Valentines vrøvl

Åh herlige kjærlighet! Det regelrett regner hjerter og #verdensbestekjæreste på face og insta. Det er så mye kjærlighet i webosfæren, at det garantert fremkaller sure oppstøt, og ja, jeg ser ikke bort fra.. brekninger, hos de singålle! (For ikke å snakke om de som har hatt hendene fulle med.. for eksempel barn, og andre ymse uromantiske gjøremål, i dag)

Om jeg snakker om meg selv? Misunnelig much?? Ne-hei!

Jeg har hatt en temmelig romantisk dag selv jeg..

Det starta med at Jack sussa meg på vei til jobb i morges «Happy Valentines» sa han. «HVA, er det i dag!!?» svarte jeg. «Nei, jeg vet ikke, ville bare forsikre meg….» sa han veldig ehh.. romantisk. Fra 8-15 hadde jeg hendene fulle med å inngå kompromisser mellom en 2 og en 4åring, som oppførte seg som intet midre enn.. to esler, som ikke kunne dele på hverken samme leke, bok, eller MAMMA!! Samtidig måtte jeg bli ferdig med en katalog jeg har bedrevet den siste tiden med (Tusen takk for hjelpen Gro!) Skikkelig tilstedeværende mamma mao. innimellom feidene.. Og for å ikke snakke om.. hvilken hengiven kjæreste, som egentlig burde ha skrevet både dikt, eller i hvertfall en facebook-status! Jack kom hjem. Vi var ikke enige om hvor vi skulle handle, ja det var rett og slett stor uenighet.. han vant. Jeg kan ikke engang beskrive hvor sur jeg ble, tatt i betraktning.. destiny decided that THIS was the day of the month! Okei, TMI I know.. men da skjønner du.. Valentines day, you and me.. are not ment to be!! Og nå, sitter jeg og BLOGGER!!

Og jeg sier det rett ut! Det er ikke så lenge siden ungene sovnet heller. Oh happy love-day!!

Ohhh, hmmmm.. mmm… Om du sitter her og leser dette, på denne dagen.. Så mistenker jeg sterkt at du heller ikke sitter med en rose i munnen, omringet av levende lys, mens du ser din kjære dypt inn i øynene -og lirer av deg selvskrevne kjærlighetsdikt!!!??

Men for ikke å fremstå som heeelt hater.. (Kliss coming up) Jack, selv om vi ikke har har fått feiret vår kjærlighet med brask og bram denne dagen, eller har hatt flust med tid til hverandre.. Det er en grunn til at jeg svarte ja til deg, som ekte mann og far til mine barn, den dagen i Frankrike. Og vi skal såååå ta det igjen! Someday! <3

DSC_0182_2

Feirer du Valentinesdagen? Har du hatt tid til å forberede noe som helst, eller har du hatt hendene fulle? Eller føler du dagen er noe oppskrytt vrøvl? Liker du allikevel å sjokkere litt med din romantiske side? (Hey, vi fikk tross alt Dirty Dancing inn med morsmelka… gubbene burde være oss evig takknemlige!!)

15 thoughts on “Valentines vrøvl

 1. Mannen er i Oslo og leter etter den perfekte gava til den perfekte jenta. Sier han. I følge siste rapport er han på «the villa» og leter. Nå er ikke jeg så godt kjent i tigerstaden, men jeg mistenker at hvis han har tenkt å kjøpe noe anna enn ett stjelt shotteglass e.l. så er det kanskje ikke så mye å finne der nå etter midnatt på en lørdagskveld… ;p
  Jeg ligger og ammer nå (nattammer etter 6mnd, fjuuu, får håpe ikke helsesøster leser dette innlegget), og har hatt en særs romantisk dag med mine to små menn. Storebror kjøpte hjerte til meg fra smågodthylla da! (mistenker at bestemor hadde en finger med i spillet der, egentlig, meenmen, man tar hva man får)

  Og så må jeg si….du ER så pen på bryllupsbildene! Ellers også altså, men på bryllupsbildene bikker det nesten over:)

   • Hahaha ;-) Fant den perfekte mannen en perfekt gave til den perfekte jenta si, PÅ «the villa» hehe!??? :-P
    Men så bra at storebror/bestemor tok litt ansvar da.. oh yess man tar hva man får!
    Nå ble jeg flau her.. takk <3 Det var en veldig flink fotograf som tok bildene!! (Og så var det jo veldig mye løøøv involvert på den dagen også, mulig det hadde noe å si.. ;-) )
    Og du, når det gjelder nattamming... that was the story of my life... ;-)

 2. Hallo!! Er du ferdig med katalogen allerede??? Du må være er naturtalent!! :D
  Og her sklir valentine’s ubemerket forbi hvert eneste år – bortsett fra i år. Fikk både blomme, sjokkis og middag. Middag får jeg riktignok hver dag da, men koselig læll. Og i tillegg fikk jeg æren av å spise den med He på fanget:)
  Og blomsten pakket jeg opp midt mellom 2 bæsjebleier, forresten. Så romantikken var kanskje ikke helt DER, men fint var det læll:)

  • Mhm. Færdiii!! Jeg har jobbet dag, OG natt da hehe!! Om jeg er et naturtalent, det gjenstår å se når den kommer fra trykken.. kremt :-P Men hva man kan utrette.. bare man har youtube-tutorials, og en Grokri!!! Under! ;-)
   Jeg leste en artikkel om uromantiske normenn og valentines i Aftenposten.. 17 % mente at norske menn ER romantiske. Da vet vi hvertfall at sovebebi-pappaen er en del av denne truende norske arten! (Og jeg fikk faktisk roser jeg også.. fniis!! Men jeg måtte lage middagen sjøl da..)

 3. Vi bestemte oss for lenge siden at valentinsdagen ikke var noe dag vi kom til å feire, rett og slett fordi vi ikke hadde noe forhold til hele greia. Likevel fikk jeg sove frempå i går, og jeg fikk pannekaker til frokost, i følge Rolf skulle mammår det på valentinsdagen. Og det ble jeg, småbarnsmamma som jeg er, så rørt og glad for at hadde jeg ikke sovnet umiddelbart hadde jeg sikkert grått en skvett :-)

  Enig med hun over- du er ekstra nydelig i brudekjolen! Jeg skal til Stavanger neste lørdag og kikke på, forhåpentligvis finne, min drømmeskjole <3

  • Det er det som er best, når man ikke forventer noe! Og så bare slår de til! Med pannekaker til frokost <3
   Åhh jeg savner den tiden før bryllupet! Planleggingen og jakten på brudekjolen... Lykke til på lørdag, heldige du <3

 4. bare tull!! selv merket jeg ikke dagen, jeg var på seinvakt på jobb og kan ikke gi mer f i den alle hjerters dag :-p sikkert koslig for de som feirer og får blomster osv. men jeg får null niks. dagen er startet av handelsstanden. jeg ønsker meg blomster året rundt! ikke på 14.feb!! jeg fikk en kopp kaffe til morsdag og en tegning av snuppeline,far bryr seg ikke om den dagen i år tydligvis :-p de dagene er jo også startet av handelsstanden!

  • Denne fant jeg i søppelet :-( Jeg skjønner ikke hvorfor dine kommentarer ofte forviller seg dit… Ja hvorfor skal handelsstanden diktere når vi skal være romantisk liksom!!? Nei jeg er enig med deg der, en blomst på en helt vanlig dag.. betyr jo mye mer enn påtvunget en påtvunget romantisk gest den 14.februar!! :-)

 5. Valentines dag ja… Den kunne vi dessverre ikke feire i år siden tenåringen i huset skulle feire den ;-) I steden hadde vi en hastig middag i full belysning innimellom henting og bringing. Da tenåringen var vel hjemme kubbet vi på sofae før vi krøp vi til sengs! Men som du sier… En gang tar vi det igjen!

  Ps . Sorry altså, men det er veldig deilig å høre at andre unger er kranglefanter og stae esler også! ;-)

 6. Jeg skulle være alene i helgen. Gutta skulle på korpstur – men lilleduden dro uten far, for far har manflu, kjemper for livet og ble hjemme og føkka opp fire fridager for mor… Stakkars syke. Og stakkars mor som måtte tilbringe Valentinsdag med stønnende og syk mann,… jeg begikk dugnad på dagtid og siden det hadde pågått siden 04 på morgenen, så var det ganske mye støl kropp og sovende mor på sofa.

  Morsdagen var verre. Måtte brygge egen kaffe, ingen ville spise søndagsfrokost med meg en gang. Dårlig oppdragelse. Fra mor.

  • Uff ingenting er verre enn syk mann!! Spesielt når man har fri! Makan til dårlig timing da.. Stakkars mor (og litt stakkars far også..:-) )
   Hehe det er aldri for sent med en god oppdragelse.. er det det da…;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *