Vinn undertøy fra Fifty Shades of Grey by/ KappAhl

Konkurransen er avsluttet

IMG_49641

Kan du putte deg selv i en av disse kategoriene?

Du er en som..

– Planlegger bryllup?
– Nettopp har avlyst et bryllup?
– Er gift?
– Er single?
– Er i et komplisert forhold på facebook?
– Er mamma?
– Ikke mamma?
– Er fra Østerrike, og vant MGP i går?
– Du er ikke fra Østerrike, og vant ikke MGP i går?

Ja da er det ingen tvil om at du er på rett sted! For om du faller inn under en av disse kategoriene, er det stor sannsynlighet for at du bruker undertøy! Og man har jo alltid bruk for noe nytt!? Ja, spesielt lekkert nytt! Hva er vel mer flaks da, enn at jeg (i samarbeid med KappAhl) gir bort et vakkert sett fra KappAhls nye Wedding Collection fra Fifty Shades of Grey!

Jeg har jo vært så heldig at jeg har fått testet noe av kolleksjonen selv..

PicMonkey Collage

Og jeg kan love deg, at du har lyst å spankulere rundt i et av disse plaggene i klassisk hvitt og lyseblått med spennende detaljer!

Du trenger bare å fortelle meg.. hvorfor deg?

Vinneren trekkes om to dager, og kunngjøres på min facebookside!

IMG_4954

 //Innlegget er sponset

61 thoughts on “Vinn undertøy fra Fifty Shades of Grey by/ KappAhl

 1. hm…. jupp?
  Det ville jeg selvsagt gjerne. Det var jo kjempelekkert. Må innrømmet at jeg har kikket stjålent på det et par ganger på butikken.

  Etter to tette små, så hadde det jo vært greit å plukke ut gravid/ammeundertøyet.
  Jeg er litt usikker på om jeg kommer inn i denne kolleksjonen. Det skjedde noe ekstra mystisk under disse svangerskapene…
  Men dersom det er XLNT str, så er jeg med.
  Hvis ikke burde jeg heller delta senere en gang… når du trekker ut en …. m… e.. treningsshorts kanskje? (De fra kappahl er kjempegode!)
  Eller forresten; jeg blir med uansett. For om jeg skulle være den heldige vinner og det blir for trangt… ja da er det bare å hoppe inn i den gode treningsshortsen. Legge undertøyet på gulvet forran meg og rope: kom igjen! Ti til!
  Og så hadde det nok passet en vakker dag i september, når vi nærmer ooss ett års bryllupsdag:)

  Og ja, jeg henger fortsatt på som leser… jeg bare er litt treig med kommentarene!

 2. Fordi:
  -jeg skal begynne å trene igjen i morgen (klassisk mandag).
  -jeg elsker jobben min (etter noen mnd uten jobb kunne jeg elsket hva som helst, så flaks at det ble en bra jobb).
  -jeg elsker å lese krim, men sliter litt med å komme meg gjennom de første 2 sidene etter at jeg fikk barn.
  -jeg hoverte kraftig for tre runder siden i Premer League, og angrer litt nå.
  – mannen min som må slite med meg fortjener det!!

 3. Det burde helt klart bli meg…

  Siden jeg nettopp ble ufrivillig singel og må begi meg ut i datelivet igjen soon.
  (Who am I kiddin, jeg sverger av menn for en stund). Men å være heartbroken i nydelig undertøy er bedre enn å være heartbroken i slitte truser og sportsbh!

  xx
  the SAGA by Steinsdotter would like you to read.. PortraitMy Profile

 4. Jeg er uke 34+3 i dag. Og jeg holder, bokstavelig talt, på å gå ut av mitt gode skinn. Forlovelsesringen som var for stor når jeg fikk den i november henger rundt halsen nå for å si det slik, og jeg er nesten på randen til å kjøpe meg crocks;p
  Legg til en mage som er utafor alle normalområder på det skjemaet, og et bekken som har delt seg i minst 5. og du kan også legge til kollegaer som stryker meg på kinnet og spør om hvordan det går, og som bare er glad på mine vegne for at jeg ble sykemeldt denne uka for jeg har jo fått litt sånne store lepper (og så er de høflige nok til å ikke nevne nesa og ansiktet og hendene og resten for den del;)

  Jeg har faktisk handla undertøy på Kappahl denne uka da – de store store mamma-grannypantsa som går helt oppunder puppene;p (og GOSH akkurat nå er de heeelt riktige, men det kommer jo forhåpentligvis en tid etter 22.juni også hehe)

   • Jeg hadde det faktisk a k k u r a t likt sist gang. Men det hadde jeg såklart glemt. Og nå når det «nærmer seg» (i følge alle andre iaf) så lurer jeg bare på hva mer jeg har glemt;p og det er faktisk lov å le, for dette har bikka over i tragikomisk:D

 5. Jeg faller under minst en av disse kategoriene så jeg kvalifiserer!
  Hvorfor? Kjære vene, jeg er utrolig dårlig på slikt – fordi jeg bruker undertøy…???
  Og fordi jeg følger deg på FB så jeg kan se når du trekker:):):)

  klem:)
  Hanne would like you to read.. Mobilbilder 2014 – Uke 19My Profile

 6. Åh, jeg skulle gjerne likt å vinne! Hvorfor fortjener jeg det? Mest fordi undertøyskuffa mi hyler etter noe annet enn nye ammebh’er! For det er det eneste nye nedi der på minst 4 år! Stakkars..
  Og så fortjener jeg det siden jeg nettopp har vært gravid i over 9 måneder og trenger å føle meg vel igjen.
  Vigdis would like you to read.. Hvordan føles det?My Profile

 7. Åh, jeg vil være med! Litt sånn dårlig gjort at de over har bedre grunner enn meg, men jeg har altså ikke ett eneste sett som hører sammen, og det hadde vært litt sånn fint om det hadde vært meg som vant sånn at jeg kunne fått det?!
  Hanna would like you to read.. LanghelgMy Profile

 8. Jeg tror fremdeles at jeg kan snike meg inn i samme størrelse som da jeg var 16 år, noe undertøyskuffen bærer preg av. Så de litt fine blondesakene ender bare opp med å gnage på mindre heldige steder. Det resulterer i noen iherdige forsøk på å rette på tingene, noen mannen tolker som et sikkert tegn på at den graviden må ha fått både hemorider og analkløe.

  Resterende undertøy i skuffen, som mannen av og til får seg til å late som han syns er fint i et siste forsøk på å «ha det litt moro», er store rett-etter-fødsel trusene mine. Som til gjengjeld er tusen ganger mer komfortable, og langt mer nuppete. Og sammen med en deilig bomullsbh uten spiler, må jeg nok innrømme at det er lenge siden jeg har blitt kaldt sexy når jeg spankulerer ut fra badet for å legge meg om kvelden.

  Om det er noen tvil, ja takk til nytt undertøy!
  Kirsti would like you to read.. Tid for meg selvMy Profile

 9. Jeg elsker den kolleksjonen Da jeg har generellt problemer med å finne BH med god passform for meg som tidligere stuper med bred rygg, men denne kolleksjonen har det…derfor fortjener jeg å vinne slik at jeg kan pynte meg for mannen jeg har vært sammen med i 15 år og gift med i 6 mnd

  Mvh Monika T Aa
  Monika Taarneby Aaboen (Nomana) would like you to read.. Ut på turMy Profile

 10. Å ja! Denne vil jeg være med på!

  1. Hovedgrunnen er selvsagt at jeg ELSKER fsog! Lest den fire ganger.. ( forøvrig lenge siden nå så vurdere en femte…)
  2. Undertøyskuffen min fortjener en real oppgradering. Jeg griner hver gang jeg ser i den..

 11. Her var det mange gode grunner!
  Vet ikke akkurat om jeg kan slå til med noe spenstig, men jeg kan jo prøve:
  1. Her er jeg i full gang med amming av det siste tilskuddet i familien (11 dager gammel) som valgte å komme til verden på badet hos mormor og morfar og som synes det morsomste i verden er å gulpe ned sin mor 2-3 ganger daglig.
  2. Jeg skal visstnok gifte meg i august og flott undertøy har ikke engang kommet som et punkt på budsjettet…..
  3. Akkurat nå om dagen er jeg veldig, veldig fornøyd så lenge undertøyet er rent.. lurer på om mannen er enig i den vurderingen?

 12. Hmmm… Fordi endelig er kroppen gjenkjennelig igjen! Et lite tonn ekstra i løpet av graviditeten, forsvant fortere enn flint da babyen endelig kom. Med et underlig resultat – en ikke-eksisterende rompe, hvor tok den veien?! Vel, den er på plass igjen, men undertøysskuffen har slett ikke fulgt med på forandringene. Huff og huff, for noen utvaskede, altfor store truser, og altfor store BHer. Mannen hadde sannelig satt pris på en oppdatering han og, og det fortjener han Og jeg…
  På tjukka would like you to read.. Sunday brunchMy Profile

 13. Jo aldså fordiiii att jeg ikke husker sist jeg oppdaterte meg på det området…Undertøysett hva er det? Ikke husker jeg…og ikke mannen heller! Han : Åh har du på deg sett i dag ? Jeg : Sett??? Neida….bare samme farge tilfeldigvis

  • Hahaha samme farge.. er jo store ting!! Nei det er ikke akkurat første pri her i gården heller.. er jo så innmari komfortable de som er «gått inn».. Før brukte jeg bare string, nå får jeg fnatt av de. Må være store og ikke irritere på noe sted! Men Kappahl har skjønt dette da! Trekker i kveld!
   Diaperdiva would like you to read.. Vinn undertøy fra Fifty Shades of Grey by/ KappAhlMy Profile

 14. Det hørtes supert ut å vinne et sett med undertøy som matchet- for det har jeg ikke mye av i skapet gett…. Blir mest barnetøy som kjøpes inn- og kanskje en truse til ho mor- hvis den er på salg

 15. – Planlegger bryllup?
  Jupp, datteren ble invitert på dobbeldate med en venninne. Jeg er klar!

  – Nettopp har avlyst et bryllup?
  Nevte dobbeldate gikk til helvete. Han møtte ikke opp. Jenta mi så filmen alene.

  – Er gift?
  Jupp, snart 12 år faktisk!

  – Er single?
  Nei, men jeg har to døtre som er det. Dobbelstemme!

  – Er i et komplisert forhold på facebook?
  Ja vettu, jeg har blitt unfriendet på Facebook av ei jeg aldri trodde skulle gjøre det. Seriøst, dette er komplisert. Vi tar den over en vin?

  – Er mamma?
  Oh yess!

  – Ikke mamma?
  Ikke mamma til gutter.

  – Er fra Østerrike, og vant MGP i går?
  Sliter….

  – Du er ikke fra Østerrike, og vant ikke MGP i går?
  Helt innafor, vant ikke en skit. Men jeg hadde pyntet meg, som resten av familien gjør hvert år, jeg hadde flott kjole og mannen dress. Vi leker ikke grand prix!

  Dessuten har jeg prosjekt «fornye undertøysskuffen» og det koster jo sitt. Og jeg er sliten etter fire flyturer på seks dager. For amatører som meg tar det på skal jeg si deg. Og jeg har en datter med hodepine. Og ei anna som gir meg hodepine.

  Fortjener jeg det? Ja, jo, jeg mener bestemt det! *flirer*

  PS. Ikke vant jeg Jif engangsmopper hos Casa Kaos heller?
  Anja Holt would like you to read.. Comment on Have a break – have a KitKat by LineMy Profile

 16. Hei Hei !!
  For en flott Giveaway, å så det nydelige undertøyet som Fifthy Shades
  kolleksjonen er Ja så må jeg bare delta, men så er det verdens vanskligste spørsmål : Hvorfor meg !!
  Det er vel ikke noen sånn kjempe stor grunn for hvorfor akkurat meg, men jeg har utrolig lyst på det.
  Å grunne er at jeg er singel, å har vært det i en lannnnng stund, jeg har vel litt sluttet med og pynte meg sånn ekstra i alle fall når det kommer i undertøy, ja det er tullete, for det er ikke noe som er så herlig som å føle seg sexy helt til trusa
  Helst litt lenger også «kremt» men jeg tar til trusa,ler.

  Så jeg ønsker meg veldig ett slikt sett da jeg rett og slett har lyst å føle meg sexy igjen, ikke bare vasse rundt i sloggi og føle at joda livet er komfortabelt :p

  Så jeg vil nå ut av sofaen, inn i noe sexy undertøy å så vil jeg ut og se om ikke det er en drømme mann der ute en plass…. Å om han da skulle dukke opp så er eg i allefall klar undertøy messig om ikke annet.
  Så jeg synes jeg fortjener noe skikkelig sexy undertøy så kanskje jeg kan fjerne statusen singel, for godt eller i alle fall for en stund .. LER

  Så nå krysser jeg fingrene og håper, at kanskje jeg er den heldige…
  Å om ikke så får jeg vel komme meg avsted å oppdatere truse skuffen litt på egen hånd
  Ha en super duper fantastisk Mai mnd videre.
  Hilsen fra Monica
  Monica Karin would like you to read.. Da har jeg trukket en vinner !!My Profile

 17. jeg er en mamma – det er grunnen! :-p

  ÅSSÅ er jeg med å planlegge bryllupet til venninna mi,jeg er så heldig og er forlover!!får jeg undertøyet vurderer jeg å gi det til henne

  jeg elsker bok nr 1 av fifty shades men har ikke rukket å kommet lengre enn halvvei på nr 2 ENDA SÅ SPENNENDE BØKENE ER!

  Pent og deilig undertøy,ja hvem trenger ikke det? mamma eller ei! har du fått et eget slikt sett da? det må du jo ha gjort,flott i hvert fall ser sexy og behagelig ut det undertøyet!
  interiorgirl1 would like you to read.. DIY granola og mandelsmørMy Profile

 18. Hvorfor jeg fortjener det?

  jeg fortjener det fordi..jegfortjener det fordi jegrett og slett følermeg litt crap om dagen, sliten på jobb,sliten hjemme, sliten mamma/venninne/kjæreste..
  Men mestav alt fordimellomromstasten min på tastaturet virker ca 50%
  og fordi omjeg føøler meg litt sexy så kanskje jeg ikke bare er sliten men kanskje jeg kan føøle meg littfin litt og så smitterdet på alt annet og så blir jeg fin og glad istedet for sur&sliten…

 19. Veeel. Om du har gått i ammebh i fire år så slår du ikke meg, for jeg bruker de jeg kjøpte da jeg var gravid med Eir. Og alle trusene mine er kjøpt på joker og er fra pierrre robert.. Ikke de nyeste de heller.. Stakkars Henning. Det er ikke jeg som egentlig trenger å vinne, det er han som trenger at jeg vinner. Skal det bli noen fjerdemann her så er det best at jeg vinner…
  Livet i Casa Didriksen would like you to read.. Livet i storbyen.My Profile

 20. Herlig giveaway!
  Om jeg fortjener å vinne? Tja, hadde vært knall å ha noe fresht å ikle seg etter at nr to (baby altså) popper ut og gir meg kroppen tilbake (haha) om et par måneder! Mistenker at mannen begynner å bli lei gravidundikkene med HULL fra forrige svangerskap som aldri ble pensjonert, jeg er hvertfall klar for noe nytt!

 21. Må flire av alle de herlige kommentarene over, det er virkelig mange som fortjener nytt undertøy altså:) Og hvordan skal jeg overbevise deg? Kanskje jeg kunne sagt at hunden spiste opp hele skuffen min? Nei jeg har ikke hund:) Jeg får vel bare være ærlig å si at det hadde vært sinnsykt deilig med nytt undertøy. Faktisk flere år siden sist, men det står på lista… Lista som alltid blir glemt når man har tusen andre ting å tenke på… Men så fint undertøy kan kanskje skjule/fremheve mine skavank pupper. Ene puppen ble totalt ødelagt etter to operasjoner pga alvorlig brystbetennelse på førstesnuppa så har ammet minstesnuppa på en pupp, noe som resulterte i en gigapupp og en liten flat en, et veldig morsomt syn:) Det gjenstår å se om det kan jevne seg ut nå som jeg slutter å amme – anyway hadde nytt undertøy vært supert:) Pick meeee *smiske smiske*

 22. Ja, jeg faller under flere av de spørsmålene dine.
  Hvorfor jeg burde vinne? Fordi jeg fortjener det :-). Pengene går i hus og klær til barna, jeg står nederst på listen for å handle og det vil si at det ikke blir noe på meg. Eneste muligheten for å få meg noe lekkert undertøy er at jeg blir den heldige som trekkes ut.
  4 barns mamma would like you to read.. Er det beste godt nok? (barneoppdragelse)My Profile

 23. Fordi jeg er din søster , å du veeeeet hvor glad en Pedersen-jente blir !! #goodiebagqueenStine is my sister

 24. Å herregud, jeg har så mye rusomt undertøy. Undertøysskuffen inneholder for det meste utvaska Sloggi truser til over navelen ( innkjøpt i bøtter og spann for å ikke plage keisersnittsårene). BH`ne var fine en gang, men nå er de nuppete og utvaska de også. Etter tre barn på rappen, 6,3 og 1 år, er undertøyskjøp blitt en nedprioritert post på budsjettet. Rettere sagt, en utgått post på budsjettet:) Jeg hadde blitt overlykkelig for litt lekkert undertøy:) Klem

 25. Ja takk! Jeg trenger det fordi jeg fortsatt går i gravid-trusene mine….hehe….hadde trengt noe nytt ja…..mannen min ler av de stygge trusene mine og jeg har jo aldri tid til å dra å kjøpe noe til meg selv….

 26. Da jeg så den overskriften så tenkte jeg straks; Hva skal jeg med «fifty shades of gray» undertøy?- 75 prosent av undertøyet mitt har jo allerede den fargen siden det alltid sniker seg inn en j…………..blå eller sort sokk i hvitvasken min-
  de resterende 25 prosentene er i en blek, kjip rosa farge takket være en anarkistisk rød sokk som ikke kjenner sin plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge