Fra kontollfreak til klovn

Forrige uke i barnehaven..

«Hva!? Sees vi ikke i mårra sier du? Nei? Hehe, NÅ roter vi kanskje litt eller Bjarte..? Ehm.. hvorfor ikke.. Åh det er 1.Mai ja.. akkurat ja!»

Peker på brystet der barnet sitter i selen, og bare.. Du vet.. ammetåka hø hø hø, prøver å spøke det hele bort, før jeg snur meg fort og går!

Årh, følte meg som en bra oppegående mamma da ja!

I går i barnehaven..

«Hva!? Sees vi ikke i mårra sier du? Nei? Hehe, NÅ roter vi kanskje litt eller Bjarte..? Ehm.. hvorfor ikke.. Åh det er Himmelspretten ja.. akkurat ja!» Så bare mumler jeg noe om ammetåka og går!

Gratulerer du har vunnet prisen for Årets mest oppegående mor! Premien er selvfølgelig slik premiene på Frogner er..

En god gammeldags nosejob!

Før hadde jeg alltid kontroll på forestående røde dager, jeg glemte aldri noe, jeg husket alle avtaler, jeg glemte ikke å svare på mails, jeg husket.. å spise!! Jeg var en oppegående kontrollfreak på min hals! Nå.. just a shadow of what I used to be.. Fra å være en respektert frognerfrue, er jeg nå blitt en som alle ler litt av, en klovn. Hva har skjedd? Kan det være ammetåka? Har jeg mistet det etter jeg fikk barn? Vil det komme tilbake? Eller snakker vi faktisk tidlig demens? Dette må jeg til bunns i..

Har du oversikt over forestående røde dager? Er du en kontrollfreak, eller gjør du som meg.. lar tinga flyte litt?  

I en stue, et sted på Oslo øst, i går kveld..

-Du Emma Johanna!

-Ja Bjarte elskede!

-Du vet hun der lange tynne mammaen vi snakka om her forleden.. Hun må nok kanskje revurderes som representant i foreldrerådet! Hun hadde tenkt å sende barnet sitt i barnehagen.. både 1.Mai og Kristi himmelfartsdag!!

-Ahahahaha, frognerfruer!

14 thoughts on “Fra kontollfreak til klovn

  • Ahahaha, thanx babe, akkurat hva jeg trengte nå! ;-) Hadde nå Jack bare hatt orden i sakene, så hadde ikke jeg gått på disse blemmene i barnehagen.. Jeg skyldte det faktisk på han når jeg kom hjem! ..Ja litt hjelp må jeg kunne kreve å få i disse travle og tåkete tider!

   Ps. Gratulerer som skribent hos Foreldremanualen du dyktige kvinne! Meget fortjent!!! ;-)))) Hadde forsåvidt tenkt å sende en mail selv.. bombe.. at det gikk i glemmeboken.. he he ;-)

 1. Nice nosejob!
  Kontrollfreak på min hals, vel å merke med varierende suksess;)

  Løsningen på full oversikt finnes forresten i påminner på telefonen. Hvis man husker å legge inn påminneren da selvfølgelig…

  • Hehe, takk Hanne!! :o)

   Problemet er at jeg ikke husker å legge det inn vettu.. Og røde dager kommer ikke automatisk opp på den appen jeg bruker.. Nesten så jeg vurderer å gå tilbake til a-plan og en penn.. :-O ;-)

 2. Hehe… der er jeg og.

  «Å ja, det stemmer. Du sendte meg en sms i forrige uke og spurte om vi ville komme på lunsj ja. Ja det var jo i går. Sorry.» Ammetåke (kan man skylde på det etter at man har sluttet å amme også?)

  Håper det kommer tilbake hvis ikke tror jeg den jobben min henger i en tynn tråd…

  • Engang ammetåkete, alltid ammetåkete.. som jeg liker å si det. ;-)
   Men som Drømmelykke påpekte ovenfor her.. det er nok permisjonen som er mye av grunnen.. så om noen måneder er vi back to normal! Forhåpentligvis!! :-D

 3. Barnehagedama: «God helg da»
  Jeg «sees vel på fredag?»

  Nei, det gjorde vi visst ikke. Kontroll over røde dager er en ting. Planleggingsdager; not so much…

 4. Haha, kjenne meg igjen, sjøl om det ikkje e bhg i bildet her, meir matforretningar og dess like.. «ka seie du? Stengt imårå?!», så det einaste så røpte bosted her, Diaperdiva, det va v’en.. barnehaven?? ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *