Fordi han fortjener det!

Denne konkurransen er avsluttet!

Kunne du tenkt deg denne handyma.. øh.. handy t-shirten?

Skjermbilde 2013-09-11 kl. 16.06.47

Klassisk og ybertrendy fra Carhartt workwear! Fordi han fortjener det!

Det er ingen giveaway hos Diaperdiva uten noe hokus pokus.. da mener jeg ikke en prosedyre lenger enn Navs saksbehandling.. Trekk et, to eller tre lodd ved å like her og der, dele der og her, svar på ditt og datt, og spre spammet til alle dine venner på alle sosiale medier. Da har du kanskje en promilleliten sjanse for å vinne! Nei! Her har alle like stor sjanse for å vinne! Alt du trenger å svare på er..

What does the fox say?

To vinnere trekkes på søndag, og offentliggjøres på min Facebook-side! Avgi svar under, eller send det til meg på mail, stineped55@hotmail.com (Farge og str. avtales på mail etter trekning!)

..og skulle det være slik at han ikke fortjener det.. kan du jo gi den til faren din, sønnen.. naboen?! Eller bare ha den sjøl!

28 thoughts on “Fordi han fortjener det!

 1. A beidi bappam beidam eller noe sånt tror jeg, men helt umulig å vite siden jeg dessverre ikke kan revespråket så dette blir wild guess altså! :D Gøy konkurranse for nå MÅTTE jeg jo høre sangen en gang til ;)

 2. Som den fakta person jeg er måtte jeg selvfølgelig google for å finne riktig svar! De første søkene kom (selvfølgelig) bare Ylvis brødrene opp, men etter litt seriøse (!!) google søk viser det seg mest sannsynlig at hyl «som får blodet til å fryse til is» er mest vanlig lyd hos rever. Det er nemlig kallesignalet hunnrever bruker i paringstiden, og det kan høres ut som noen blir myrdet. Dette sies av biolog Stephen Harris ved Universitetet i Bristol i England. Revene kan også lage klikkelyder bak i strupen og de kan også bjeffe.Men jeg finne også ut at reve stort sett er rolig og ganske stille, så mye lyd kommer nok ikke fra dem. Så det så! :-)

 3. wohoooooo konkurranse! sier reven;)

  Men han fortjener det ikke. For i dag tidlig fikk jeg melding, sitat: «Mus i oppkjørselen. U fix? I boss!» sitat slutt. (for en eneste gang så flytta jeg en fugl med en pinne. Men å «begrave» den under en stein, med seremoni og alt, er visst ikke godt nok. Så jeg ringte mannen med liten m for dagen, og fikk beskjed om å ta på hanske og legge musa i en pose og kaste den i søpla!! Og jeg bare: neeei, orker ikke, du er mannen, det er for tidlig, kan ikkeeeeeeeee. Og han bare: kooom aaaaaaan. Og så fikk han vilja si. Må si jeg er litt skuffa på meg selv. Kanskje ikke jeg heller fortjener det;)

 4. «Din bestefar var en tøysekopp! Det der med sure og søte kaker er bare noe sludder!»….sier reven.
  Har også hørt at han er en rev (ho ho ho) til å stjele dobbeltpeprede pepperkaker.
  And the elephant goes toot.

  • Dette var vel så langt i fra sannheten som det kunne bli haha!
   Gratulerer med ny t-shirt mannen til Gro!!! Fordi du fortjener det! (Det er jeg helt sikker på.. som har en så kul dame!!;))

 5. Haha…I like you! Herlig giveaway. Hva sier reven? Godt spørsmål! Ifølge Ylvis brødrende er det så mangt…mitt svar blir at det finnes ikke noe entydig svar på spørsmålet. Det kommer sikkert an på ?:-)
  Ha en finfindag! Håper den skjorta blir å finne på min mr. handy!!!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *