Gjettekonkurranse: Hvor skal jeg?

Konkurransen er avsluttet

Trykk her for å se hvem som vant!

Hvordan skal jeg si dette til deg, uten at det ser ut som jeg skryter?! Jo!!! Jeg lager en gjettekonkurranse, der jeg faktisk ikke sier det.. bare hinter. Og klarer du å gjette det, vanker det.. premier!! Hvor skal jeg?

Et sted hvor jeg kommer til å..

Gi overentusiastiske poseringer til alle fotografer som spør (spør de ikke, kommer jeg til å posere velvillig fordetom!)

wbpR805Z-1_fvlSDk4NfqQbA2H9Bp_WvC3NYEFyxhRFg

Finn Diaperdiva!

Fnise sammen med Anna Maria Cecilia Bonnevie og Fredrik Skavlan! Tjihii!

LB-Maria Bonnevie, Fredrik Skavland og Unni Lindell

Skal vi snakke detaljerte fødselshistorier nå mens Fredrik er her? Kniiiis!

Gi et par tips til Jo. Har endel spennende tanker om hva han kan gjøre med Harry Hole!!

fest_langsem_1187870136

Nå skal du høre her Jo..

Sniklytte til siste nytt om engleskolen! (Og selvfølgelig fortelle det til dere etterpå!)

ari

Er det sant?? Kan ikke vente med å kringkaste dette på bloggen. Det er hva jeg kaller insaid infårmeisjen!!!

Mulig jeg også, på dette stedet, kommer til å ta den helt ut (med tanke på bekledning) Ikke hver dag man skal småsnakke med kultureliten..

Jonassen

Her ser jeg for meg at jeg blir litt starstruck, og sier noe utrolig klønete som jeg kommer til å irritere meg over resten av livet! «Du tror ikke du kan skaffe meg jobb på det O´store tinget vel Jonassen? Eh.. låll!»

Hvor er dette stedet? Hvor er det jeg skal? Har du klart å gjette det, skriv svaret nedenfor.. Da kan du vinne et eksemplar av Mammarådet!! (Noe som i og for seg også er et hint!)

Untitled

 

Trekker to vinnere på søndag! I mellomtiden skal jeg bare gni meg i hendene, klype meg i armen, og glede meg til neste ukes store begivenhet!!

(Foto: NRK.no, Vg.no, Kjendis.no.msn.com, Dagbladet.no)

39 thoughts on “Gjettekonkurranse: Hvor skal jeg?

  • Hehe ja.. jeg var sikker på at den invitasjonen aldri ville dukke opp.. trodde også hagefest betydde sommerfest. Men så dukket den opp da, pju! Og om det betyr at jeg må ha på meg ull under finstasen.. DET er IKKE et problem! ;)

 1. Jeg måtte google litt. Og Oslo-fiffen, kultureliten og lignende beskrivelser dukka opp;) Aschehoug sin hagefest 2014 ja!! Bare å skrive Aschehoug rett burde nesten kvalifisere til premie;)
  Og jeg har jo lest Mammarådet opp og ned og fram og tilbake, men vil likevel veldig gjerne vinne en – så kan jeg spre ordet til en god venninne som fortjener det:) kos deg med fiffen da du!!! :D

 2. Ooooh, Hagefesten med stor H! Så gøy! Kos deg masse og ta masse bilder (og sniklytt på mange samtaler, hihi)!

  Digger illustrasjonsbildene! Spesielt det med Ari!

 3. Jeg er ganske sikker på at du skal på Aschehougs hagefest ;) gleder meg til etterpå når du forteller oss all sladderen ;) ha en fin dag!

 4. Dette lukter bøker og hagefest og forfattere og Aschehoug (tungarettimunnen!) på lang vei. Kos deg masse! Jeg ser utfra bildene at du nok kommer til å stå som medforfatter på flere bøker, når de lanseres neste høst;)

 5. Hmmm…
  I mellomtiden skal du bare gni deg i hendene, klype deg i armen, og glede deg til neste ukes store begivenhet; på café med….MEG!!!!
  (Og så innom hagefesten da…)
  PS:miss u…snakkes asap;-)

 6. Ååå du skal på hagefesten:) Så gøy! Jeg skal ikke raide alle premiekonkurransene dine, så jeg har ønsket meg boken i bursdagsgave;) Hvordan går barnehagetilvenningen? Har faktisk tenkt på dere flere ganger denne uken (rart det der hvordan man føler man «kjenner» noen av å lese en blogg), håper det går bedre og at du får en kjempefin hagefest:) Hilsen Karen

  • Du er hjertelig velkommen til å raide ALLE premiekonkurranser Karen! ;) Jeg trekker når ungene har lagt seg! Tilvenningen.. hmm.. det er fremdeles illskriking på morran.. men nå er hun hvertfall god kompis med to av fire voksne på avdelingen (og løper ikke bare til de voksne fra fjoråret) Så det er hvertfall fremgang kan jeg melde ;) Hvordan går det med lillejenta hos dere?? Ha en fortsatt strålende fin søndag! Hils inn! ;)

 7. ohoyyyy!! du skal vel på noe ala «boklansering» bokfest for de beste forfatterne som har gitt ut bok for Aschehoug ??? :) der bare de kjenteste kjente og kuleste kjendiser får komme? så spennende da!!! gleder meg på sladder og insaide information hær altså!! hohohohohoho klip ari i stumpen og få märtha til å hilse englene fra oss da ;)

  hvordan går det med tilvenning i barnehagen da??

  • Stemmer ;P Du det begynner å gå seg til! De sier at hun klarer seg fint, er glad og fornøyd.. så da burde jeg vel kanskje ikke bekymre meg så mye!! ;)
   Fortsatt fin søndag til dere i bartebyen!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *