Diaperdiva tester: Fifty Shades of Grey

//Inneholder reklame

Da jeg ble kontaktet med spørsmålet.. «Lyst å teste Vixen.no og KappAhls nye Wedding Collection fra Fifty Shades of Grey?» Så var min første tanke:

Men trenger jeg virkelig nytt undertøy da? Og så ned på meg selv..

IMG_5010

«Okei, jeg er med!!»

Det tok ikke mange minuttene fra disse delikate materialene i fifty shades of grey ankom, til jeg tok fatt på oppgaven!

PicMonkey Collage

Nemlig å teste dette undertøyet som snart kommer i butikk!!

kappahl

Her ser du hvordan jeg tester i vei!

Og hva kom jeg så frem til i denne testen?

Undertøyet er.. fantastisk behagelig, og ikke minst eventyrlig lekkert!

Amme-bh´er og bomullstruser med slapp strikk.. Adios! Silkemyke blonder.. You´re home!

Hvordan står det til med din undertøysskuff? Nupper og slappe strikker? Eller har du faktisk skjønt (som jeg har nå) at det er det indre som teller?

«Every day.. can be your weddingday!»

-Diaperdiva

17 thoughts on “Diaperdiva tester: Fifty Shades of Grey

 1. Det satt langt inne å kvitte seg med amme-BH-ene, ja. Men jeg følte meg nesten som et nytt menneske da jeg fikk på meg en fin BH (les: normal BH), og jeg har aldri sett meg tilbake ;)

  Og så er det litt urettferdig at du er modell for sånt for alt ser jo så lekkert ut! ;)

  • Haha, bra! Viktig å ikke se seg tilbake! ;) Men det er jo faktisk veldig vanskelig å kvitte seg med minnene knyttet til de stakkars bh´ene som har sett bedre dager. For ikke snakke om… de kan jo komme inn handy en gang.. til!! ;P Men du har rett! Det er en tid for alt, og nå er det tid for å bli et nytt menneske!! ;)
   Ha en nydelig tirsdag :)

 2. Jeg satset på å oppdatere undertøysgarderoben da jeg var på Victorias Secret outlet i Miami i fjor sommer, men det skader jo aldri med litt ekstra ;)

 3. Misunnelse, altså. Så stilig! For ei flott dame du er! :)

  Etter snart fem år med sammenhengende graviditet og/eller amming står det jammen dårlig til på den fronten. Eventyrmannen har faktisk spurt om jeg «ikke hadde lyst til å kjøpe litt nytt».. Det er ille. En vakker dag skal han værsegod få kjøpe hele skuffa ny…! :)

  • Oi du og de flotte ordene dine altså.. *sprutrødikjakane*
   Haha han Eventyrmannen han er nå meg en fin en.. ser det for meg.. litt sånn diskré.. «Du….» ;P Nei men sånn er det, vi produserer både bebisser og melk så det står etter her, så da blir det sånn det blir! Jeg har en liten pause nå, så jeg får nyte den med litt silke -så lenge det varer! ;)

 4. Jeg åpnet skuffen i desember, du vet… den med undertøy…. jeg hadde lyst til å grine. Der og da bestemte jeg meg. Jeg har ett forsett i 2014. Et nytt undertøysett hver lønning. Og jeg innrømmer glatt at jeg kjøpte to sist. Både den bodyen du har på samt et sett med silke truse og BH fra samme merke. Løøøøv it!

  • Ja du inspirerte jo meg du med det innlegget, å røske litt liv i den skuffen!! ;P
   FSOG-kolleksjonen har så mye fiiint, lyst på alt jeg!!
   Og takk for en supertrivelig deit igår!!! Må gjentas!! :D Nyt sola, sola! ;)

 5. Hmmm… Kommer det enda mer? Kom jo noe tidligere i år også? Men whatever… Jeg elsker alt som inneholder fifty shades ;-) Dette så jo i tillegg riktig så lekkert ut! <3 Trenger desperat noe nytt og likte veldig godt forsettet til Anja over her :-)

  • Seriøst et av de beste forsettene, i motsetning til røykekutt (som faktisk fungerte 10.juni for tre år siden eller så) funker denne selv i mai! Kjør på, et per måned er jo helt innafor!

  • Ja det kommer mer, en nydelig bryllupskolleksjon! :) Jeg vet du elsker alt med fsog hehe, så dette er definitivt noe for deg Drømmelykke!! ;)

 6. hoho,sexy undertøy vet jeg ikke hva er :-p så usexy man kan bli etter man ha blitt mor har jeg blitt i hvert fall :-p men du så kjempe flott ut da :)

 7. Huff, her er det nok ammebher og slække strikker. Eller jeg har byttet ut de fleste ammebehene med gode pushups (for det er ikke til å legge under en stol at etter 3 ammebarn på 4 år er ikke fordelene like freshe lenger :P ) , men trusene derimot :( Jeg skal bytte de ut når jeg har kommet meg mer ned i vekt :)

 8. Jeg har kuttet amme BH’ene da, endelig. Ikke for det, de er jo tross alt mest behagelige! Men girlsa ser jo unektelig bedre ut med vanlige BH’er.
  Første gang jeg tok på meg en vanlig en etter år med amme BH var jeg skikkelig lykkelig. Men så merket jeg jo fort hvor behagelige amme BH’er er i forhold. Jaja. Den er jo bare på ute blant folk uansett, når jeg kommer innenfor døren så river jeg den av så fort som mulig (med mindre vi har besøk).
  Og slappe strikker? Antagelig. Dvs. jeg har vel ca. 5 stk. ganske relativt nye som ikke har det. Men jeg har ikke et eneste sett. Og jeg trenger flere BH’er. Mon tro om jeg skal gjøre en innsats for det de neste mnd. Men det er jo himla slitsomt å kjøpe BH, det krever jo spesielle butikker og prøverom og prøving og greier. Blah.

  Du, derimot, ser jo smashing ut som alltid! De valgte rett person til å prøve for å si det slik.

  • Haha jeg ler av deg og girlsa-uttrykket ditt :D Mine girls er jo bortimot borte, så strengt tatt så trenger jeg ikke noe hold hehe.. men man føler seg jo litt finere da.. Og det er jo et lite poeng det også ;) Tusen takk for fineste komplimentet kjære!! Og du, opprett facebook daaa! For nå snakkes det torsdagstreff der inne :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *