Fra zombiemamma til zupermamma!

Jeg klarte endelig å slepe det slitne skjelettet mitt til legen, for å undersøke om jeg feilet noe, eller om det faktisk bare er sånn at to unger er som ti. Det var jo det jeg hadde trodd hele tiden! Tøffe småbarnslivet liksom. Det streifet meg ikke at det kunne være noe annet enn ammetåke, bekkenløsning og trassalder..

Hva? Er det ikke dette som feiler meg??

Så ringte legen meg da vettu, og fortalte at B12´en var helt ute på tur. Og at jeg måtte på pillekjøret asap!! For den sprøyta som andre får i stompen, den vegrer legen min seg for å sette. Han skyr nemlig alt vedlikeholdsarbeid som må gjøres down under.. Så da får vi teste om det funker med disse sterke sakene da, kan vel kanskje få litt for de nede ved sentralstasjonen om ikke annet? Kanskje ikke..

Men det bør være sterke saker. For det skal jeg fortelle deg, at å ha ti unger og bivirkninger som B12 mangel gir deg.. som konstant tretthet og slapphet, og demens!!.. dårlig kombo! For ikke snakke om zombie-looken man pådrar seg..

[slideshow gallery_id=»1″]

Så nå venter jeg egentlig bare på å bli som Susanne Kaluza! (For de som ikke vet hvem det er, så er hun mammabloggverdenens Fotballfrue!)

En supermamma! Sånn som de fremstår i de glossy magasinene..

Og en typisk dag vil vel se ut, noe sånn som..

Pilates rekker jeg faktisk en god halvtime før hanen galer på gulvet hjemme.

Deretter leker jeg med duplo sammen med barna, og tenker IKKE på at jeg har mye å gjøre.

I tillegg er jeg alltid fresh, for ikke snakke om glad. Selv om barna mine har holdt meg våken hele natten.

Til lunsj kommer en venninne på ferske glutenfrie bagels.

Jeg følger henne til Zara for å se på kjolen hun vurderer å kjøpe.

Stikker innom Meny på vei hjem, hvor jeg husker alt jeg trenger -uten liste!

Barna spiser sunt, og mat fra bunnen hele tiden. (Brokkoli er faktisk favoritten)

Mannen får full oppvartning fra det øyeblikket han kommer hjem, og jeg gjør det med et smil.

Jeg legger begge ungene, mens han stikker og golfer. Uproblematisk!

Og tror du ikke jeg har fått tid til å skrive et blogginnlegg innimellom også da.

Innimellom albumlagingen, og klesvasken.

OG strykingen av sengetøyet!

Jeg har bare en ting å si: Vitamin B12, kom å ta over kroppen min, og gjør meg til Zupermamma!

Hvis du hadde fått ekstra energi på boks (som jeg nå kommer til å få massevis av), hva hadde du brukt den på?

(Foto: Baard Lunde, Kamille Mor & Barn)

14 thoughts on “Fra zombiemamma til zupermamma!

 1. Hmmm… høres ut som om jeg skulle sjekket ståa på den b12 også! Kanskje jeg ikke bare lider av alzheimer likevel? Jeg har hørt at b12 tilførsel er effektivt! En venninne av meg kalte det for livets sprøyte… Men da ser jeg fram til at effekten trer i kraft og at du kommer til Bergen for å være med på fjellet! ;) (ref mitt svar til deg på Lyderhorn innlegget :) :)) klemmer <3

  • Jeg trodde også det var alzheimers.. så sjekk ståa! ;-) Og ja, tror jeg begynner å merke effekten av livets sprøyte! Takk og lov!! ;-)) Så nå blir det snart Bergen, og fjelltur! Tar på meg hoppeskoa og er der om ikke lenge! ;-)
   God helg kjære Drømmelykke!!! <3

 2. Hipp hipp hurra, ha ha ha, fantastisk!
  Men jeg håper da virkelig ikke du har tenkt til å bruke de ekstra kreftene på stryking av sengetøy????? Finnes det noe mer unyttig her i denne verden????? Det er nemlig ikke så veldig supermammaetet spør du meg, og det bør strykes (ha ha) fra listen umiddelbart, sammen med mange andre ting forresten ;-) Har en følelse av at du rocker som ZZZupermamma allereder forresten, uavhengig av definisjonen.
  Jeg tror jeg hadde brukt energien på boks til mine hundretusen tegne- og maleprosjekter. Og hvis jeg skulle gått for supermammatittelen så hadde jeg nok syklet litt mer til barnehagen og spilt litt mere brettspill med barna som lager sine egne regler…

  • Nei, du har rett Hege! Det får holde med å.. faktisk vaske sengetøyet! ..Neida, så ille er det ikke altså!!! ;-P Men du har rett, og jeg STRYKER herved STRYKING, ho ho ;-D
   Takk for tilliten, og at du tror jeg besitter Zupemammaskills.. det er en ære, FRA deg.. So ER definisjonen! For det er DET bildet jeg har tegnet meg av deg ser du! Og det er derfor jeg nå må ta tilskudd for å holde tritt! 4 barn + alle andre baller du har i luften (og IMENS mannen er på jobb)!!!!!!
   Ha en smooth og deilig helg, THA Zupemama!! ;-))))

 3. Hei.
  Jeg vil bare si at jeg liker bloggen din veldig godt. Titter innom den hver dag. Jeg legger sjeldent igjen kommentar, men håper du fortsetter å blogge leeeeenge.
  Hilsen Nina (som akkurat har blitt 2 barnsmor)

 4. Selg nå ikkje dyrt på plata, selg heller dy.. billig te fellow småbarnsmødre! Og stryk sengkler om du vil, eg gjer det ein gong i blant og det e #denfølelsen både å legge seg sjøl og gullungen i nystrøket ;)

  • Hehe godt poeng det med småbarnsmødre!! Men de konne kanskje trengt litt ekstra energi der nere på platå o da!? ;)
   GJØR DU?? Hmprf. Kor møkje B12 har/tar du egentligt? :-) Men når eg tenke meg om, så trur eg kanskje d e deg eg har fått ideen fra, meine me har snakt om det..
   Kan tenka meg det e verdt det ja! Må testa det eingong. Når pillene e begynt å gjera underverker..

 5. Oj. Tror jammen jeg mangler B12 og. Må sjekke. Jeg går også og venter på at denne småbarnstrøttheten skal gå over. Hvor lenge varer den liksom? Femten år?
  Hadde jeg hatt ekstra energi, hadde jeg brukt den til å sove.

  • Hehe, ikke mye soving på småbarnsforeldre i Spania heller nei?!
   Ja tror den varer ganske lenge.. men med B12, vitaminpulver, Omega3 oljer og mineralkapsler, skal den herved bekjempes!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *