All I wanna do is..

Etter at vi hadde tatt farvel med gjestene våre, en gang etter midnatt.. Kjentes vissheten om at vi ikke kom til å få sove noe særlig, ut som en svingende pisk, så vi kom oss til sengs fortere enn svint!

Det hadde jo vært planleggingsdag i barnehagen, og det, etter en lang (og uventet) Kristi himmelfartsdag. Jeg var utmattet etter å ha brukt ALLE triks i boka, pedagogiske.. og upedagogiske! (sistnevnte er som oftest søte og kalde bestikkelser fra fryseren..)

0345: God morgen Norge! Rise and shine, hilsen morgenfugl 1! Ny rec!!

0600: God morgen Norge på ny! Morgenfugl 2 er våkeeeen, og ALLE må STÅÅÅ OPP!!!!

Lek med orkideene, krystall-lysestakene eller andre ting som måtte oppta dere mer enn et halvt minutt! Men la meg få være i fred med kaffekoppen min!

Jeg håpet at de i tolv tiden skulle sove på likt, sånn at jeg kunne snike meg noen minutter inn i en komalignende tilstand. Oh no, you chose to be a mother mother, and here´s the dealio.. no sleepio! De våknet og vekket hverandre, og sov på skift innimellom. Jeg gikk også innimellom, for å tilby en is, en pupp, eller et fang.

Hva kan jeg betjene dem med deres lille høyhet?

Casa Kaos har fått mye pes i media for at hun har uttrykt at hun gleder seg til mandagen og barnehagen.. Jeg er enig i hennes kontroversielle, «utenfor-god-mor-boksen» uttalelse! På mandag skal snuppa i barnehagen ASAP, og da skal jeg sove helt sykt intensivt mens lillesnupp tar seg sine to tilmålte! UTEN å bli vekket av den andre ungen, som har spist opp isen sin, den hun fikk slik at hun skulle sitte stille en stakket stund. Eller så er «Barnas supershow» ferdig.. da gjaller det i veggene hos Bauers: «Maaaaammaaaaaaaaaaaaa»!!!!!!!!!!! Og da gjaller det inni hu mor også (muligens litt utafor..) når babyen som hun har brukt så lang tid på, å få til å sovne, våkner med et vræl!

Om du fremdeles skulle lure på hva jeg har lyst til å gjøre for tiden, så er det altså å sove.. Og i den anledning har jeg skrevet en sang! (Omskrevet fra Heart!)

«All I wanna do, is sleep like I once knew
One night of sleep, the whole night through
All wanna do, is sleep like I once knew
Come on, give me rest, from peek-a-boo»

Er du trøtt?

11 thoughts on “All I wanna do is..

 1. Amen! Flere sier at jeg «bare skal vente» til de blir tenåringer, for da blir de umulige å få opp, sover til klokka tre på ettermiddagen osv. DET er irriterende det, sier de. (Og jeg tenker i mitt stille sinn, herregud som jeg gler meg til det…)

 2. Ja, sa min datter som aldri finner sengen sin. Du kan glede deg til de blir større, da har du ikke natt, morgen, middag og kveld alene, alltid noen rundt deg som lurer på mamma ditt og mamma datt. Åh, ja de er så søte og skjønne, men av og til så har jeg bare et stort ønske om at de skal sove og la meg få litt alenetid.

 3. jeg sov 2t natt til tirsdag, måtte på jobb for å HOLDE et kurs som ikke kunne avlyses, og har fortsatt ikke fått henta meg inn igjen;p (øreverk er vondt, og her i huset er mammaen litt flinkere til å leke sykepleier, pappaen er flink til andre ting, bare slil det er sagt;)
  helt utrolig hvordan definisjonen av trøtt endres før og etter barn;)

  • I feel YOUR pain sista!!.. Håper lilleprinsen føler seg bedre, og at du har fått sovet litt!!
   Ja ikke sant, tretthet er nesten blitt en kronisk tilstand.. ;-P

 4. søøøøvn. Lillemann har vært sjuk igjen og kjørt et par herlige våken-hvert-femte-minutt-mellom-ett-og-tre netter. Han ender som regel opp i senga fordi jeg rett og slett ikke klarer komme meg ut av min til slutt og det igjen har resultert i at jeg har ligget for mye i ubehagelig stilling på armen, og klarer nå ikke løfte den. Jeg jobber hver tirsdag og SOM jeg gleder meg til tirsdag!!!

  Klem

 5. Nå sover alle greit om natten og stortsett til halv åtte når det er fri. Luksus! MEN.. ( det er alltid et men..).. minstemann holder det gående i evigheter før han endelig sovner om kvelden så da blir opp og ned trappene for mor og far, i tillegg så går tolvåringen ALDRI i seng. Så ja til mer alenetid, eller voksentid om du vil… Håper du har fått tilbake litt søvn nå <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *