En dag med Casa Didriksen

I forrige innlegg gikk jeg jo innpå.. hvorfor jeg driver på med «den derre blogginga» (som mange ville formulert det for å vise sin skepsis mot denne trenden som alle liksom skal kaste seg på nå) Nok om dem, mer om oss!

Jeg tenkte å gå inn på et spesifikt tilfelle.. nevne en av disse av dere, som jeg snakket om at jeg er så utrolig takknemlig for å ha møtt her og som gjør at jeg er still going strong! På søndag hang vi nemlig sammen. Det er trolig ingen overraskelse hvem det er, iom. at hun nevnte at hun tilbrakte søndagen sammen med oss -på hennes blogg. Og den leser jo hele Norge for tiden, der hun rager blant komiker og fotballfruer på blogglister. Jada og selvfølgelig: Doc Didriksen!! En fantastisk dame, med en herlig familie. For nye lesere.. (som jeg nå har fått en del av etter at hun namedroppa Diaperdiva oppi all «Jo, ungen din er faktisk overvektig» -ståa) så skal jeg fortelle om første gang vi møttes. Ja, det første hun gjorde da.. var å få meg til å risikere livet mitt. Jepp. Det var i den tida, da alle hoppa til havs i fjor. Hun utfordra meg, og jeg hadde jo selvfølgelig aldri gjort det om jeg faktisk ikke hadde hatt en lege tilstede! Men jeg lover, mitt vann.. var kaldere enn ALLE andres!! Se bare her:

https://www.youtube.com/watch?v=n8HuW_KnSoo

https://www.youtube.com/watch?v=REImgGsMDBM

Vel, hun skal ha for at hun faktisk ba meg «snu!!!» og for å gi meg en reddende hånd -før det var for sent! ;-) Og alt ble tilgitt umiddelbart, for.. asså.. jeg følte meg jo ganske tøff da, som.. hadde badet i Norges kaldeste vann. (Drikke..vann.. Uhm, sorry bout the flavour guys in Moss og omegn)

Nok om da, mer om nå. Ja, så da skulle vi få besøk av Didriksens i 11-12 tiden! Med fire unger og alt som skal prepareres, så tenkte jeg: Ja, men da er de her hvertfall ikke FØR 12!

Vi snakker ti over elleve, sharp! Da er hele Casa Didriksen er på plass! Jeg hadde ikke fått tatt på mascara engang :-O Ei heller ryddet omhyggelig. Så mye kan man faktisk undervurdere andre mødre, når man baserer vurderingen på egen evne til å få ungene ut en søndagsmorgen..

Været var upåklagelig, så vi peilet oss inn på Frognerparken. Og der tilbrakte vi resten av dagen. Utforsket Frognerparkens fauna.

IMG_9443

Matet den.

IMG_9411

Og så løp vi da.. Om kapp,

IMG_7160

og mellom japanske turister.

IMG_7134

Jack konkurrerte med Didriksens eldste, på stylter. Ikke fortell ham at jeg sa det da.. at hun vant :lol: Men han highfiva hvertfall galant ;-)

IMG_9419

Om du mot formodning skulle være en av dem i det langstrakte som IKKE har lest Docs blogg de siste døgnene… så kan du lese et mer inngående referat av møtet der! :-)

Å møte slike fantastiske folk.. ville jeg aldri ha gjort om jeg ikke hadde besluttet å tre inn i bloggosfæren.. Om jeg er glad jeg gjorde det?? Sjeleglad! :-D

(Foto: meg og Livet i Casa Didriksen)

8 thoughts on “En dag med Casa Didriksen

  1. Du altså.. Det var en flott dag! Eir var i allefall strålende fornøyd etter at hun hang med en superberømt modell en hel dag og vi andre hadde det helmax. Skulle jo gjerne toppet det helt med en ekte MAX, men det får vi ta til neste år :) Om dere ikke skulle finne på å legge høstferien nordover da. For da er løvet falt av trærne og utsikten fra do upåklagelig :) :)

    • Du må ikke friste sånn med den doutsikten.. den kombinert med MAX og Didriksen-company… uimotståelig kombo. Så du skal ikke se bort fra at vi tropper opp mannsterke når løvet har falt asså!! ;-)

  2. Ah, den utfordringen! Jeg må se igjen, jeg kommer sikkert til å le like mye nå. :D
    Så ut som en bra dag altså, og det skjønner jeg jo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *