Valgforberedelser

Etter en uke med både feber, øreverk og reaksjon på trippelvaksinen (denne gangen også..), var det deilig med helg og god allmenntilstand!

Men nå sto vi der.. ansikt til ansikt med virkelighetens ramme alvor igjen, og det nært forestående og skjebnesvangre.. VALGET 2013!

Hvordan vi har forberedt oss?

IMG_2664

Filosofering og reflektering.. har jeg tatt det riktige valget?

IMG_1058

Jack stopper opp for å gjøre det samme. Har han tatt det riktige valget? (Okei.. så er den jo veldig fotogen den tatoveringen hans også da!)

bilde-5

Jensemann, Erna, blått, rødt, grønt, lilla, klimaendring, skolefrukt, familiepolitikk, asylpolitikk, Lofoten, handlingsregelen, fylkeskommunen, helsevesen, eldreomsorg, sysselsetting, EØS, Olympiske leker.. Stakkars hjernecella jobber på spreng, laaangt utenfor arbeidsmiljølovens regler om arbeidstid kan jeg fortelle deg. (Fargen på huska, er forøvrig ingen indikasjon på undertegnendes politiske ståsted.. det var ingen nøytral huske på stedet)

IMG_0999

Kaffepause/tankepause/instagrampause.

IMG_1010

Avgjørelsen er fattet, ermene oppbrettet, den andektige følelsen er også på plass! (Denne snuppa var førstemann til å strene avgårde mot rådhuset, uvitende om at hun enda ikke er stemmeberettiget. Vår neste statsminister.. om jeg må gjette!)

IMG_1015

Mission accomplished! Fornøyd!

Hvordan har du forberedt deg foran valget? Er du klar for å utføre din borgerlige plikt?

Godt valg!

14 thoughts on “Valgforberedelser

  • Om jeg skjønner.. jeg sitter jo her med en andektighet som selv paven hadde misunt meg, dypt preget av stundens alvor :)
   Lykke til og godt valg til deg også!! ;)

 1. I år måtte jeg gå et par runder før jeg var sikker på hvem jeg skulle stemme på, denne gangen handler det mest om hvem jeg er minst uenig med… Men jeg forbeholder meg retten til å klage om ting ikke går som jeg vil og da MÅ jeg jo bruke stemmen også;)
  Foran selve valget var forbredelsene ganske enkle, en kopp kaffe og mac-en i fanget. For tredje året på rad har jeg vært «sofavelger», Ålesund er med i prosjektet med internettstemming, kjempepraktisk!

  • Virkelig? Har ikke hørt om det engang jeg.. men så utrolig praktisk! Og smart, hvertfall for de som virkelig er sofavelgere!! ;) Er kanskje mange av dem i Ålesund da.. siden prosjektet foregår der? ;P
   Godt valg og god klem!

  • Ja det er første gang jeg også har forhåndsstemt, og det tok jo 2 minutt!!
   Hmm.. hvorfor det egentlig heter det? GODT valg!? ..GODT spørsmål!! Jeg tenker som så at hvis hverken Lammelåret.. eller Google vet det.. så finnes det nok ikke et GODT svar på det! ;)
   Godt valg til deg også Lammelåret! ;D

 2. Jeg er klar! For både stemming og valgvake :) Krysser fingrene! Ikke noe sånt som søndagsstemming her jeg bor, mye bedre å stenge skolen og barnehagen på valgdagen slik at vi får inn en planleggingsdag sånn rett etter sommerferien :)

  Godt valg!

 3. Jeg er superduper klar!!! For å å utføre min plikt – og ikke minst min RETT!!!
  Heldige oss som får være med å bestemme :-)
  Høytidsstemning på oppadgående – i kveld blir det spenning og valgvake og kanskje litt valgkake (fordi det rimer).
  Godt valg!
  Klem

  • Ikke sant vi er priviligerte!! Tenk om vi hadde sittet her og blogget for 101 år siden.. da hadde vi ikke vært mye fornøyde du og jeg! ;P
   Hehe, valgkake er aldri feil! Høytidsstemningen er til å ta og føle på, rett før jeg tar på meg slipset jeg altså! (Fordi det rimer)
   Godt valg og gode klemmer til up north!

 4. Macen på fanget, all verdens sosiale medier i hver sin fane i nettleseren, NRK på tv og jeg er klar! Spent!!! :)
  Og jeg er førstegangs-engasjert faktisk.. Har stemt ved hvert valg siden jeg var 18, men i år har jeg faktisk E N G A S J E R T meg.. sånn på ekte.. Det synes jeg er litt kult faktisk :)

 5. Ja så var det dette valget da!! Jeg hadde jo virkelig ikke anelse, så jeg leste meg opp før jeg gikk å stemte, haha. Veldig dumt å ikke stemme også, siden vi faktisk HAR en stemme, i motsetning til mange andre. Så jeg har stemt, og jeg kan med hånden på hjertet love og si at jeg ikke stemte Frp, haha. :D

  Nå må du blogge mer, Diva!!<3

  • Altså! Denne kommentaren hadde havnet i junken!! Jeg håper ikke det er flere kommentarer fra deg jeg ikke har oppdaget… :(
   Såååå hygelig å høre fra deg hvertfall Mrs. Smith! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *