Piffet opp en perfekt søndag!

Etter måneder med overskyet Vestlandsvær på Østlandet, var det godt å komme seg til fjells og hilse på den store gule igjen! Vi spente på skia, og la ut på langtur. Det var rene påskefjellet som møtte oss når vi langet innover. Ja, utenom at hele Østlandets befolkning befant seg i sporet da! Deilig!!

IMG_4106

Mannen med pulk, er et av de beste synene jeg ser *hjerteriøyneneblinkesmilefjes*

Vi koste oss stort, og kjente endorfinene herje rundt i kroppen. Jeg kjente også på litt gryende Bjørgen-bicepser der jeg gikk.. og måtte jo dokumentere det!

IMG_4120

(i ettertid så ser jeg at det var vel mer en følelse enn et faktum, og at jeg med fordel kunne ha retusjert bildet litt…)

Jeg hadde jo hele dagen vært på jakt etter noe bloggbart, men det var lite annet å skrive hjem om på denne fjellturen, enn irriterende perfekte forhold, lykkelige famileforhold og strålende værforhold!

Jaja, det var jo det der med hvordan skisporet gjorde noe med benstillingen min da.. (Bilde ovenfor, og nedenfor) Og svigerfar som lo av meg når jeg satte utfor (ploget meg skrikende utfor) de bratteste bakkene.

IMG_4129

Hva skjedde med bredbent posing?? Og høyvannsskibukser for den del?

Men så! Dukket dette opp! Som servert på et fat! ET UVÆR!! Og da så jeg mitt snitt til å piffe opp et ganske så rosa blogginnlegg!

IMG_4144

Grusomt uvær.

Uværet kom fra ingensteds, vi var ikke forberedt! Det blåste noe vederstyggelig.. og da var det bare en ting å gjøre!

IMG_4150

Ha en fin søndagskveld i de norske varme hjem rundtforbi!

Kald klem!

para

Parantesen måtte jeg tilføye i tilfellet det skulle være noen i Hallingdalsområdet som ikke skjønner min knusktørre humor, og som var på vei ut dørene med både bikkje og lommelykt for å finne en sort vott oppi dalom!

9 thoughts on “Piffet opp en perfekt søndag!

 1. Hahaha, for et herlig blogginnlegg! Jeg vet ikke hvordan jeg har klart å unngå denne bloggen som nå er der den hører hjemme, i min bloggroll, vel fortjent kakao (håper du også hadde krem).

  • Anja!!! Jeg har nettopp gått gjennom noe og 1500 useriøse kommentarer.. og tror du jeg er sjeleglad for at jeg gjorde det, og ikke bare tømte hele greia!! For der lå nemlig TO av dine!!! Og jeg håper inderlig at du ikke trodde at jeg ikke hadde godkjent dem! :-/
   Så hyggelig å høre kjære du!!!!! Selvfølgelig hadde jeg krem!! ;-P

 2. åh,for et fantastisk vær! drømmer meg litt bort…jeg vil ut på ski! så ut som om dere koste dere bra,bredbent og med høyvannsbukser.hvorfor ikke? hoho men oj! styggvær liker man ikke :/ får håpe du fant votten :))

  • Vi koste oss så masse at vi la bort alt som heter «ladylike» og «klesstil»! Bredbent og altfor korte bukser var heeelt rett!! Det var fjelluft, kos og bare hakuna matata ;)
   Fin tirsdag til deg og dine :)

  • Av en eller annen grunn ser det ut til at ingen liker bloggen min, eller kontoen min, jeg havner i alles søppel og jeg lover jeg oppfører meg skikkelig bra (for det meste). Men det var hyggelig å bli tatt opp! *børster vekk et bananskall*

 3. Det der så bare fantastisk ut! I år var året da alle barna hadde ski så gjett om det skulle utnyttes.. men så var det bare det da at dette også ble det året hvor snøen aldri kom! Skulle gjerne hatt hytte på fjellet altså… :-) Digger oppiffingen ;-) Klemmer!

  • Ja når snøen uteblir så er det fint å kunne ha et fjell å besøke! :) Men neste år, Drømmelykke, da MÅ det bli bedre og mer snøfullte tider!! Jeg har troa! Visst ikke får dere komme hit!! ;)
   Men du og du så glad jeg er for at våren har kommet.. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *