Lite julestemme, mye julestemning.

Tusen hjertelig takk for alle gode råd! For ikke å snakke om all omtanken.. Og det går mye bedre med meg! Stemmen er rusten, men tilbake! Sangstemmen.. haha, Olga Marie Mikalsen går meg en høy gang.

Jeg var tilstede blant publikum under gårsdagens konsert, og jeg må jo konstantere at de klarte seg overraskende bra uten meg. Pussig..

IMG_0592

Så siden jeg ikke kan få julestemning ved å synge, lager jeg rett og slett til litt julestemning her hjemme i stedet..

De brune fjøsnissene prøver så godt de kan å opppmuntre meg.. ved å.. synge!! Gni-det-inn-nissene, kan man kalle dem.

IMG_2402

Heter ikke dette svibler eller vibler, eller kanskje ikke..? I hvert fall, vinduskarmen oser koselig julestemning med denne nydelige og julete blomsten fra Ikea!

IMG_2836

Juletreet er oppe!

IMG_2316

Kaj Bojesen apen har fått nisselue på!

IMG_2822

Ups.. var ikke meningen å vise dere dette.. Men noen måtte jo lide, om apen skulle få lue.

Stakkar julemusa.

Stakkars julemusa. Like synd på henne som på meg. Men som du ser så.. «It´s beginning to look a lot like christmas».. Ja, så var det disse sangene overalt da..

Hvordan står det til med julestemninga der borte da?

5 thoughts on “Lite julestemme, mye julestemning.

 1. Julestemningen her borte kom seg i går, etter at far tok ansvar og kjøpte jule-CD! Så nå går Sigvart og Karoline på repeat, mens He og jeg pakker inn julegaver og prøver så godt det lar seg gjøre å lindre kløende gommer. (Hennes, ikke mine…) Kanskje det blir tannebiss til jul? DET hadde vært julestemning vel!!

  • Ja han Sigvart vet å sette fart på julestemninga! ;-)
   All you DON´T want for christmas.. is her two front teeth! Turblent innsovning blir enda mer turbulent! Det er jo ikke sikkert hun reagerer i det hele tatt da.. alt kan være bare julefred og gammen! Her reagerte førstemann så og si nada, andremann laget en scene uten sidestykke hver gang hun fikk (får) en ny! Men det er jo kjekt når de søte små tannebissene dukker opp også da!

 2. Jeg er sikker på at det ikke var det samme uten deg!
  Har du fått sunget noe enda? Er stemmen på plass?

  Julestemningen er heller laber altså, tross julekonserter og div. Venter flere av de da. Jeg tror det som hadde hjulpet mest er snø! Minusgrader!
  Men i mellomtiden spiller vi julemusikk, synger julesanger, lager pakker, og ikke minst, har unger. Særlig snart 3 åringen kanskje. Det er jo helt magisk for dem, alle disse lysene overalt, juletrær, pakker, kalender, jul i svingen, og spenningen rundt ventingen. (Oj, se her, rim og greier.)

  • Å du er snill C!! Den er jo tilbake, men veldig rusten.. (har fått bihulebetenelse i tillegg blæh!) Er veldig usikker på om jeg skal bare kjøre løpet til tross for det i morgen, eller om det bare er dumt.. (Har bare så VELDIG lyst!!)
   Det blir absolutt en ekstra julegnist når man har en 3 åring som gleeeder seg over alt ved julen! :-D Helt fantastisk å oppleve julen gjennom barnas øyne! Og den.. for å si det som du ville sagt det selv.. spenningen rundt ventingen!! ;-)
   Nå vet jeg jo ikke hvor du bor i det langstrakte, men her i Oslo kom det lurejulesnø. Men den forsvant så fort som den kom.. Så nå krysser jeg fingrene, for snø her og snø der du bor! Sånn at vi kan komme i skikkelig julestemning!!

   • Ah, hvis du tror du kan, go for it! Jeg har sunget noen konserter med både feber og diverse ulumskheter. Føler meg alltid bedre etterpå, det er jo ren terapi for både kropp og sjel. :D

    Ja, straks 3 åringer er morsomme altså. Jeg har eldre unger også, og til tross for at vi ikke feirer jul i utgangspunktet så har jeg fått juleelskende unger, så vi følger dem og gjør det de vil.
    Vi bor selvsagt i Oslo! Det er sikkert ikke selvsagt for alle, men jeg er ikke norsk og Oslo er eneste stedet jeg kunne bodd i Norge. Kommer fra en by med 1.5 million mennesker, så Oslo er lite nok. :)
    Vi har nå litt snø enda på gresset utenfor her (Sagene). Men det er jo for varmt. Og mye is. Jeg kaller Oslo for The IceBerg, for det er det virkelig. ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *