Barnehagefri er ikke feri

Er det mulig? At dagene skal bare fly så fort av sted.. at jeg ikke får gjort noe som helst fornuftig!? Blogge og sånt tenker jeg da først og fremst på.. ;-)

Jeg tenkte å gi «en siden sist» rapport, sånn at dere skjønner at jeg faktisk lever (om ikke akkurat i beste velgående.. så eksisterer jeg hvertfall #barnehagefri #Jackworking #pustogpes #somjegtrengerenferiiiiii)

Først og fremst vil jeg bare si, at minstejenta også… klatrer som en jente!!

IMG_5902

Skulle vel innerst inne ønske at de jentene kunne være litt mer skeptiske…. Hvor ble mine gener av?

Og som jenter også gjør.. har vi lakket neglene, og tatt tå-selfies.

IMG_5915

Jeg har trasket rundt med tvillingvogna på jakt etter skygger (ja jeg vet det ikke er love å klage.. men når du skal kjøre rundt på en TFK tvillingvogn hvis uant vekt + 12,4 + 14, 2 i.. TRETTI GRADEEEER!!!! Da ER det faktisk lov å klage!)

Så har vi piknikker…

IMG_5973

De varer i 5 minutt, for da prøver den ene å stikke av. Og siden vi har litt dårlig erfaring med det å stikke av… så er.. opp i vogna og trille videre (i TRETTI GRADER!!!!) det eneste alternativet.

Men på lørdag, da hadde vi en skikkelig hyggelig familie-dag.. vi sto på Vestkanttorget og solgte klær! Jack hadde solgt veskene mine som jeg kjøpte for over tusingen i Marokko.. til 50 kroner stykk….. Dette mens jeg fikk ungene til å sove, sånn at vi kunne ha en hyggelig stund sammen bare jeg og han..

-FEMTI KRONEEEER!??? VET DU HVA JEG BETALTE FOR DEM?!

-Over tusen kroner? Du ble lurt…

-Hei, jeg pruta dem ned fra 5000!!!

-Du ble lurt!

(Ja for han har aldri blitt lurt hehe.. Har du ikke lest om da Jack kjøpte sykkel til meg.. kan du ta en titt her.)

IMG_5860

Hos Bauers blir du hvertfall ikke lurt!

Og så har vi grillet!

IMG_5885

Og spist masse bær!

IMG_5925

Hva har du gjort siden sist? Er det barnehagefri? Har du reist på feri? Syns du (selv om det ikke er lov å klage på været) at det kan bli litt altfor varmt…? Hvertfall om du drasser alene på en tvillingvogn i en hel uke.. alene.. nei?! Ikke?

13 thoughts on “Barnehagefri er ikke feri

 1. Ha ha ha – slappe av kan vi gjøre når hverdagen kommer igjen :) (eller evt når vi blir gamle)
  Her har de fri åtte uker hvert år, og jeg skal innrømme at jeg måttet justere litt på min ide om hva ferie er ;D Men koselig er det!
  Lykke til – du er en DIVA – dette fikser du! <3

  • Heeeelt sant Hege, vi kan slappe av en annen dag! ;P Takk for at du har trua på meg, that helps! Og du har fire… og åtte uker!!!??? Jeg har bare to.. og fire uker… Ja, konklusjonen må være… I can really do this!! ;) Og at.. du er min helt!! ;) :-* <3

 2. Her har far og datter nettopp gått ut i ferie også. Skal si jeg har gleda meg, men så veg godt deg ikke blir så veldig «ferie» siden jeg går fra å ha ett barn hele døgnet til nå tre ;) men jeg gleder meg til å finne på noe med storesøstra og ta bilder til minne-albumet av det. Så får jeg og lillesøster ta livet med ro igjen om tre uker ;-)

  • Ikke sant.. Det er jo koselig, selv om det kan være litt slitsomt.. ;) Og vi kommer til å savne det når de vokser til, sånnerrebare… ;) Ha en herlig ferie Mrs. Wiggen og co :-*

 3. Som snart høygravid kan jeg trygt meddele at JA det er alt for varmt :-p
  Vi hadde noen dager i Gøteborg nettopp, varmt det også, men air condition på rommet. Da var det hat å komme hjem å sove i 30 grader igjen :/ Det hørtes litt varmt ut å dytte på en tung tvillingvogn også altså.
  Ellers er det masse grilling og bær her også :)

 4. Det blir absolutt for varmt, og da blir fru jacobsen rimelig grinete. Spesielt hvis ungene skal sitte oppå meg så det lille vindpustet som er ute IKKE kommer bort til meg :P

  Her har det vært mye bær og vannmelon, men lite grilling, så jeg håper vi får grillet litt fremover :)

 5. Vel, de som klager på været hele tiden har jammen dårlig fantasi. Hva med maten, mannen, helsa? Litt kreativitet, takk!

  Fortsatt flott sommer til deg!

 6. Vel…jeg er høygravid og løper etter/frakter/bærer/triller rundt på opptil tre småttiser…i tredve usedvanlig varme grader…. ;) Var i kirka i lysblå tettsittende kjole i går med en ettåring som var minst like varm som mamma, og måtte få sitte på fanget/ville sitte tett inntil og kose – det var intet sjakktrekk du! :-D

 7. Og så glemte jeg å skrive at det høres/ser ut som dere nyter fine dager – men ja, det er definitivt lov til å si heyhey, litt varmt sånn her nå…! :) Og nei…barnehagefri er ikke ferie……definitivt ikke!

 8. Skjønner godt at du klager over vognen jeg – som tvillingmamma som stort sett kjører dobbelt med en fireåring som i tillegg insisterer på å holde i en stropp på siden av vognen mens han står på sparkesykkelen sin i alle oppoverbakkene kan jeg bare skrive under på at treningssenter er overflødig…!!

  Ser ellers ut som du har hatt deilige sommerdager! Vi reiser hjem til Norge om en liten uke og har hverdager frem til da. Mye å fikse og ordne før den tid! Fortsatt gode dager til deg! :-)

 9. vi er på siste uke i ferien vår, vi var en uke i spania og denne uken blir det vel bare slaraffenliv og strandliv hjemme ettersom været er meldt så bra :) barnehagefri = null fornuftig å fått gjort ja! er så enig der! ‘
  ‘nei vett du meg hva!! solgte han veskene dine for 50 kr? for et kupp kjøperne fikk da :-p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *