Sånn kan det gå..

Hvordan det går? Jo bedre takk! Hvorfor bedre..? Har det ikke gått bra liksom?

Jeg skulle skrive om en gladsak i dag, fjerting på fly, men det ville føles litt som å lure dere. Nei, jeg må være ærlig. Det er jo tross alt policyen her er!!

Det var bursdagen min, det var full feiring, og jeg og Jack skulle avslutte det hele med et romantisk eventyr utenfor husets fire vegger! Nei, det var ikke regnværet Øs & Pøs som ødela den planen. Det var en kombinasjon av to netter uten søvn pga. redusert lillesnupp, og at.. i det vi akkurat hadde bestilt maten på restauranten, spurte storesnupp.. «Hvad er det!!?»

salt2-large

Før jeg får sagt sa.. har hun plassert saltbøssa på leppene og hiver innpå! Middagen fortsatte den.. kun avbrutt av voldsomme brekninger på toalettet. Jeg ble ganske shaky av dette, og kombinert med søvnmangel.. Så ble vi hjemme, jeg og mannen, med syke unger.. Hipp hurra! Og for de som lurer på hva jeg fikk av Jack.. så kommer det senere i innlegget! (Som jeg elsker cliffhangere!!)

Så kom dagen derpå, og man skulle jo tro at det kun kunne gå en vei.. Oppover?!

Kort fortalt:

 • Telefon fra barnehagen, storesnupp har faceplanta..
 • Jack tar henne til Aleris (privat legevakt), og finner heldigvis ut at alt er i orden! Takk og lov! Han tar med seg kjemperegningen og går. Lettet.
 • Jeg skal til frisøren og kjenner jeg er stresset til langt oppover ørene av alt kaoset. Helt klart deilig med ny hårfarge, men jeg vil bare til mine syke små. Tre store lapper senere, har jeg de i armene mine.
 • For så å finne ut at barnevakten har mistet det svindyre alpakka ullteppet mitt!! Et av de to teppene jeg hadde tulla tulla inn i, før jeg forlot henne denne høstlige sommerdagen i juni.
 • Jeg drar deretter til tannlegen.. livredd for at hullet er rotfyllingsmateriale. Det var selvfølgelig rotfyllingsmateriale. Regningen kommer når jeg er ferdig hos tannlege Kjempedyr om et par uker.

Nå kjenner jeg virkelig på at, om jeg ikke får meg en jobb til høsten, må jeg ty til uortodokse metoder.. Thank you very much legevakten, frisøren, alpakkateppet og tannlegen..

11965418_s

Men det viktigste er selvfølgelig at alle er i god behold! Og tilbake til dagens cliffhanger.. Tror du ikke Jack hadde smuglest bloggen min da!! Jeg fikk nytt kamera av ham, og full oppvarting på en ellers litt dyster bursdag <3

Så sånn kan det gå.. Og nå kan det faktisk bare gå en vei. Oppover!

Synes du ikke bittelitt synd på meg?

Ps. Barnevaktene er tilgitt!

17 thoughts on “Sånn kan det gå..

 1. Uffda! Det var bursdagen sin det ja.. eh? Jeg har innsett at etter jeg fikk barn kommer jeg alltid i siste rekke. ALLTID. Glem planer om romantikk osv. Når vi er alene, hva prater vi om? Barna. Men hurra for Jacken som ga deg det du ønsket deg! Skal prøve den når jeg har bursdag ;) Håper du får en fin helg! Det fortjener fineste du! Klem :*

  • Ja han er flink han Jacken, redda dagen, der den hang i den syltynne tråden.. Dagene etter har vært på bedringens vei.. men altså, det er jo sånn at en ulykke kommer sjelden alene.. Så nå skal det bli deilig med ferie neste uke kjenner jeg, bare vi kunne hoppet forbi flyturen.. som ganske sikkert blir både skekkslagen OG illeluktende..;P

 2. Huff. Håper du får jobb.. Og så kan dere flytte nordover for på legevakt hos meg ville regningen blitt særdeles liten, all den tid unger under 16 år dekkes av staten. Med mindre jeg måtte bruke bittelitt bandagemateriell, da ville det blitt en drøy hundrelapp… Frisøren hos oss er også billig, men tannlegen er dyr da. Men som sagt, kjempepen!
  Håper det kommer bedre tider og god bedring til de syke…

  • Jeg tror regningen hadde blitt mindre om vi hadde flydd opp til deg og tatt en sjekk der!! Så neste gang, setter vi oss på flyet! ;-P Og så tar vi bare frisøren og han kjekke tannlegen i samme slengen!! ;-)

 3. ta dere en natt uten barn en gang – og husk på å finne på noe heeelt spesiellt og romantisk! FOR ALL DEL ikke bli hjemme og legg dere klokka10;) for søvn er jo absolutt ikke på prioriteringslista til slitne småbarnsforeldre;p

  og så: stoor klem og masse sympati for en skakkjørt bursdag og dagen derpå!
  vi får ta det igjen når vi er 50-60 og ungene forhåpentligvis ikke driver å holder oss oppe om natta;)

  • -glemte å få med at på den romantiske ungefrie kvelden må en også for all del ikke tenke på barna, for det gååår så bra så og de storkoser seg. (hva du mener om saken spiller ingen rolle så lenge besteforeldrene har det fint;)
   barnefri? i dag? jeg? etter bestemor sitt ønske? nææh;) kan si som så at jeg er way over bedtime:) natta!

   • Nei sove det får vi gjøre når vi blir gamle!! Tusen takk for sympati, det gjør underverker!! Og du har helt rett i at vi burde ta oss en natt barnefri asap! Må øve meg i å ikke tenke på barna da.. storesnupp sov borte for 3. gang på fredag, og jeg savna henne helt forferdelig!.. Men de må jo få lov til å være barnevakt i blant de besteforeldrene også!!?.. ;-P Så snart. Skal de få ha begge. En annen gang. Om et par år.. Kanskje.

 4. Ja, det er synd på deg og de fleste andre småbarnsmødre som ikke får feiret som planlagt, for slik er det med småbarn. Da må vi store barna bare gi slipp på plassen vår hver dag.
  Privat klinikk koster ja, om jeg ikke husker feil betalte vi 1000 kr for vel 2 år siden for en time med barnet, svinpriser, men så får en veldig godt hjelp og slipper kø da. Ikke hver gang det er verdt sin pris.
  Frisør, Jack må bare få opplæring så tar han nok det også neste år :-), hihi. Snille mann du har som får med seg det han skal få med seg.
  Ha en fin lørdag og håper du får litt mer søvn.

  • Slik er det med små barn, og jeg må vel bare bli vant til det først som sist!
   God hjelp og slippe kø er en luksus som jeg gjerne betaler litt for! Tannlegen derimot, det synes jeg er totalt unødvendig! ;) Når det gjelde frisør, så tror jeg det er en meget god ide som du sier, å få Jack til å svinge saksa. For nå er det farge og ikke bare ettervekst jeg trenger, og 3000,- (eller 2919,-) DET synes jeg er litt stivt annenhver måned. Det var andre tider når jeg var ung og lovende, og alt var gratis .. ;) Enten det eller så får jeg ta meg en tur til Arne´s når jeg er hjemme. Haha! ;P

   • Ja, Arnes er å anbefale, den i Kopervik er best ;-). Skal du tenke pris så er det billig på aldershjemmet ;-), noe å glede deg til når du blir eldre.
    Tannlegen er altfor dyr, tenk å ta betalt for å pine folk, skulle vært som lege, kun en liten egenandel.

 5. Hvor typisk er ikke det???
  Nå håper jeg dere slipper sjuke unger og kjipe tannleger fremover. Også gøeder vioss til mange fine bilder med det nye kameraet :)

 6. Gratulera med overstått! Snakk om typisk dag der alt går på tverkå. Håper dagane framover blir bedre. Og gratulera med nytt kamera! Eg har ikkje satt med heilt inn i alle funksjoner på mine, men kommer langt med litt tålmodighet (eller autofokus). Skal ta bilder i utdrkkningslaget te søskenbarnet mitt om noen veker, tror det kan bli ganske lått og løye :)

  God helg =)

  • Tusen takk Cecilie!! Ha ha, ja komme langt me autofokus (når ein sånn som meg, mangle litt av tålmodighet! ;))
   Oi, spennende at du er leid inn som fotograf.. Kanskje du kan dele noen proffe fototips på bloggen? ;P
   Ha en herlig søndag :D

   • Hehe, mine råd er ikke særlig proffe gitt. Type ikke bruk blitz i mørknå, og ha lavest iso når det er høylys dag. Det er nok R som er mest proff, eg låne det fænsi utstyret hans og tar bare masse masse bilder. Noen blir jo alltid bra :D Er gjest i utdrikkingslaget, så ikkje meir proff enn som så :D

    Kanskje eg kan ønska meg fotokurs hos Meling eller noen te jul? Kan eg bli hu irriterande som alltid drar fram kamera :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *