I´m Twisted!

Det er mange saker som engasjerer oss nordmenn, Tone Damli, thinspiration, ord og uttrykk i Vågå, Paradise hotel.. Men det er ikke mange saker som engasjerer ALLE nordmenn, som været, og.. Twist!

De store grønne øynene mine, ble om mulig, enda større når jeg møtte en pose med Lakris fra selveste Twisten på Meny! En HEL pose med bare favoritten!!!

Jeg lekte meg med Twisten i kanskje fem minutter, kastet den over meg og bare glemte alle bekymringer. Twisted sier du?

Hvilken er favoritten?

Nå ble jo Banan tatt ut av posene i 2001, og det norske folk ble i harnisk. Røre ved en nasjonalskatt på den måten.. Den dag i dag har den faktisk førsteplassen på Twislist. Og selv om den enten er elsket eller hatet, så må Bananieberne være mange, og hengivne!!

Cocos er en annen omdiskutert liten Twist.. men den har faktisk en andreplass!

Lakris og Nøtti deler tredjeplassen! <3

Og visste du forresten at:

 • Twist ble oppfunnet etter at Freia fikk en bestilling på innpakkede drops fra Ethiopian Airlines på 50-tallet. Freia hadde en tvistemaskin fra 20-tallet som ble satt i stand for å pakke dropsene.
 • Twistposen ble lansert i 1958, og ble populær blant annet på grunn av dansen Twist som var svært hot på den tiden.
 • Twist ble lansert samtidig med fjernsynet, og var tiltenkt som følge til TV-kvelder hjemme.
 • «Vern om dine favoritter», er et slagord som rører ved det norske folks nasjonalfølelse, på samme måte som «Norge i rødt, hvitt og blått!» (red.anm.)

Hvilken er din favoritt?

//innlegget vil forhåpentligvis sannsynligvis bli sponset av Freia

19 thoughts on “I´m Twisted!

 1. Er det sant? En pose full av bare lakris?
  Jeg skjønner jeg må skynde meg hjem til Norge i en fei!
  Og du, siden du nå fikk meg til å tenke på Twist. Hvis du lbir sponset av dem, kan du be dem sende meg en pose også? Please?

  • Jepp! BARE lakris! Du må nok skynde deg hjem ja.. for.. det er begrenset opplag.. :-( Men jeg skal be om noe sånt som livslang sponsing, så jeg skal sørge for at du får et par poser, om du ikke rekker hjem i tide! Man får jo lakris-abstinenser av å være i Spanien for lenge.. så selvfølgelig må du få litt innabors asap! ;-)

 2. Lakrisen kan du få ha for deg selv;) Men KOKOS derimot! Og Daim, og den svarte toffee tingen! NAM:) (heldigvis, eller uheldigvis altettersom, så har kantinemannen en skuffe full av twist, og vi er gode venner for å si det slik;)

 3. Var veldig glad i lakris og banan før, men så kom aprikos og de andre ble danket ut tvert! ;) Og sånn egentlig så bekrefter vel dette innlegget ditt at jeg ikke kan være nordmann for Twist er for meg noe som kun serveres under møter i gamlejobben min. Utenom det vet jeg knapt hva Twist er! :)

  • Men. Du har en MENING om Twisten, og DET bekfrefter at du er nordmann!! ;-) Jeg er heller ikke Twistoman, NÅ derimot.. poser med BARE lakris.. Jeg sier det på forhånd, take me to rehab når «begrenset opplag» perioden er over! ;-P

 4. Haha, i familiesammenkomster får ikke pappa eller jeg åpne Twistposen, for hver gang en av oss er først i posen, forsvinner alle Cocos- bitene på mistenkelig vis før skålen kommer på bordet :D

 5. Kjente jubel stige i meg når jeg så posen med lakris, hånden min tok den, men da sa hjernen, kanskje det er lurt å vente til helgen. Her sitter jeg da og teller dager til helgen. Endelig kun lakris.
  Favoritt, alle gode ting er tre så,lakris, chocolate toffee, og nøtte.

 6. Hva!! En hel pose med bare lakris!?!? Det må være noe spesial Oslo greie. Det vil jeg også ha. Det er min favoritt, kokos på andre og japp på tredje… Finn en hel twist pose i gave fra en elev… Fant ut at jeg kan fint spise alle de ulike twistene også jeg n

  • Mhm, en heeel pose! ;-P
   Hahaha, ja «rettelekse-snop», er nok det som jeg kaller «krise-snop».. jeg skal være ganske søtsugen om Aprikosen skal ned brødhullet! ;-))
   Men så fint gjort av eleven din da.. twist til læreren.. ikke dum han/hun der! Hehe ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *