11 thoughts on “Helgen gjennom våre øyne

 1. Så fiiin farge på storesnupp sitt hår!!! Ser ut som en deilig helg. Vår helg var fylt med venner, bursdagsgaveshopping, lekeplass og søledam. Og alenekveld på mor. Veldig deilig.

  Tusen takk for koselig kommentar om tattoveringene. Tror jeg har blitt litt smågal av å gå hjemme og trangen etter å være impulsiv har vært presserende ;)

  Klem

  • Takk Kirsti, ja vi er ganske fornøyde med produksjonen!! ;-P
   Ahh, så deilig med alenekveld.. jeg hadde min første på 10mnd forrige fredag og jeg svever enda! Og det er jo sånn som du sier.. et resultat av å gå hjemme og behovet for ting og tang blir mye større og mer satt pris på! Jeg har lyst på tatovering selv jeg nå! Så jeg kjenner også på den trangen ;-) Er bare så pysete, selvpåført smerte liksom.. men det er sikkert verdt det?! ;-)
   Store klemmer!!

 2. Klarte ikke å fokusere på så mye annet enn den fantastiske hårfargen på det første bildet.. Så herlig!

  Ellers har helgen min gått i å unngå å brenne unger på bål.. sånn stort sett :)

  • Tusen takk! Ja jeg håper hun får beholde både fargen, og krøllene! Hun syns selv at hun ligner veldig på Pippi, og det er jo ikke så langt fra sannheten det.. ;-)

   Hehe, det skjønner jeg godt.. for det var jo litt av et bål dere hadde!! ;-D

 3. Helgen var fylt med kleskjøp, grilling, ny ball til Yme, boksen går med jentene, kreps hos onkel sune, kake, kake og mer kake da mormor ble 83 og første overnatting borte for Isa med overlykkelig hjemkomst da det bare hadde vært «superkult, men nå trenger jeg virkelig litt søvn»

 4. Slenger meg på de andre her, og legger til: og FOR noen herlige korketrekkere!! :)

  Vår helg var syyyk pappa, sandkasse, spyling med spylerslangen, to fulger i gave fra stolte puser, gå tur og se pusen bli angrepet av en pipip (sikkert vel fortjent, se forrige punkt), grillings hos bestemor. Og tupperwareparty;p

  • Takk og takk for det T! <3

   Jøss det var en herlig helge-blandings! ;)) Tupperwareparty.. shit det er lenge siden jeg har vært med på.. kunne trengt et par ting og ti! Sikkert mye nytt og fancy og nå!
   God tirsdag frøken fab!!

   • Det ble en dyr kveld, men blir vel slik når en får hele barndommen sin utstilt på et bord hehe kun fargene som er forandret;) og litt rart at det er vår tur å være mammaer på tupperwareparty nå;p

 5. Ja, helgen min vet du jo det meste om gjennom oppdateringer i de sosiale medier. Synd jeg ikke fikk anledning til å treffe deg! Neste gang… Jeg må jo bare si at jeg er SÅ misunnelig på hårfargen til Storesnupp! Drømte alltid om sånt hår da jeg var liten og har forsøkt å skaffe meg det, men håret mitt er kjedelig så godtar bare lyst eller mørk! :) Krøllene vil jeg tro hun kommer til å beholde nå som hun er blitt så stor, det gjorde i alle fall jeg!

  • Ja definitivt møtes neste gang!! ;)
   Og godt å høre at du tror hun beholder krøllene! Så krysser jeg fingrene for fargen.. for den er helt spesiell nydelig <3 ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *