26 thoughts on “Årskavalkade 2013 -fra A til Å

 1. Takk for et fint år, Diaperdiva! Her var det mange bilder jeg hadde sett og noen jeg ikke hadde sett- og ja, eg er spent no! Jeg er også misunnelig på blogglunsjer (er det Tine som er i bakgrunnen der????), så kanskje jeg må legge lunsjen min til Oslo en dag?
  Klemmer
  Drømmelykke would like you to read.. 2014My Profile

 2. Det der som er hemmelig, som kanskje ville ta deg til steder du drømmer om, er det fortsatt hemmelig? :p
  Jada, nysgjerrig ja!

  Og du, hot stuff, you clean up well. Men jeg synes du er smell-vakker på det zombie bildet og jeg da.
  (Har ikke tenkt så mye over at det står model i headeren før nå.)

  Siden jeg tydeligvis er treg og ikke har funnet deg før nylig, så var jo dette veldig morsomt å se. Jeg digger støvsuger bildet, og elsker det multitasking bildet noe inmari! Det er jo som å se seg selv.
  Hvorfor Jack Bauer?

  • Haha, ja det er fortsatt hemmelig..

   Zombie-bildet har en historie btw.. : http://www.diaperdivadiary.com/den-folelsen

   Hvorfor Jack Bauer? Vel så har det seg sånn at, som deg , så er jeg egentlig ganske privat av meg. Jeg kan godt utlevere meg selv opp og ned og i mente, men familien syns jeg det er bra å beskytte litt. Så. Mannen måtte få et alias.. da ble det naturligvis Jack. 1. Fordi jeg elsker 24. 2. Som Jack.. Så er Mannen ganske «mannemann». 3. Han fikser opp, og redder verden i ny og ned 4. Og han er behagelig å hvile øynene på Derfor!
   Diaperdiva would like you to read.. Årskavalkade 2013 -fra A til ÅMy Profile

  • I 2014 har jeg troa på at både modelloppdrag og støvsugerlufting vil finne sted på Torshov! Hehe

   Godt nytt år Kirsti! Og takk for mange fine stunder i 2013!! Glad you´re still hanging in there (i bloggverdenen!!) Så det skal bli gøy å følge med deg i året som kommer også!!!

   Diaperdiva would like you to read.. Årskavalkade 2013 -fra A til ÅMy Profile

  • Haha ja det er dårlig gjort av meg jeg vet.. men så har jeg sett at det er sånn bloggerskene gjør, for å friste folk til å komme tilbake igjen! Så da tok jeg en sånn frekk en jeg og! (Men det er helt sant altså! Hvertfall syns jeg det er spennende! )
   Diaperdiva would like you to read.. Årskavalkade 2013 -fra A til ÅMy Profile

  • Takk fine Fru! Jeg leste kavalkaden din, skal si du figurerte i media i fjor! Moro Og du tok deg tid til å lese bøker! Fant ut at det skal bli mitt mål i år, lese bøker igjen.. i alle fall.. en!
   Og du fortjener alle gode ord, for du er en skikkelig bra dame! Og mamma!!
   Diaperdiva would like you to read.. Årskavalkade 2013 -fra A til ÅMy Profile

 3. Ha ha, glimrende! Hadde dette vært en annet type blogg, og jeg en annen type bloggleser, hadde jeg skrevet «Du er syyykt pen!» Men du er jo det. Virkelig vakker. Og så er du morsom.
  Pia would like you to read.. Som man spør…My Profile

 4. jeg sier igjen. WOW.for en dame,for en mor! for et herlig innlegg. morsomt å se hva du har gjort i løpet av året! Gratulerer så mye med 3.plass den fortjener du! elska luftinga av støvsugeren da
  inger would like you to read.. 7 dager igjenMy Profile

 5. Herlige bilder! Ser ut som 2013 var et helt ok år for din del Nå lurer jeg jo på den der hemmelige tingen du har gjort da vet du, så det var jo et lurt triks for å lure meg inn her i 2014 også… Godt nytt år til deg!
  ToPlussTre would like you to read.. Kjære fadderbarn!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge