14 thoughts on “Sunday snapshots

 1. Møtt på staffelaff også jooo <3

  Ser ut som en herlig søndag :)
  Her var det slappfis-søndag, hangover mor og unger med krutt i blodet.. dårlig kombo :P

 2. Ah, sofakosen er den beste kosen!!!! Bedre enn «ligge i senga tidlig på morgenen kosen» for i sofaen er man jo våken og klar og motivert til å nyte kosen. I senga der på morgenen er man jo for det første trøtt, men man har jo også en arm uten følelse på grunn av veldig ensidig kos natta gjennom oppå den armen.. Men nå pratet jeg meg vist bort her. Fin tur ser det ut som og jeg kunne godt tenke meg at vi voksne var litt flinkere til å bare sette oss rett ned å spise når vi var litt sultne! Kanskje det ble mindre snikspising av sjokolade fra skapene da..

  • Hahaha det likte ressonementet vedr. sengekos/sofakos ;))
   Ja hadde ikke det vært befriende å tenke som et barn.. for det burde jo vært helt naturlig.. og bare satt seg rett ned! Barn kan være løsningsorienterte på et nytt nivå liksom! :D
   Jeg har ikke fått lest siste innlegget ditt, men det har Jack derimot!;) (Han vil for all del ikke vedkjenne seg at han leser blogger, så det forblir mellom oss!) Og i følge han var det et veldig bra innlegg!! Så jeg gleder meg til å få satt meg ned og lest dine tanker om den saken som opptar alle fortiden. (Og som jeg er for pysete til å skrive noe om.. grr) Notetoself: kvinne meg opp!

  • Å takk Drømmelykke!! Ja Frogner er stedet å være nå! Bergen er nok ikke så aller verst nå han heller kan jeg tenke meg!;))
   Nå må jeg snart komme meg inn å få siste nytt om Aidan asså..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *