NÅR SKAL JEG LÆRE MEG Å HOLDE KJEFT?

Jeg skrev jo om hvordan det gikk med den traumatiske reisen hjem til jul. Og du lurer nok helt sikkert på hvordan det gikk på veien tilbake.

Det startet med en båttur der beskjeden over høytaleranlegget lød: “Hold fast kaffikoppar og ungar, for det blir litt humpete øve Boknafjorden”.. Byfolka mine ble dårlige, “må rape”, stotret Storesnupp. Jeg ble ikke kvalm, for jeg var pisseredd. LITT humpete, hvordan er det når det er humpete!??

Dette er ifølge kapteinen «litt» humpete!?..

Vi kom til Stavanger og måtte feire at vi levde. Med Peppes pizza! Og hvem tror du ikke setter seg ned ved siden av oss? Den eminente journalisten, mammabloggeren, og mammaen som ofte er i media pga. kontroversielle uttalelser og bra skriverier!! (Casakaos.no) For de som har lest litt på bloggen min, vet at jeg skrev et innlegg om en uenighet mellom henne og et lammelår, om problematikken som ryster mammabloggverdenen. Hun anbefalte forøvrig innlegget mitt til sine lesere.. ;-)

Og her satt jeg da, med hele familien som jeg leser om til stadighet, og føler jeg kjenner ganske så godt. Starstruck.

Der. Til høyre.

Storesnupp ville leke med minstejenta deres, dvs. drasse på,  danse med, og.. skubbe… mens hun ropte til henne´Kitty ditt, og Kitty datt´.  Å nei, vi kommer til å ende opp som et blogginnlegg med denne bråkebøtta vår, var det eneste jeg klarte å tenke på.

Jack sa at jeg burde gå og snakke med henne, men jeg følte meg som en dass. Jeg hadde jo ikke regnet med å treffe bekjente, noe som jeg aldri gjør når jeg skal på togtur (her kan du lese mer om det!) Langt mindre, kjendiser. Da hadde jeg hvertfall stilt med nyvaska hår!!

Mannen hennes kommer for å sjekke ståa blant de små.. og jeg tilnærmer meg med følgende kommentar: ”Jenta deres ligner visst på en eller annen Kitty.. hehe” Men så.. finner jeg ut at jeg skal prøve meg på det jeg tror kommer til å høres ut som et smigrende kommentar: ”Eller.. kanskje hun syns hun ligner på.. Hello Kitty!? Hihi” Jeg ser Jack dø langsomt i sidesynet.

Hva hadde jeg insinuert, at minstejenta i kongefamilien lignet på.. en animert, japansk bobtail KATT!! ??

Datteren vår syns visst datteren deres ligner på en hvit pusekatt!

Ganske sikkert dødelig fornærmet på meg, hører jeg Casakaos mannen skjule det bak en historie om en Hello Kitty lue med ører som hun har hjemme..

Kunne jeg bare holdt kjeft!!? Som en modell bør gjøre!

Resten av turen gikk fint. Jeg holdt kjeft.

Dvs. utenom at jeg konstanterte for Jack at han mannen som opptok toalettet på toget i en halvtime, måtte ha en voldsom magesjau.. Mens kona hans satt med store ører ved siden av oss. Og øyne.

 

(Foto: Google)

 

6 thoughts on “NÅR SKAL JEG LÆRE MEG Å HOLDE KJEFT?

 1. Ha ha. Næmmen du da! Var det deg? Jeg husker jeg kommentere til kaosmannen at der borte sitter det en familie som har reist langt, stakkar. Så dere hadde masse kofferter ved bordet.
  Men kjære deg, du skulle ha kommet bort og sagt hei. Håret ditt var da aldeles nydelig :-)

  • Hehe, ja, det var vi som satt der, og hadde reist langt.. og skulle reise enda lenger. På grunn av mors eskalerende flyskrekk.. ;-) Ja jeg skulle absolutt ha hilst på.. Men jeg led av litt starstruckness ;-) Neste gang! :-D

 2. Det er sånn det er å være bloggleser: Plutselig står kjendisbloggeren framfor deg og du lurer på om du skal gi deg til kjenne eller ikke.

  Casa Kaos er vel ikke skummel, vel? Hun spiser nok pizza på samme måte som resten av oss (og blogger om det etterpå, hehe..).

  Ps!
  Det hender at jeg titter litt ekstra på folk som sitter på samme kafè som meg hvis jeg befinner meg i småbyen til en blogger jeg kjenner..

  • Ja det har du helt rett i Lammelåret! Jeg valgte å ikke gi meg til kjenne.. :-/
   Nei hun er jo ikke skummel, det var vel heller min dårlige hårdag og forfengelighet som hindret meg i å stå fram..he he ;-)
   Det blir jo litt sånn, at man kikker litt ekstra ja.. Verden er jo liten, og bloggverden blir bare større og større.. så sjansen er jo stor for at man ser et kjent ansikt! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *