Man får det ikke skumlere enn man gjør det til selv!

Hva er det som kan få  en multitaskende kvinne, til å være så redd.. at hun ikke tenker på at hun kommer til å få rynker så dype at de aldri kommer til å forsvinne igjen????

stressed-woman-cartoon-stock

IMG_1066

Grønne monstre som innvaderer hennes høyst private sfære.. hjemmet! Hva alienen prøver å forestille, blir bare spekulasjoner.. edderkopp/bille/Shrek?!

Jeg satte meg ned, livredd for å bli bakholdsangrepet. Men også for å finne en løsning. Og hvordan ser en løsning ut dersom man lider av monster-o-fobia:

IMG_0803

Hjemme alene krever løsningsorientering på et helt nytt nivå! Bring it on Shrek! (Du kunne vel ikke unngå å se ham der på karmen?!)

Etter å ha fullført hjemmetjenesten med en paraply som skjold, kom han meg endelig til unnsetning! Jack Bauer <3

IMG_1071

«Men Stineeee… Dette er jo BARE en gresshoppe. Se så fin den er!!» mente Jack. Insektsvennen.

IMG_0796

Er ikke bare-bare det vel!! Og dessuten.. hopper ikke gresshopper i gress, på landet, i utkantstrøk?.. De sitter ikke og chiller på dørkarmer i URBANE STRØK!?

Burde muligens ha fulgt litt bedre med i naturfagen..

Og jeg som hadde tenkt å gi dere en eksepsjonell historie om det eksotiske insektet jeg hadde oppdaget.. #fail

Pleier du å gjøre ting skumlere enn det de egentlig er? Fulgte du godt med i naturfagtimen?

18 thoughts on “Man får det ikke skumlere enn man gjør det til selv!

 1. Åh, så godt å se at jeg ikke er alene om å krisemaksimere når det kommer til insekter og kryp. Det snakkes fremdeles om i familien da jeg ble overrasket av en ferskvannssalmander og laget et lurveleven om at det var en krokodille i frokostkroken, eller da jeg laget en scene på hotellet i Thailand da jeg hardnakket påstod at en koi-fisk bet meg i rompa mens jeg satt på kanten av «fiskebassenget» :-)

  Øh, naturfag var kjekt helt til videregående, da fysikk og kjemi ble introdusert. Var biologidelen som reddet karakteren det året, kan man si :-)

  • Ferskvannssalamander!!? Finnes det? Må si jeg skulle likt å vært flue på veggen når du oppdaget krokodillen, ho ho ho ;-)
   Mhm.. fysikk og kjemi.. fysj!! Det som redda meg på videregående.. var de andre fagene. (Ja ikke matte da!)
   :-*

 2. Men hva hadde hverdagen vært uten litt krisemaksimering, og Jack Bauer to the rescue?? :) -Vi må jo gjøre slike ting, slik at mannfolka skal få føle seg mandige og modige, noen felt får de rett og slett beholde for seg selv! (hos oss innebærer det at jeg «ikke kan noe om» bil/internett og datating/garasjen/fugler og rotter som pusene har lagt fra seg på trappa/og såklart små ekle monstere.) ;p
  HURRA for mannfolka som passer på oss sier jeg bare:)

  -og det er ganske mange ting som er skumle, inkludert mørke og insekter. Og jeg tror jeg fikk en Særs Godt i naturfag en gang, men etter tallkarakterene ble innført så har det vel gått litt nedover tror jeg;)

 3. Ha ha ha, jeg dævver!!! Jeg eeelsker å blir overrasket med en god latter – U made my day Diva!!! Men – nå skal det sies til ditt forsvar, man er ikke Diva for ingenting heller liksom – såpass bør det være!
  Jeg på min side må innrømme at jeg har løpt ned i kjellern, låst meg inne på sønnens rom og ringt til mannen så han måtte komme hjem fra jobb fordi jeg TRODDE at en fugl hadde kommet inn stuevinduet… Fuglen ble forøvrig aldri funnet, noe jeg i lang tid hadde vanskeligheter med å forsone meg med – hvor var fuglen da liksom??!?! Død, eller enda værre, levende klar til å skremme meg når som helst???? GAAAH!

  • ;) Ja man pynter seg ikke med navnet Diva, om man ikke kan hoste opp litt drama once in a while!
   Du den der fuglehistorien.. da hadde det ikke holdt med paraply som beskyttelse vetdu. Rustning hadde vært alternativet for meg i den situajonen kjenner jeg, ja, eller å gjemme seg i kjelleren da.. Men jeg tror på deg jeg, at det var tilfellet det du så, og så fløy den bare ut igjen samme sted som den kom fra.. Smartefuglen! Og fikk deg.. tøffeste dama jeg kjenner, til å fremstå litt.. ja.. småhysterisk ;)
   Men til ditt forsvar.. så bor man ikke i Villa Vanvidd for ingenting heller liksom! ;P

 4. Hehe.. Jeg hadde en edderkopp som forfulgte meg for en stund siden. Og da mener jeg serløst at den forfulgte meg! Først oppdaget jeg den hengende over rattet mens jeg kjørte bil. Trodde jo jeg skulle få hjerteinfarkt eller noe! Den hang bare der og stirret ondt på meg klar til å angripe når som helst! Hjemme fikk jeg den ut av bilen. Kunne jo ikke passere den når den hadde DET blikket. Neste dag kom jeg hjem fra jobb, vippet sekken av skulderen og » kjære, jeg er hjemme» ble byttet ut med et hyl. For hvem andre enn min onde venn fra dagen i forveien kom kravlende i full firsprang over sekken. Fortsatt med det onde øyet til meg. Snill som jeg er ristet jeg sekken ut døren og prøvde å få katten til å spise den, men den var mett. Da jeg kom ut i gangen to dager etterpå hang den pinadø i gangen! Frekk som bare det. Hadde laget seg hus og greier. Da gjorde jeg kort prosess og pushet mannen på den. Nok får være nok altså! Puh… Det føltes godt å dele det med noen som forstår meg! Har de mer enn fire ben… FYSJ! :)

  • Hahaha jeg må le litt, den derre edderkoppen var jo frikinessen sjøl!! Skjønner godt at du prøvde få katta til å ta saken! Og mannen! Kan jo ikke deale med disse styggedommene med mer enn fire ben på egenhånd.. ALTFOR risikabelt!
   Glad du kom gjennom hendelsen det uten varige men! ;)

 5. Paraply altså… Og det funker?
  Er egentlig ikke så redd småkryp sånn generelt men vis meg en edderkopp og jeg blir fullstendig satt ut av kommisjon. Da er det ingen ting som heter «gjøre det skumlere enn det egentlig er» edderkopper er dritskumle… Skal prøve å huske paraply neste gang!

  • Det funker.. så lenge de befinner seg i takhøyde. Bakkenivå.. vernesko vil jeg tro! ;P
   Enig, edderkopper er det verste. Jeg var med på fangene på fortet i fordums tid. Da fikk jeg faktisk velge om jeg ville til edderkoppene eller slangene, valget var ENKELT!! Når det kommer til edderkopper er det faktisk INGENTING som hjelper, bare.. å flykte…

 6. Pøsj… Gresshopper du liksom!! Barnemat!
  Du skulle vært på badet vårt da vi hadde en edderkopp som fanga en annen edderkopp i nettet sitt og PRØVDE Å SPISE DEN!! Og jeg var hjemme alene, så jeg fikk ikke stoppet det!!
  True story!!

  • Og og og… En gang kom jeg til skade(!) for å tråkke på en edderkopp da jeg skulle reise på butikken, og VIPS da jeg kom ut av Rimi og skulle legge handleposene i bilen, mistet jeg telefonen i bakken så den knuste!!!
   What comes around goes around, sier nå jeg bare!
   True story dette også! Har knust skjerm med pakketeip den dag i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *