatoriske kaste-løv-over-meg-selv bildet, som aldri blir bra!

IMG_2844 - versjon 2

Far tegner kruseduller, og datter klipper. De enkle søndagsaktivitetene er ofte de beste!

IMG_1820

Storesnuppa vil kose hele tiden, Lillesnupp i aldri mer enn et sekund. Her ser du det sekundet!

IMG_2854

Speil speil på veggen der.. hvor mange selfies har egentlig blitt tatt her?

IMG_2009

Helgen ble avsluttet med.. ikke få sjokk nå.. eplekake, made by me! Mhm I know.. imponerende! (Alle barna ble imponert av kaka unntatt barna mine.. de spytta den rett ut på klærne sine. Jack sa hvertfall den var god.)

IMG_1841

Håper du har hatt en herlig helg, og måtte uka di bli kjempefin!

IMG_2845

Behind the scenes.. AAAAAAAASJ!!! Stay away from me, ditt skitne, våte, og ekle løv!! (Som jeg utrolig nok kaster over meg selv..) Men hallo! Man må lide for bloggen!

10 thoughts on “Fifty shades of fall

 1. Vakre bilder, vakre bilder. Selv tilbrakte vi helgen halvveis i bil fra nord til Trondheim og halvveis sammen med gode venner. Nå nytes en sen høstferie og jeg skulle ønske du var her for Eir sitt store bursdagsønske er SMINKE og ja, trenger jeg å si mer. I dag har vi til Henning, og Ymes gråt og fortvilelse vært på ekte jenteshopping. Her snakker vi tights, kjoler, små vester med pels og mere til. Og inderlig tråling av alle sminkehyller i hele senteret. Jeg har aldri eid en lebestift, langt mindre en rouge (skrives det slik?) så når dama bak disken spør «hva mener du med øyeblyant» er jo mitt instinktivt svar «finnes det mer en en type?» Og det aner meg at ja det gjør det…. Så HJEEEEEELP!!!!!!

  • Ja nå så jeg at hu hadde fått seg krølltang.. alle hjerter gleder seg kan jeg tenke meg! ;)
   Jeg skulle mer enn gjerne ha hjulpet til.. men du er nå ikke så verst du heller! Rouge it is!! ;)
   Henning og Yme har min fulle sympati.. Faren og broren min har slitt med 5!! jenter.. som skulle ha tights, kjoler, og små vester med pels ;))
   Fortsatt god sen høstferie!! :)

 2. Drømmer også om det perfekte kaste-løv-bildet! :) Herlig stemningsfulle helgebilder! Må bli flinkere til sånt merker jeg! Håper dere får en like trivelig uke! :-*

  • Bloggen har gjort at jeg har blitt flinkere til å huske å ta bilder! For det er virkelig så mye som skjer som er verdt å huske tilbake på.. men som man glemmer så altfor fort om man ikke foreviger det med kameraet.. Og siden jeg ikke blogger i helgene vanligvis.. så er det greit å se tilbake på hva som har sjedd. (For min egen del i senere tid…)
   Ja det perekte kaste-løv-bildet.. har jeg enda tilgode å se.. ;P Kanskje du tar saken? Pass bare på skuldrene dine :) <3
   :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *