I got a facelift!

Som du sikkert registrerer har det skjedd en aldri så liten oppussing her på bloggen! Ny header og greier! Nå lurer du sikkert på om jeg endelig skal inngå et syykt spennende samarbeid med noen, og dermed har fått et dyrt designbyrå til å freshe opp siden!!? Men nei, jeg driver fremdeles rundt her på min egen lille bloggøy, og skriver om det som måtte falle meg inn uten restriksjoner fra noe som helst hold. For nye lesere så er modellmammabloggen (som jeg ofte kaller min litt annerledes dagbok) et sted hvor jeg liker å bruke det jeg har fått utdelt av verbal kreativitet, ofte med en sarkastisk og selvironisk tone. Med den hensikt å underholde deg, dele tanker (dype og overfladiske) og hendelser, engasjere.. og kanskje få deg til  å trekke på smilebåndet i ny og ned. For jeg har en lei tendens til å prøve og gjøre meg morsom.

upload_ig8qj4ub54g7f41ieegdlqas35403199.jpg-final

med mer eller mindre vellykkede resultater!

Og her er virkelig alle mennesker, i alle former, farger, varianter, livssituasjoner, personligheter, og partitilhørighet.. hjertelig velkomne. Det forholdet man får til leserne, er jo det som holder en blogger gående at the end of the day!

PicMonkey Collage Nei du skjønner det.. Det var en leser som hadde fått med seg at jeg skrev at jeg kunne tenkt meg en ansiktsløftning.. Denne leseren var tilfeldigvis en grafisk designer. Uten forvarsel droppet det ned to forslag til ny header inn i innboksen min! Etter mye om og men, att og fram.. (ikke fordi hun ikke skjønte hva jeg ville ha med en gang, men mest fordi (hun mente at) jeg er en fliiiisespikker!!;)) så ser du nå resultatet her! Et resultat som jeg ble nektet å betale for (til tross for min utrolig irriterende masing!) Finnes virkelig slike mennesker lurer du på nå!? Ja de gjør det!!! De kalles for snille! Så her er min takk i full offentlighet.. Takk til den kuleste dama i Hønefoss, nemlig dama bak «sovebeibibloggen» på instagram, GROKRI! Takk for at du la Diaperdiva under kniven, og tok en skikkelig ansiktsløftning på meg! Du er en engel!!

250_17825536388_5908_n

Er det ikke bare fantastisk å møte på engler innimellom?

(Foto i header: Renate Torseth)

32 thoughts on “I got a facelift!

 1. Haha, det er nå jeg skal si at «Godt du har funnet et 10 år gammel bilde, jeg er selvsagt myyye tynnere nå, og bedre til å tegne, ikke minst!» ☺️
  Jeg er glad for at du ble fornøyd med headeren til slutt;) Riktig så fin ble den

  • Jeg er suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperfornøyd!!
   Jeg digger dette bildet, og du så smashing ut for 10 år siden også!! Sånn r d! :D

 2. Ble kjempefint!!! Ser jo superprofesjonelt ut!! Altså, jeg mener det virker jo som om du nå er en superprofesjonell blogger!! Tipper reklameinntektene strømmer inn. Henning driver og maser på at jeg må gjøre noe slikt… Men jeg liker jo egentlig blodcellene mine og det vakre naturbildet mitt… men det er skralt med reklameinntekter, det skal innrømmes. Jeg er jo bannet fra Google adsence etter at jeg i stor lykke over å ha klart å legge ut de der annonsene klikket meg inn og sjekket at de fungerte.. Da fikk jeg en streng mail med beskjed om at slik uønsket klikking var forbudt gitt… Og ingen ankemulighet heller, selv om jeg prøvde å ro det i land med at det jo bare måtte være ungene som hadde klikket villt. I allefall 15 klikk var det snakk om…
  Vel. Grattis med ny header. Den var skikkelig fin!! Og heia oss som ikke er med på hverken side 2 eller famileportalen, men som sprer livsglede og visdom alikevel :) :)

  • Haha, ja heia oss doc!;) Kanskje vi skal starte vår egen portal, Visdoms&livsgledesportalen.no!?;P
   Og jeg gleeeeder meg til å se den nye header din!! Kan bare bli bra!:) Vi kommer definitivt til å bli ringt ned nå.. bare å brette opp armene og gjøre seg klar for telefonstorm fra allesammensen.. ja even Google adsence kommer til å trygle og be om å ta dem tilbake!! ;D

 3. Skikkelig lekkert var det blitt! :-D Heldige deg som har slike hyggelig lesere som i tillegg er engler! Jakter forøvrig på en tegner som kan tegne Aidan og Flavia for meg så om du skulle kjenne en så gi meg et ord! Er også veldig fint om tegneren IKKE har timeslønn i millionklassen… ;-)

  • Ja hvem skulle tro at engler leste bloggen min!!!? Åhja, selvfølgelig trenger du en som kan tegne A <3 Skal si fra om jeg kommer på noen som er dyktig på muskuløse gladiatorer! ;)))

 4. Helt supert jo – jeg visste virkelig ikke at du trengte ansiktsløftning, men du og du så fint det ble!!
  Men Gro; jeg syns jo nesten bare det er våkenbebibilder på sovebebibloggen for tiden, hvordan får du tid til kirurgiske inngrep på modellmammaer (øhmmm, mom&models mener jeg)?
  Kepp up the good work – begge to!

  • Huff ja, den sovebebibloggen kan jeg bare legge ned!! Hun slutta (!) med sånn dagsoving for en uke siden… Og hvordan jeg får tid til kosmetiske inngrep, sier du? Babygym!! Guds gave til våkenbebimødre!! :D (Ja, babygym og svigerbestemødre!!)

  • <3-lig takk frøkenstrøken!! And oh yess, viktig med engelsk her ja! ;P Nei jeg visste det ikke selv heller egentlig.. at jeg trengte et ansiktsløft. Men jeg var litt lei.. og når Gro sendte forslag.. DA skjønte jeg at jeg definitivt trengte det!! ;)

   Og Gro.. spent på nye navnet på sovebeibibloggen!? Nydelig bilde av dere begge 2 på bloggen i kveld!

  • Hehe;) Tusen takk Lammelåret!! Men det har nå skjedd ting inn hos deg også har jeg sett..;) Og endelig bilder av deg!! Helt annerledes enn jeg hadde forestillt meg faktisk! Du kan tro jeg ble glad, endelig!:) Og hvilken pen dame!!

    • Jeg syns du får det ganske så bra til jeg! Jeg så for meg kort, mørkt hår og litt eldre. Og så var du en langt yngre, langhåret, vakker blondine! ;) Så feil kan man ta!

 5. Lekkert! Jeg er full av beundring (og bittelitt misunnelig – kunne ikke en sånn engel bare dukket opp her??) :-) Jeg syntes siden din var fin før, men nå ser den jo bare superproff ut! God helg til deg!

  • Ja ble den ikke veldig proff! Jeg kjenner at jeg er litt stolt ja.. ;)
   Jeg elsker btw. din header, du trenger absolutt ikke at en sånn engel hos deg!
   Ha en strålende fin uke i Cambridge! Og gratulerer som tante til den aldeles utenomjordisk nydelige gutten <3

 6. Nydelig header du har fått deg, det er snart på tide med en forandring hos meg også. Har så lyst å få bort alt det rosa, men så kan jeg ikke noe om slikt.
  Så godt at det finnes slike snille mennesker som bare vil ordne noe nytt og flott til deg, det fortjener du.
  Ha en herlig søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *