Knock knock

Knock knock!

-Who´s there

-It´s the neighbor

-Neighbor who?

Neighbor who likes to visit before Bauer´s opening hours..

IMG_8835

To open or not to open?

IMG_8836

Hei nabo!

571488-the-older-man

Passer det litt dårlig kanskje??

IMG_8833

Hva mener han med DET??? Er det fordi jeg har sovet med sminke, håret har en ettervekst herfra til evigheten, som ikke er vasket på.. ja jeg husker ikke..? (Jeg hadde jo tenkt å vaske det i dag. FØR sosialiseringsprosesser!)

IMG_8825

Er det fordi jeg hadde tatt på meg det første og det beste jeg fant. Og at aerobicskoene er blitt en del av min sexy daglige hjemme stil etter bekkenet begynte å skape seg? Er det rotet? Kombinasjonen??

Oh my good ness!  Etter jeg fikk barna er det visst blitt helt umulig å se fresh ut (rettelse: helt umulig å se ut!)! Kjære Marte Krogh, dette er sånn en mamma UTEN aupair ser ut!

Jeg skjønner at dette innlegget er prevensjon for dere som ikke har fått barn enda, men lær av meg om dere skulle havne i samme situasjon: Ikke åpne døra for noen, eller skaff dere au pair!

Er det bare jeg som ikke kan se fresh ut før lunsj? Er det ikke litt frekt av naboen å banke på hos en sliten tobarnsmor før lunsj?

16 thoughts on “Knock knock

 1. Fresh før frokost??? Her tror jeg du kan komme rett før kveldsmaten og det vil være like ille… Men i dag var jeg ikke så aller verst fornøyd med meg selv. Har vandret rundt på kjøpesenter med min kjære og følt meg riktig pen i nyinnkjøpte klær…

  • Ja hadde det ikke vært for at vi hadde en dialog gående over flere dager, som krevde litt mer enn to sekund bak døra på gløtt.. men mere 10 minutt. ..Da hadde det kanskje blitt litt for dumt å diskutere bak gløtten.. Oh mæn, krymper meg når jeg tenker på episoden..

 2. hahaha du er så fin atte Stine! Ok, ser at ikke du er på ditt mest gorgeous, shiny-sparkly akkurat der, men det skinner fortsatt igjennom at du er grævla pen, så det så;)

  Og angående naboen… du skulle hørt meg banne på vei til døra i melkeflekket kjole her i morges da postmannen ringte på og skulle ABSOLUTT levere en forbanna pakke FØR klokka 10!!!

 3. Haha!! Eg ler meg ihel!! Detta e barra så deilige lesning :D
  «Ska eg åpna eller ska eg lata som eg ikkje e hima», eg pleie gjer d sista ;-) Å du, den kleskombinasjonen der is to die for!

  • Hehe eg hadde nok lata se eg ikkje va hima.. hadde det ikkje vore for at det e så utrulikt lytt te gangen.. Så han hørrte at me va hima! Gah!!
   Nei me må komma oss inn i et hus snart, så at eg kan lata som eg ikkje e hima når d ikkje passa!! ;-P

  • Hei Anniken :)
   Og jeg digger den mascaraen fra Sephora.. ser magisk ut! Den skal jeg kjøpe meg på ferie neste uke! Så kanskje jeg kan unngå sånne situasjoner i fremtiden.. hvertfall se litt freshere ut, når jeg åpner døra! ;)

 4. Haha herlig:) Tvers igjennom herlig!
  -og det er derfor vi liker deg så godt DiaperDIVA:)

  Og det finnes ikke så mye freshness her i gården før lunch, og ørten kaffikopper;)

 5. Du e barra så herrlige! Elske #no-filter Stine! Det e så ærligt (-å hærligt!)
  Gooood helg! Med elle uten mårenskvistbesøk! ( <– ganske frekt i gronn! :-) )

  • Ikkje sant at det va frekt i gronn ja!!
   Kjekt å hørra at det jaffal fins ein som like ærligheten min!! ;-) Og det e jo ein ganske arligge person det o da.. ;P + aldeles harligge! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *