Sommerminner in the making

Det er endelig ferie! Etter et halvt år som har vært litt for uforutsigbart etter min smak, så var det etterlengtet. Jeg har til og med begynt å skrive litt igjen! Men.. det er bare det at.. jeg klarer ikke å publisere noe. Enten så virker det for egosentrisk, for overfladisk, for sytete, eller for fjasete. Bare upassende, akkurat nå.

Så det får bli med dette inntil videre.. En god sommerhilsen til dere alle fra oss! Oss fire som ferierer i Norge -i år også!! (og jeg skal heller ikke gå inn på hva jeg syns om den toskete debatten om hjemmeferie vs. chartersyden!! For dumt!)

For se på dette her.. Opp med hånda de som syns synd på unger som opplever dette vakre landet, og skaper barndomsminner du snart skal få se! Altså, at disse holdningene er ren idioti, må visse voksne snart komme til erkjennelse av  -for hvem er det egentlig mest synd på?

Det er jo stakkars Lollo og Bernie det.. som skal sørge for de gode sommerminnene til barna. De MÅ ha en god dag på jobben, ellers.. (Nå gikk jeg visst inn på det.. klarer det ikke vettu, men nå skal jeg la bildene tale for seg selv!)

IMG_4551

(Ja jeg vet dette synet er sjokkerende -og du kommer til å bli enda mer sjokkert litt lenger ned!)

Når femåringen slengte seg over en elv som hun aldri hadde gjort noe annet, og var

https://youtu.be/6654nIQ6R-w

kunne ikke mor være noe verre. Det var.. tja hva skal en si.. befriende. Kunne jo sagt det var kjempegøy, men det ville vært å dra det litt langt. Men, det som er viktigst: I did it!!

https://youtu.be/kEqqt-muxOQ

Det gikk bra med lille Jane (om noen lurte):

IMG_1075

Vi har vært på fisketur, opptil flere ganger.

IMG_4611

Dette er alt vi har fått..

IMG_4709

Klarting og fisking og andre aktiviteter er helt topp! Men det beste med ferie er å kunne ta det med ro, kjenne alt stress forlate åstedet, og bare nyte. Tiden sammen!

Late morgener. Lese en bok. Høre fuglene synge.

IMG_4814

Ligge i en hengekøye..

IMG_2441

Gå en tur og lage blomsterkrans!

IMG_4750

Eller gå over en snøflekk sammen med en bestefar <3 (for han tillater å smake på den også!)

IMG_4605

Besøke en seter

IMG_2456

IMG_2464

Det er ingenting som er mer spennende enn å dra på eventyr sammen! Ingen vet hva som venter bak åsen…

IMG_2467

IMG_2475

Ha en kjempefin ferie! Om dere er hjemme, i Syden eller et annet sted på kloden! Og btw. jeg elsker Lollo og Bernie jeg altså, sier bare at alternativet er vel så bra! Borte bra, hjemme best osv. La oss endre noen(s) holdninger, før ungene blir smittet av de! Over og ut, vi har noen gode sommerminner vi skal skape her! :-)

4 thoughts on “Sommerminner in the making

 1. Der var du jo, så hyggelig!
  Her er det også Norgesferie og ikke minst hjemmeferie med høy feriefaktor. Vi digger fri sammen, og det holder i bøtter og spann:
  Men, vi har fått større fisk enn deg, altså.

 2. Typisk at når en får tastaturet under fingrene igjen så blir alle innlegg feil. En må bare hoppe i det så blir det lettere etterhvert, terskelen senkes.

  Hjemmeferie er jo noe annet enn Norgesferie, tenker jeg. Hjemmeferie er for meg å ikke dra noe sted og ha alle overnattingene i hjemmet.

  Ser ut som om dere har hatt det helt supert og skapt mange gode minner!

  Fortsatt god sommer!

 3. Herlige minner og ting å huske for barna og dere. Så koselig.
  Trodde jeg hørte lyden fra dere i sommer hos moren min, men det var kanskje feil.

  Vi har også kost oss på rundtur og fjelltur. Håper å få skrevet litt om fjellturen en dag ;-).
  Klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *