26 thoughts on “Årskavalkade 2013 -fra A til Å

  • Takk 4 barns mamma! Ja det er gøy å lage sånne oppsummeringer, så kan man gå tilbake å se på det når man blir gammal og ikke kan huske noe av hva 2013 hadde å by på!! ;-)
   Hugs <3

 1. Takk for et fint år, Diaperdiva! Her var det mange bilder jeg hadde sett og noen jeg ikke hadde sett- og ja, eg er spent no! ;) Jeg er også misunnelig på blogglunsjer (er det Tine som er i bakgrunnen der????), så kanskje jeg må legge lunsjen min til Oslo en dag? ;)
  Klemmer <3

  • Takk og i likeså Drømmelykke!! Maaaange fine stunder har det vært, og mange flere skal det bli!!
   Ja det er Tine :-D Og mhm, du må nok legge lunsjen til Oslo en dag snart ja!
   <3

 2. Det der som er hemmelig, som kanskje ville ta deg til steder du drømmer om, er det fortsatt hemmelig? :p
  Jada, nysgjerrig ja!

  Og du, hot stuff, you clean up well. Men jeg synes du er smell-vakker på det zombie bildet og jeg da. ;)
  (Har ikke tenkt så mye over at det står model i headeren før nå.)

  Siden jeg tydeligvis er treg og ikke har funnet deg før nylig, så var jo dette veldig morsomt å se. Jeg digger støvsuger bildet, og elsker det multitasking bildet noe inmari! Det er jo som å se seg selv. :D
  Hvorfor Jack Bauer?

  • Haha, ja det er fortsatt hemmelig.. ;-)

   Zombie-bildet har en historie btw.. : http://www.diaperdivadiary.com/den-folelsen

   Hvorfor Jack Bauer? Vel så har det seg sånn at, som deg ;-) , så er jeg egentlig ganske privat av meg. Jeg kan godt utlevere meg selv opp og ned og i mente, men familien syns jeg det er bra å beskytte litt. Så. Mannen måtte få et alias.. da ble det naturligvis Jack. 1. Fordi jeg elsker 24. 2. Som Jack.. Så er Mannen ganske «mannemann». 3. Han fikser opp, og redder verden i ny og ned ;-) 4. Og han er behagelig å hvile øynene på ;-) Derfor! :)

 3. For et år! kan ikke si det ser helt ulikt mitt ut, med unntak av modelloppdrag og støvsugerlufting. Kanskje i 2014.

  Godt nytt år! Gleder meg til å følge med videre ;)

  Klem K

  • I 2014 har jeg troa på at både modelloppdrag og støvsugerlufting vil finne sted på Torshov! Hehe :D

   Godt nytt år Kirsti! Og takk for mange fine stunder i 2013!! Glad you´re still hanging in there (i bloggverdenen!!) Så det skal bli gøy å følge med deg i året som kommer også!!!
   <3

  • Haha ja det er dårlig gjort av meg jeg vet.. men så har jeg sett at det er sånn bloggerskene gjør, for å friste folk til å komme tilbake igjen! Så da tok jeg en sånn frekk en jeg og! (Men det er helt sant altså! Hvertfall syns jeg det er spennende! ;-) )

 4. Fantastisk flott kavalkade du har laget <3 Jeg har også laget en og håper du vil ta deg tid til å lese den :)

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min istad, jeg kjenner jeg blir varm om hjertet og setter utrolig stor pris på ordene du skriver, Tusen takk :)

  • Takk fine Fru! Jeg leste kavalkaden din, skal si du figurerte i media i fjor! Moro :D Og du tok deg tid til å lese bøker! Fant ut at det skal bli mitt mål i år, lese bøker igjen.. i alle fall.. en! ;-)
   Og du fortjener alle gode ord, for du er en skikkelig bra dame! Og mamma!!

 5. Ha ha, glimrende! Hadde dette vært en annet type blogg, og jeg en annen type bloggleser, hadde jeg skrevet «Du er syyykt pen!» Men du er jo det. Virkelig vakker. Og så er du morsom.

 6. jeg sier igjen. WOW.for en dame,for en mor! for et herlig innlegg. morsomt å se hva du har gjort i løpet av året! Gratulerer så mye med 3.plass :) den fortjener du! elska luftinga av støvsugeren da ;)

 7. Herlige bilder! Ser ut som 2013 var et helt ok år for din del :-) Nå lurer jeg jo på den der hemmelige tingen du har gjort da vet du, så det var jo et lurt triks for å lure meg inn her i 2014 også… ;-) Godt nytt år til deg!

  • Haha, ja utelukkende et triks for å lure deg inn her igjen ToPlussTre!! ;P Har sett at cliffhangers er veldig in i bloggverdenen vettu! Neida, det er litt sannhet i det også!! ;-)
   Godt nytt år <3 :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *