Den perfekte julen

Vi har hatt en fantastisk jul. Den var perfekt på alle måter, akkurat sånn jeg forestilte meg at den skulle bli!

Og da snakker jeg ikke bare om snøen som lavet ned i Slottsparken..

IMG_3012

Nei, jeg snakker om ungene som stilte velvillig opp på bilder hele tiden..

IMG_2558

Og lillesnuppa som var frisk som en fisk på fjellet i romjulen! Hun tippet ikke 40 i feber i hele 3 lange dager. Jeg fikk ikke nervøst sammenbrudd, døde av bekymring og måtte ta henne med til sjukestugu!

IMG_2866

Nei alle var blide og fornøyde! Juletreet så slettes ikke ut som et mess.. Og mest av alt er jeg glad for at ingen av disse kodak-øyeblikkene ble blury!!

IMG_2934

Nei, nå skal jeg ikke bare male med svart her.. Sannheten er at..

Blidhild stilte faktisk ganske velvillig opp på et bilde! (Lillesøster litt mer tilfeldig)

IMG_2557

Så værsågod mormor, her er bildet du ba om, av de festkledde (og veloppdratte) barnebarna dine. Håper du ble glad nå!

Nå skal det sies at denne «behind the scenes» historien må forbli mellom meg og deg! For på instagram la jeg ut bilder som viser at julen vår, var preget av intet annet enn peace, harmony & one happy family (jeg måtte jo selvfølgelig photoshoppe litt for å få deet til..)

IMG_2961

Hadde du en perfekt jul? Gikk den for seg akkurat slik du hadde forestilt deg? Stiller ungene opp når du vil ta bilde av dem, eller hender det at du må photoshoppe virkeligheten bitte litte granne?

21 thoughts on “Den perfekte julen

 1. Hehe:)
  Så fint at alt gikk deres vei denne julen! Og spesielt flaks det med feberen, at den ikke var så høy i 3 dager!
  Vi hadde en herlig jul, tross tannebisser, for jul betyr bærehjelp, og bærehjelp betyr mer tid til å ha beina på bordet og spille spill på mobilen;)

  Riktignok er vi i litt deep shit nå på nyåret da, for He sovna nå, for NØYAKTIG 10 minutter siden. Det var 23.07, og ganske nøyaktig 4 timer senere enn hva som var normalt før jul….

  • Ja flaks var det, for hadde den vært opp i 40,4, så hadde det bikka for meg! Nå kom jeg på at jeg burde jo ha nevnt at hjørnetennene kom heller ikke en etter en i jula.. Nei da hadde julen frestått som altfor perfekt.. moderering er en bra ting så folk ikke føler at vi hadde det så mye bedre lsm.
   Jula med kidsa.. må jo bare elsk a <3 ;-)

 2. perfekt jul my ass..

  Vi kan starte med julaften. Fra 14-15:30 satt jeg på kontoret og ventet på en pasient som aldri kom. Da jeg endelig fikk tak i pasienten hadde det lagt seg nedpå litt for å «se om det ikke ble bedre» Dersom drap gjennom telefon hadde vært mulig sier jeg.. Vel, jeg rakk julenissen hjemme og telefonen var stille helt til ti på kvelden. Deretter var jeg ute til halv fire.

  Første juledag tilbrakte jeg store deler av til sjøs. Var vel hjemme halv to natt til andre juledag. Andre juledag var det påan igjen, dog på land og var faktisk hjemme halv tolv.

  Tredje juledag var det hverdag, kontor og endelig vaktavløsning klokka seks.

  Så to trivelige dager fri før ei ny vakt 30.

  Nyttårsaften var veldig hyggelig med masse folk. Ble vrangsovet som fy og gikk på vakt i søvne andre januar. Og der var jula over.

  Vel, skal ikke klage. Det kommer nye juler og jeg har hatt vaktfri i mange år nå. Men nei, denne jula går ikke inn i historien som fantastisk..

  • Jaha.. hmm.. jeg skal vel kanskje ikke klage jeg…. ;-) Jeg var da i det minste sammen med familien. Så nå bare.. zipped it!

   Men den nyttårsaftenen deres så jo bare helt fantastisk ut da!!

   Og vaktfri i mange år, herlig da!

   Ha en fin torsdag Gildeskål!

 3. Verdens herligste barnebarn, uansett sinnsstemning.
  Skulle gjerne hatt dere her i jula, men neste år da er
  det vår tur!

 4. hoho godt å høre at alt ikke er så rosenrødt overalt ;) her ble julekortene et bildet fra jenta var 10 mnd (hun er nå 2 år) ellers var det et salig stress hele juleaften og nyttårsaften.)+ førjulstiden var et tjas og mas) jenta var frisk i hele jula men snøen uteble så vi var inne å snavlet godis og kikket mer tv enn nødvendig :-p nå på nyåret hater vi å stå opp tidlig så vi sover lengre enn lengst :p vi har vært så late som aldri før!

  livet er herlig du :) å nå starter det nye året med godtestopp… :/

  • Haha vårt julekort ble, etter et iherdig forsøk, en kollasj fra hele året i stedet! ;-)
   Høres ut som dere har hatt en fin jul, og med et.. GODTSTOPP (du er fliiink!!) i vente, så må man jo fylle opp lagrene mens man kan! ;)
   Lykke til med godtestoppen.. er det lenge og eller ? :-/

 5. Kjempeperfekt jul her også. Vi startet ikke hele jula med farangen på frøkna og manflu/farang på husfaren. Frøkna kunne veldig gjerne sitte i andres fang og var ikke avhengig av mammaen i det hele tatt. Og jeg var kjempeglad for at jeg fikk spise maten min i fred hvert eneste måltid, og ble skikkelig stappmett. Vi har vært på mange juletrefester, som planlagt, og kosa oss bare værre. Ikke stress i det hele tatt :-)

  Men fra alvor til spøk: vi har kosa oss litt likevel :)

  • Hehe.. vi var ikke alene ser jeg ;) Leste på bloggen din at M får tenner i tillegg. Det gjorde Lillesnuppa også.. og jeg føler at hun blir syk hver gang de er involvert. Så selv om jeg ser at leger sier det ikke finnes bevis på en sammenheng, så har jeg bevis! For det er hver bidige gang! Feber, og snørrete og skikkelig pjusk :(
   Godt dere kosa dere til tross for!! Og om jeg skal være helt ærlig, det gjorde vi også! :D

 6. Her var ikke hele familien på et eller annet tidspunkt rammet av spysyken, mini prosjektilspydde ikke både i grøt og pinnekjøtt-fatet og vi måtte ikke avlyse besøket vi skulle ha nyttårsaften :-P

  • Oh noo! Verste sort inntok vestlandet hører jeg.. Ja da bør jeg faktisk ikke klage, for DET er the grusomest! Og så i jula da.. kan den ikke bare spare seg for å komme akkurat da. Før eller etter er jo et bra alternativ?!!
   Neste år MÅ bare bli helt sykdomsfri, da skal vi og hjem ;)

 7. Jada, selvsagt har vi hatt en perfekt jul!
  Vi har ikke hatt et par sykehusdrama episoder, hvorav en inkluderte blå person, hjertekompresjoner, ambulanser og innleggelse (gikk bra da!).
  Og vi har heller ikke hatt et dødsfall i nær familie.
  Og selvfølgelig ikke kjent på et enormt savn og sorg over han, og hun, som ikke er her.
  Vi har bare kost oss 24/7, alt har vært bare sunshine, lollipops amd rainbows. And unicorns on top.
  Jada! Ferie!
  Bra det ikke bare er oss.

  • Mrs C!!
   Jo lenger ned jeg kommer i kommentar feltet her, jo større grunn til å ikke klage finner jeg.
   Så trist at dere opplevde dødsfall, jeg kondolerer <3
   Men så godt å høre at sykehusepisoden gikk bra!! :)
   En tøff start på det nye året.. men hey! Da kan det bare gå en vei!! Oppover :D
   xx

 8. Digger bloggen din, ass!

  By the way, selvfølgelig har vi hatt en finfin jul og alt går selvfølgelig etter planen med syv (ja, faktisk) barn ;) Ikke hatt verken spysyke på alle ni og heller ikke hatt verken øreverk eller feber.
  Vi har heller ikke hatt huset fullt av utenlandske slektninger og ikke kost oss i det hele tatt :-P

  Neida… joda… men vi har hatt det suuupert fordet, altså! Faktisk!

  • Tusen takk Tabita!!
   Alle NI med spysyken… oh my guddness!! Den er heavy!
   Så bra å høre at dere har hatt en super jul, til tross for huset fullt av basselusker og utenlandske slektninger (Uten sammenligning forøvrig! ;-) )
   :-*

 9. Her har ungene vært som små lys. De har lagt seg fint og tidsnok på kvelden og slett ikke vært trøtt dagen etterpå! Og tenk… de har ikke kranglet i det hele tatt! Mor var helt uthvilt da det endelig var jobb igjen :) Tipp topp jul! :)

  • Haha hva skjer med unger som ikke vil legge seg i julen? Det var ganske deilig når barnehagen startet igjen må jeg helt ærlig si.. I <3 rutiner! And I <3 unger som legger seg i anstendig tid på kveldene!! JuleFERIE.. hahahaha...
   Håper du har kommet deg ovenpå du også!! ;-)

 10. Ha ha, jeg bare elsker Blidhild! Og resten av dere forresten, blurry eller ikke.
  Og jeg godter meg ikke bittelitt engang når jeg hører at selv den vakreste modell må photoshoppe for å legge ut bilde på Insta MOAHAHAHAAAAA
  Julen vår var forresten også bare helt perfekt!

  • Blidhild Sursen faktisk! ;) Hehe, det er lov å godte seg over det! ;-P
   Godt å høre at dere også har hatt en helt perfekt jul :D
   Oi!! Nå ser jeg at du har skrevet nytt innlegg.. jippi!!! Mistenker at det kanskje har med en viss kul hjelm og gjøre!!!? ;)
   Have a nais one Hegemor! <3

 11. godtestoppen er 0 i ukedagene og kun bittelitt på lørdager,men etter alt for mye kos med godis i jula er det jommen ikke lett! takke meg gud for nøtter og Farris på kveldstid ;) sprakk litt i kveld å jafsa litt av snuppeline sin japp da…hun var med på butikken før i dag og MÅTTE da ha denne! Men vi spiste kun en halv japp av en hel da,så det teller da ikke?? :-p hoho,sjokkis er min verste fiende,å man skal da holde disse nære skal man ikke??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *