Sånn er ståa

Dette er det jeg legger ut på sosiale medier for alles åsyn i dag:

#utelukkende #harmoni i #hjemmet #livetmitteraldrikjedelig #dansoggledefraendetilannen

Sånn er ståa i hjemmet egentlig, litt kjedelig, banalt og slettes ikke sosialemedier-bart..

Heidundranes fest i et vått badekar! Søppelbøtta og kjøkkenet har alle funnet veien for å delta i kalaset!

Hvordan er ståa hos dere i dag? På sosiale medier, eller bare oss i mellom?

Enten du danser foran kameraet og hashtager med #yolo og #livetmitt<3, eller tørker leker, søppelbøtter.. og romper! Ha en fortsatt smashing helg!

12 thoughts on “Sånn er ståa

 1. Eldstemann i London med Mormor og Morfar, minstejenta på jenteferie hos Farmor og Farfar….begge to blir nok pokk utskjemte:-) Vi to voksne skjemmer ut hverandre på alene borte tur i Stavanger….::-)). Ståa er fantastisk for alle fire:-))

  • Årh, hørrtes det deilig ut eller??!! Kooooos dåkke masse i Stavanger, DET fortjene dåkke!! Hehe, ja, tippa de kose seg heilt pokk ihjel med besteforeldrene!! ;-) Stooore klem <3

 2. Ståa her er helt fin. Det spruteregner, jeg har vært på shopping og jeg har spist sjokoladekake.
  Når barna endelig sovner, skal jeg ta frem smågodtet :-)

  • ;-D Så deilig normal ståe! YOLO er i samme kategori som LOL (Laughing Out Loud) og er «sånn som ungdommen lika» (/bruke, på blant annet instagram) You Only Live Once må vite! Ha en fortsatt fin lørdag Hanne! :-)

 3. Sliten er dugnad.. venter på at Bonusen skal gå i seng ( 12 åringer legger seg ALDRI om du lurer) slik at vi kan dra fram 3d brillene, krype ned i sofaen og forhåpentligvis klare å fullføre Hobbiten! Tipper mor er trøtt i morgen ja.. Det var ståa her i gården ;) Ha en fortsatt super helg! Klemmer :)

  • Oi, denne har jeg ikke svart på!! Vi har faktisk også sett Hobbiten, vel, jeg var så trøtt at mannen så den visst alene.. Å se ferdig en film, er for tiden et prosjekt uten sidestykke! For ikke snakke om bøker da… Nå har jeg faktisk endelig fått åpna en støvete 50shades.. så får vi se da, om jeg klarer å lese den på under et halvt år! ;-P

 4. Jeg dreiv og fortalte min (finske) venninne om Diaperdiva. Modell, mamma, blogger, statsviter osv. Og hun bare: ææææsj slike blogger er grusomme, alt skal jo være så perfekt! Og jeg bare: Men slik er ikke Diaperdiva!!
  -Og så kom dette innlegget her:) Jeg digger deg:)

  • Ja stemmer.. så jo at du nettopp befant deg i Finland.. eller har jeg drømt det muligens.. hmm.. Men så KJEMPEhyggelig at du nevnte meg da!! *rødme*
   Haha ja jeg prøver å være ærlig, men 100% det kommer jeg aldri til å klare å være.. Feks. legge ut bilder av det griseskitne gulvet som ikke er vaska på.. Nei der sensurerer jeg megselv litt.. hehe!
   Og du! Jeg digger deg også! ;-))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *