Because of you!

Nå har det vært så mye spekulasjoner på mitt plutselige fravær, at jeg ser meg tvunget til å forholde meg til ryktene som florerer. De avkreftes herved..

Er hun fortsatt i blant oss? Jada, i høyeste grad!

Har hun falt på den nye sykkelen og mistet evnen til å formidle elleeer!? Men please.. nei! (Og selv om jeg skulle falt, så hadde formidlingen kommet helskinnet fra det.. svigermor gav meg sykkelhjelm i bursdagsgave!)

Hun sliter nok med identiteten sin.. Diva-stempelet ble for mye å håndtere for en rusten småbarnsmamma. Eller den andre varianten: Diaper-perioden er jo strax over, hva skal hun skrive om nååå liksom? Nja.. men nei, ikke derfor heller.

Forklaringen er mye enklere enn som så: Jeg har fått meg ny jobb! Juhu for det altså, men alle som har fått seg en ny jobb, vet hva en ny jobb innebærer..

For det første er man gjennom en intens jobbsøkerprosess, og så når man endelig får the telefonsamtale fra the drømmejobb, så skal man levere 120% på både ett og to intervjuer.. Er man en klaff, så er jo det en grunn til å feire som ingen annen!! Men, det innebærer også en intens periode hvor man skal møte og bli kjent med sine nye kolleger, pluss å sette seg inn i alt fra typ A til Å, og alt innimellom der! Ikke akkurat en periode man vandrer rundt med hvilepuls og lave skuldre. Jeg er fortsatt nyforelsket i jobben, og tror ikke det vil avta med det første. Når det er sagt, så kommer jeg ikke til å forlate min store kjærlighet av den grunn (skrivinga om du lurte) Ja for jeg er jo tross alt av den trofaste typen! ;-) :thumbs: Men ikke bare for at jeg er trofast, eller for at jeg liker å (som det heter på klisjé) utfolde min kreativitet, MEN fordi.. DU! Jeg kan bare aldri forlate blogglandia, på grunn av deg.. Å bli kjent med folk fra overalt, som jeg kan le sammen med når det tråkkes i saltater, som jeg kan bli overmåte frustrert sammen med, som kommer med andre sider av saken, veileder, gir gode råd og vink, som har vasset sammen med meg gjennom grumsete salater, som skaper diskusjon, og ikke minst.. oppmuntrer, og som bare vil høre hva jeg har på hjertet av læime confessions eller håpløs poesi! Prisløst! Ja feks sånn som når jeg bare..

confessions

Det forholdet, og ikke minst vennskapet jeg har fått med andre mammabloggere gjennom årene, og med lesere som ikke blogger… det er en relasjon som de som ikke befinner seg i dette blogglandet ikke har evnen til å forståsegpå!!

Ja så jeg er her, har ikke mistet formuleringevnen, og sliter ikke med store identitetsproblemer… Jeg har bare fått meg ny jobb. Og jeg gir meg ikke.. because of you <3

bacause of you

21 thoughts on “Because of you!

 1. Gratulerer med ny jobb! :D Tenker det var godt å få landet den biten :-) Godt er det også at du fortsatt har planer om å underholde oss med skrivingen din!

  • Tusen takk Drømmelykke!! Jeg tenkte en stund på å kontakte deg for kyndig hjelp, rota ivrig i arkivet ditt også hehe for å finne jobbsøknadsinnlegg! Så du skal nok ha litt av æren her altså.. ;-)

 2. Gratulerer med ny jobb, hurra! Har vært innom bloggen å sjekket mange ganger, blir visst litt avhengig av dine morsomme og koselige innlegg;) Håper du får tid til litt ferie og ikke må jobbe hele sommeren! God sommer:)

  • Tusen hjertelig Karen! Åhh så kjekt og rørende å høre <3 Tror du ikke jeg har tatt ferie as we speak da!! 8-) Ha en nydelig sommer, og hils! ;-)

 3. Der var det mange kjente navn:)
  Innimellom må bare den blogginga få litt ferie, sånn er det bare! Det være seg om grunnen er ny jobb, eller ……… strikking. Eh:)

  Og jeg bare: <Stine3 (<—Du skjønte'n?)

  • Haha eg tog an eg tog an!! ;-) <3 Ja du kjenner vel cirka alle sammen du også :-P :thumbs: Hehe strikking/jobb same same.. :lol: Vi kjørte foressten forbi Hønefoss nettopp, en storslagen feiring der i dag har jeg hørt.... Gratulerer med den store dagen til He!!! (Mamma mia, 2 år allerede!!!)

 4. Gratulerer med ny jobb! Ikke noe bedre enn å være forelska i jobben, altså :) Jeg hadde tenkt å høre om du hadde litt samme skjebne som meg (smelt på tjukka), men så kom jeg på at en diva som deg antakeligvis ikke blir «smelt på tjukka», og det antakeligvis ikke er sånt man spør en dame om ;)

  Men altså, hurra! :D :D

  • Tusen takk kjære du!! Haha, men… hæ?? Tjukka sa du?? Skjønner du hvor lenge jeg har vært inni min egen boble eller?! Gratulerer, så stor stas!!! <3

 5. Hurra for ny jobb!!! Jeg fikk ikke kommentert da jeg leste, men kommer snikanes tilbake nå for en klem.. Du er så bra!! Aldri, aldri slutt med bloggingen. La oss holde på til vi er grå og på gamlehjem, hele hurven :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *