Hva sutrrring gjør med meg..

(Utenom at jeg går redigerings-bananas)

Jeg har toleranse for en mengde sinnstilstander. Sutring er ikke en av dem. Sutrestemmer trigger nemlig en av mine uheldige sider. Jeg blir tilbøyelig til å si eller gjøre helt uortodokse ting. Og funker ikke det, så ender det ofte med at jeg gir etter for alle slags uortodokse avtaler.. Alt for at sutringen skal opphøre.

Det starter sympatisk og umåtelig forståelsesfullt..

takeone

Om sutringen ikke opphører umiddelbart (noe den sjelden gjør), begynner det fysisk å svi i ørekanalene og jeg kan kjenne at jeg styrer med lysets hastighet mot bristepunktet mitt. Jeg putter hendene på hoftene (for å vise at nå tuller jeg ikke), tenderer mot svært hissig, blir mørk i øynene,  og får ofte.. eh.. pannelugg?!

take 2

Standhaftig står jeg der, og bare..

take3

Okei.. vi må ta «take tre» om igjen.. Diva eller ei.. alle som kjenner meg vet jo at jeg ser mer diaper enn diva ut til vanlig! Så det er ingen vits i å late som jeg ser ut som en.. slags haute couture av meg selv når jeg er eitrandes. Dessuten må den sutringen stoppes før det bikker over for meg. Så ja, let´s face the facts.. jeg gir etter.

TAKEthree

Hvor motstandsdyktig er du ovenfor sutring? Finnes det en verre tilnærming til en mamma en dag man er sliten egentlig, enn sutrrrrrr!?? Er du standhaftig selv om The Sutring ikke opphører, eller gir du etter..?

12 thoughts on “Hva sutrrring gjør med meg..

 1. åh, kjenner at jeg eitrer bare ved å lese innlegget ditt! Haha sutring må være det absolutt verste med motherhood. Har jeg fått erfare det siste halvåret… Det var velsigna stille og usutrete fram til storebror var type 3. Og så starta det….
  Og av en eller annen mistenkelig grunn slipper pappaen så himla mye lettere unna enn meg..? forstår ingenting jeg. ;)

  • Nei jeg veit!!! Folk tror jo jeg lyver når jeg snakker om dette!! For sutringen er tilsynelatende til ære for meg, og bare meg!!? Kan noen bedrevitende forklare dette urettferdige fenomenet? #oppgitt og #lei og #whyyyyy????

 2. Sutring er det verste jeg vet. Med et hederlig unntak: pasienter med fiskekroker som henger fast i øyeeplet. (det sier litt om hvor mye jeg hater sutring) Nå har vi av en eller annen mirakuløs grunn unger som sutrer fryktelig lite, her er det mer 100% smil eller 100% hyl, rop,kjeft, smell og slamring med dør. Og jeg må innrømme, jeg hører heller på dørsmelling en hel ettermiddag enn sutring..

  • Haha ja den fiskekroken sier litt!! :lol: Åhh som jeg misunner deg å ikke ha sutring i hus! Er det nordnorske temperamentet litt sånn sør-euopeisk bare nord tro? Jeg fatter ikke hvorfor livet skal være SÅ urettferdig?! Tror vi må ta en ferie der oppe, så de ser hvordan det skal gjøres!

 3. Sutring takler jeg så dårlig!! De kan skrike og hyle og krangle og bruke meg som klatrestativ, men sutring…. HYYYL! :) Heldigvis er det lite av sorten også her, kanskje de har tatt «hintene» mine?

  • Jamen jøss, dette forsterket bare teorien min (som jeg sa til Laila) om at det nordnorske temperamentet er litt sånn sør-euopeisk bare nord!! ;-)

 4. Haaaater sutring. Det gjelder også voksne som sutrere om vær og føre. De er nesten verst, for de burde vite bedre å te seg enn en sliten unge.
  Nå har min unge Asperger da, men jeg vet ikke jeg. Han har en tendens til å bare gjenta det samme om og om igjen. Jeg sier NEI, hver gang, og han tror oppriktig at svaret endrer seg jo mer han tyter.
  Som regel ender det opp i raserianfall og krangling…
  Men igjen, voksne er verst. Åååå… sukk…. hundre Facebookinnlegg som legger ut som manglende sommer. Stemmer som hviner… og når solen kommer, så er det f… meg for varmt.

  • Ja du det er helt sant!! Sutrete voksne.. siste sort! Bedre de rister det av seg når de er små, sånn at de ikke ender opp som de derre (som ofte avslører seg i facebook-statuser!) ;-) :thumbs:

 5. Vakre og morsomme du!
  Takk, – og amen. Det er absolutt ingen ting som trigger nervene som PIPING: og her er hunden like pipete i perioder. Hun skal ha hele familien samlet eller så piper hun fra. Hjelpes, – hundehotell hvor er du :)

  Takk for trekk på smilebåndet !

  Gode dager til deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *