Hva fjellufta gjør med meg..

Vi befinner oss i den norske fjellheimen, jeg har funnet frem speilrefleksen, og så plutselig begynner jeg.. å tenkja på eit litt djupare nivå enn vanleg.. hjelpemeg, men det er vel det den fjellufta gjer med deg?!

IMG_5497

IMG_5495

IMG_6082

IMG_6103

IMG_6047

Blir du inspirert til å gjøre ting du vanligvis ikke pleier når du får litt fjelluft i deg, som å skrive dikt eller å hoppe rundt omkring i tova tøfler?

7 thoughts on “Hva fjellufta gjør med meg..

 1. Det der så jo ut som ren idyll!
  Jeg pleier ikke å være så mye i fjellene, den norske hytte greien er ikke heeelt min ting. Så jeg aner ikke jeg du.
  Men ferie er utrolig deilig uansett da, jeg er veldig glad vi fortsatt har over 5 uker igjen. :D
  Skal vinke til deg i morgen hvis du er hjemme, da er jeg innom nabolaget ditt i et par timer før jeg drar tilbake på ferie igjen!
  Håper dere koser dere masse. Klem!

  • Hehe skjønner du deg ikke på den norske hytte greien altså!? Nei, det er en av disse norske tingene som kan virke litt rare sikkert.. but once u´ve tried.. ;)
   Nyt de siste.. 5 ukene av ferien!! 8)

 2. Herlig! Jeg inntar fjellheimen på mandag. Nærmere bestemt Gol! Må bare komme meg tilbake til moderlandet først… Enjoy! Ferie er fantastisk! *smask*

  • Oh really!? Det er jo right in the neighbourhood jo!! Hadde det bare ikke vært for at vi reiser videre.. når dere kommer… :(
   Ha det fantastisk her oppe!! :D Store klemmer <3

 3. Vi var masse på fjellet gjennom hele året da jeg var barn, og har så mange gode minner fra disse turene. Bading i iskalde fjellvann, gå over hengebroer, overnatte i telt midt i fjellheimen, skiturer til Olalia, følge røde T’er fra hytte til hytte og ikke minst- spise middag lagt på stormkjøkken! :-D

  God ferie, kos dere masse :-)

  • Åhhh skiturer til Olalia.. <3 :) :) Ja fjellet har noe spesielt å by på ved alle årstidene.. så vi prøver også å være her oppe så mye som mulig. For som du sier, ungene får med seg gode minner. Vi også da! ;)
   Fortsatt god ferie Cecilie & co 8)

 4. Hehe, morsomt at dikt alltid er på nynorsk :-p
  Er noe eget ved å være ute i naturen! Lenge siden jeg har vært på en hytte nå, men neste sommer må vi nok ta en tur på svigerfars hytte.
  Sommer og fint vær har også litt den effekten på meg da, men akkurat nå er varmen litt mye for en som snart er høygravid;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *