Carhartt Workwear giveaway!

Konkurransen er avsluttet

I over en uke har vi vært under A MAJOR BASSILUSK ATTACK!!!! Fra den ene til den andre , så til den andre og tilbake igjen. Jeg er ikke sånn at jeg står og tar i mot røkla med åpne armer liksom. Nei jeg bretter opp armene, skrubber alt med grønnsåpe, befaler alle å hoste i armkroken, vaske hendene, forsyne seg med et par dråper antibac, og for all del IKKE dele samme glass!! Jeg skjønner simpelthen ikke HVORDAN virus og plagsomme bakterier KAN trosse mitt strikte regime og hoppe hensynsløst rundt fra den ene til den andre??!

Men i går forlot virus og bakteriene åstedet, og mamma dro til skogs for å ta produktbilder for Carhartt Workwear!

IMG_6849

Carhartt var på den gavmilde siden, og sa at DU kan få gi disse kule og supervarme hanskene fra Carhartt Workwear (verdi 600,-) i julegave om du vil! (Vel, jeg bønnfalt dem vel kanskje litt.. siden jeg har sviktet litt her i det siste.. ;-) )

SÅ. Er du ikke ferdig med julegavene til far, bror, kjæreste.. ELLER en venninne, mor, søster som alltid fryser på fingrene, så ikke nøl med å gi meg en lyd under! (Jeg brukte dem selv mens jeg knipset tøffe Carhartt-kledde arbeidskarer i minusgrader, og kan skrive under på at disse er løsningen for kaldfrosne fingre!) Si fra om du ønsker grå eller sorte, M, L eller XL! Jeg trekker en vinner på tirsdag, sånn at du får gaven i hus til julaften!

Nå håper jeg egentlig bare at rundjulingen vi har gjennomgått i det siste.. i det minste skal gi oss friskhet i jula! LITT rettferdighet må det finnes. I dag skal jeg faktisk spare meg for spørsmål, og ikke spørre om dere har opplevd bassilusk-angrep til tross for forebyggende tiltak hjemme hos dere. Men om du ikke klarer å holde det inne.. så er jeg jo lytter øre som vanlig da! Jo flere vi er sammen.. #utslittsykepleier #dottkomm

24 thoughts on “Carhartt Workwear giveaway!

 1. Jeg ønsker å vinne hanskene i julegave til pappan min som er altfor vanskelig å finne gave til! Hadde funnet den perfekte gaven! Hadde til og med kjøpt den…. Også kom han plutselig med det, da hadde han kjøpt det selv….

 2. Noen sånne i sort str xl hadde nok Rolf passet bra.

  Her i huset har vi permisjon i fra sykehuset, lillebror har vært innlagt siden fredag. Syns, som deg, at vi kanskje har fått vår dose sykdom for en stund. Kjenner halsen tykner bare jeg ser inngangspartiet på sykehuset.

  Håper på sykdomsfri jul for oss begge, Diva :-)

 3. Jeg vil vinne til meg selv!
  Nå har vi bygget på huset siden august og jeg har byttet på å jobbe med 2 høyrehansker fra Maxbo og noen hjemmestrikkede votter jeg fikk til jul for to år siden! For det er faktisk umulig å huske å kjøpe sånne arbeidshansker!!
  Så da tar jeg et par i small i grå, takk:)
  Veldig bra bilde, forresten! Du er flink:)

 4. Huffameg! Basselusker er ikke ålreite gjester å ha på besøk altså! Godt de forlot hjemmet før jul :-) Snipp fikk sin aller første omgangssyke på sin første julaften. Da var han ca 11 mnd. Vi ventet full stue og far stod midt i kokingen. Ikke kjekt! Heldigvis husker han ikke så mye av det :-) Jeg trenger ikke hansker så gir med glede sjansen til noen andre! Klem

 5. Disse virusene er de beste stifinnerene ever, – godt de har dratt til skogs.
  Jeg deltar gjerne i trekningen og om det er jeg som sitter igjen med det lengste ståret, så tror jeg sorte i str M vil passe til minst en her i huset :)

  Adventsklem

 6. Å, disse ville blitt en flott gave til mannen min! Ønsker XL, samme hvilken farge;) Eller kanskje jeg skal ønske meg til en av gutta? L, kanskje? Eller medium? (Vanskelig det med hanskestørrelser…)

 7. Veldig kule hansker! Og bra bilde:) krysser mine lett frosne fingre for hansker i strl M. God og frisk førjulstid!

 8. Er jeg for sent ute? Er det skikkelig lite juleaktig-ish å si at en ønsker dem til seg selv? For jeg gjør det. Jeg er den som alltid fryser, selv han som ikke har fylt to år enda kan være ute uten å bli kald på fingrene. Unger skal helst ha mødre som varmer fingrene deres – jeg er elendig der, og er den første til å varme meg på dem…denne familien trenger at mamma`n vinner… :-D Tenker grå M? Eller svart? Nei, grå. Hilsen frøken Ambivalent, som likevel er veldig sikker på at hun alltid fryser på fingrene..! :-D (Håper dere holder dere friske til julaften, nå da..!) :)

 9. Jeg ønsker meg gjerne disse vottene i XL til broren min, han derre som aldri ønsker seg noenting og som er håpløs å kjøpe en gave til. Disse tror jeg hadde vært perfekte! :)

 10. Etter lillebror ble operert har vi (bank i bordet) vært sykdomsfri tross slapsevær og forkjølelsessesong. Håper det holder seg slik :)

  Jeg ønsker meg hansker til mannen min, vet ikke om han trenger M eller L? Og helst i grå.

  God bedring i heimen!

 11. Ja takk, str xl og grå el svarte, det spiller ingen rolle. :)

  Her har vi holdt oss friske hele høsten, måtte det vare!!! (Sier hun og banker i både bord, gulv og vegger…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *