KROPPSKUNST MOT BARNEKREFT

I dag, 15. februar, er det den internasjonale barnekreftdagen. Barnekreftforeningen har fått til et samarbeid med tatoveringsstudioer over hele landet, som er med på markeringen og jobber frivillig i dag. De tatoverer små motiv til 500,- til inntekt for Barnekreftforeningen (hvert studio har egne motiver du kan velge blant).

Det er jo et fantastisk bra tiltak!! Dette må vi jo bare støtte.. så DiaperdivaDaddy er på vei ned nå, for å få seg et par nye! Denne gang er det ikke jeg som skal foreviges, men jentene våre <3

Om du ikke visste om dette, og kunne tenkt deg litt ny kroppskunst.. i tillegg gi en slant til en særdeles bra og viktig sak.. Så hiv deg rundt, og ring et studio nær deg! Det kan jo være at det fremdeles er noe ledig!

På kroppskunstmotkreft.no finner du all info du trenger!

 

 

12 thoughts on “KROPPSKUNST MOT BARNEKREFT

    • Åh det blir kjempespennende Siri!!! Her har vi sett på «fonter» til den store gullmedaljen imårres.. Uglehjerte eller øyenstikker??!! Gleder meg sånn til å se! ;-) Masse lykke til, du er tøff! :-*

  1. Kunne de ikke valgt noe litt mindre vondt og permanent? Som ansiktsmaling mot kreft? Da hadde jeg også blitt med. Men jeg innså jo at her var det jo bare å trå til, så nå har Thelma fått tattis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *