Farvel!

Du var hot. Og ualminnelig flott.

IMG_5536

Hadde en varme uten like. Neimen ikke mange slike.

IMG_5472

Fullkommen beskriver deg godt (Sett bort fra litt knott)

IMG_5470

Tenk om jeg aldri igjen deg får se. Huff akk og ve.

IMG_5474

For nå er det offisielt. Du har vekk deg pelt.

IMG_5762

Farvel du som var av den beste sorten. Sommeren tjue fjorten.

 

Er du klar for høsten nå, eller klamrer du deg fast til siste rest av den fineste sommeren i manns minne? 

29 thoughts on “Farvel!

  • Åh! Du var på besøk hos meg, når jeg var hos deg!! Hvor hyggelig og totally ræændom var ikke det!! Nesten akkurat som gamledager! ;) Nei! Jeg er ikke klar! Mitt livs kjærlighet forlater meg sånn helt uten videre, og etterlater meg kald og fullstendig klar over at det kun går en vei. Mot vinter og ullundertøy. Brrrr.. Neida, jeg er glad i høsten jeg altså.. men den deilig varme sommeren kunne bare drøyd litt lenger. Syns jeg. Var jo blitt så godt vant nå. Håper du føler deg bedre! (Og jeg lover deg.. det er bare den plutselige høstens ankomst sin feil!! ;) )

 1. Er i grunnen klar for høst, men har et håp om en varm, god en, istedenfor en med masse regn og vind. Men ser fram til levende lys, varm te og myke pledd. For sånt er lov på høsten

  • Ja når høsten begynner sånn som nå, så ser det lovende ut!! Og levende lys, te og pledd er ikke en avskrekkende tanke det heller ;) Du burde vel strengt tatt ha tilføyd «gode bøker» på den lista di.. ;) 11 bøker i sommer!!!? Jeg har lest… ja.. cirka..noen sider av 1! Satser på at høsten blir en god bok høst også for min del!! (Mange fine bøker på den lista di btw, som jeg kunne tenkt meg å lese!!)

 2. H-ordet kan brukes når ungene har begynt på skolen igjen, det er ikke noe bedre høstsymbol enn det.

  .. men snart skal det visst bli godt over tjue igjen, så da er vel vinteren over? Fort skal det gå!

  • Haha, ja det gikk fort gitt. Vanskelig å henge med i svingene/årstidene nå til dags… Og du takk for tips om Gunnhild Øyehaug! Skal lese den, når kveldene blir litt lengre! ;)

  • Vet ikke hvordan det er i Trondheim, men her nede så startet høsten veldig sommeraktig.. og det er deilig!! 8-) Men helt klart, det frister også med høstens lange kvelder og hyggelig innekos <3

  • Takk kjære :) Ja det er noe med det å komme i gjenge igjen.. vi nordmenn er jo ikke vant med dette herrant finværet til stadighet. Men det er vel sånn.. alt til sin tid.. Og nå er det kanskje snart på tide å skifte årstid og gjøre koselige (nyttige og forsømte) inneting igjen!! ;) Klem fra hovedstaden (som har en veldig sommerisk høst as we speak 8-) )

  • Når jeg titter ut vinduet så ser det sannelig ut som om ikke tidenes beste sommer faktisk har bestemt seg for det.. og bli den lengste!? Jakkeløs 4. september!! Det er det jeg vil kalle en myk og behagelig overgang! 8-)
   Hyggelig å høre fra deg igjen Lene! ;)

 3. Det er faktisk ikke høst før etter haustjamndøgn!
  I min verden iaf, Bare sånn til informasjon. Så du kan trygt si at jeg klamrer meg fast til sommeren så lenge som mulig;)
  Men så kommer den herlige mørketida med isklare stjernenetter i oktober, høstlukt, fersk krabbe og hummer, fine farger, bursdag, den første snøen, advent, vintersolsnu, jul, nyttår:) hurra! :)

  • Åh det er sant, those are very nice things!! Regnet kom i dag.. etter noen sommeriske dager med t-skjorte vær 8-) Så nå er det vel dags.. Alle disse fine tingene du nevner.. opp på dagsordenen! Mmm! Deilig er det! ;-)

 4. Hahaha, du er så knallgod på den riminga, jeg digger det! :) «Vekk deg pelt» – i love! :) Love er også noe jeg har for høsten. Jakt og slakt og naturfarger i fri flyt. Må bare elske. Men så elsker jeg vinter også, da. Og vår. Og sommer. Elsker, elsker, elsker. Er jeg litt oksytocin-befengt fortsatt, tro?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *