#slagforlikestillingssøndag

Siste dag i #-uken.. og «s..sunday» var snekret allerede på mandag.. #sommerkollsunday. Så ble det regn.. Med fare for torden. Ingen var spesielt fysne på å lete frem ull og fleece igjen, og å oppsøke høyeste punktet i Oslo-by ville rett og slett vært hodeløst. Det som var kjipt, var jo at jeg plutselig slet med dagens innlegg, så jeg måtte virkelig legge hodet i bløt. For på Leos lekeland finner man liksom ikke den rette vinkelen, samme hvordan man snur og vender på det.

Men så kom det til meg, at jeg hadde jo materiale som kunne duge -fra i går! For å gjøre en lang historie kort -vi var på Ikea for å kjøpe en kommode, og jeg kom i skade for å være litt breial i noen uttalelser vedrørende mine (enorme) bygningstekninske egenskaper. Og vanligvis så ville jeg lett gitt bort en Ikea-montering til Jack, ikke fordi jeg ikke kan.. duh! Bare fordi jeg alltid har en million bedre ting å ta meg til!! Jeg fikk en fornemmelse av at han trodde at det var mer en unnskyldning enn et faktum. Da, buste feministen i meg ut. Hadde jeg hatt en barrikade -så hadde jeg brent en BH og to -lett- der og da. Så vi ble enige om at han skulle stå for husarbeidet den kvelden, mens jeg.. bygde! OG, jeg skulle ha den klar før vi la oss «Eeeasy. Baby!»

Nå skal jeg ikke si at prosjektet ikke gjorde meg lettere frustrert (og irritert) ila kvelden/natten..

«Hvordan går det med kommoden, er du ikke ferdig ENDA?»

IMG_3570

Det var skikkelig koselig stemning. Nesten koseligere enn det blir når man faktisk ER på Ikea! <3

Men hva gjør vel det, når man slår et slag (eller tredve) for likestillingen!!

IMG_3334

Så det, brukte jeg min verdifulle lørdagskveld på. Lovely. Men sånn er det, når man er nødt til å bevise at man har skjulte egenskaper -som handywoman.

Endelig mer oppbevaringsplass! Made by.. me! FØR leggetid! :thumbs:

IMG_3357

Så på denne søndagen, slår jeg et slag for likestillingen! Håpløst at jeg må bevise at jeg er like flink som han på Ikea-møbel-bygging.. og at håndtering av hammer, skrujern, umbraco og Ikea-bruksanvisninger som er lengre enn et vondt år.. foregår uten problem.

a3952facc7af4d6dfc319c22a78258c2

Og hadde jeg bare ikke syns det var så dørgende kjedelig -så hadde jeg sikkert gjort det igjen ;-)

Hvem skrur opp Ikea-møblene hos dere? Om det ikke er deg, er det ikke bare fordi du syns det er å kaste bort verdifull tid å holde på med noe så kjedelig som å skru og skru, banke, skru, skru og skru litt mer?  

(Puh, rakk akkurat å skrive hashtag-ukens siste.. før det ble mandag. Takk for at du fulgte med denne #uka, og ha en fin uke! Vi snakkes -før du aner!)

5 thoughts on “#slagforlikestillingssøndag

 1. Den hashtaggen så jeg ikke komme!

  Hvis det er noen trøst; dersom du skulle skrudd sammen to like kommoder hadde du bare brukt 1/4 av tiden på nr 2. Et tips til: bruk drill! Jada, jada, vet det står at man ikke skal gjøre det, men det går veldig mye raskere. Hjemme hos oss bytter vi litt på hvem som skrur sammen. Men jeg må ofte ha hjelp til å få den inn fra bilen.

  • Kan tro jeg vurderte de gode forslagene dine i min desperajon hehe, men fant ut at «slapp», «sporty» eller.. «spirituell» er ikke noe man er på Leos lekeland -på noen måte :lol:
   Altså, mellom meg og deg -for det er litt flaut.. jeg brukte TRE OG EN HALV time på den kommoden! :-o Men det er jo absolutt en trøst at man faktisk KAN få dreisen på Ikea-møbel-montering! Og så med drill sier du??.. Kanskje det faktisk kan være litt artig også da.. hmm.
   Ja vet du hva, bæringa inn fra bilen.. der er det ikke mye likestilling du. Ryggen foran kvinnesak der altså!

 2. Alt er morsomt med drill! (Jeg ønsker meg nå spikerpistol slik at også det skal bli gøy, men mannen sier nei.)

  Mellom deg og meg – jeg har brukt betydelig lenger tid enn det. Har også slitt med å få ting ut av hull de ikke skulle være i… Mange ganger. Jo fler du kan ha av samme modell jo bedre, det går raskere for hver gang (men det bør gjøres omtrent samtidig slik at man husker rekkefølgen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *