En gåte

Hva er det som gir deg bankende hjerte, gåsehud, og nerver ute av kontroll?

Hint 1

Redbull? Ja, men ikke riktig.

Hint 2

Forelskelse i Val di Fiemme? Ja, men ikke riktig.

Hint 3

En svenske på ski? Nei, ikke riktig. En svenske på ski, foran en nordmann? Ja, men ikke riktig.

Det er selvfølgelig:

Petter Northug Jr.!!!!!!!!!

Den nasjonalromantikken man føler når Northug kommer opp på oppløpssiden i stafetten under ski-vm, og brilijerer over mål-linjen.. Det er det som gir bankende hjerte, gåsehud, og nerver ute av kontroll!

Løste du gåten lett eller? Er det ikke herlig med nasjonalromantiske følelser? Så du brilijeringen og barneskirennet i dag?

(Foto: Vg.no)

8 thoughts on “En gåte

 1. Vel. Hvis mannen er i senga som i løypa ville jeg vært litt skuffet om jeg var kvinne som havnet sammen med han. Utrolig treg og uinteressert i starten og gjennom det meste resten før han pøser på de siste fem sekundene. Det gir neppe mye hjertebank.

 2. Ha ha ha Superpapsen! Du får sagt det du
  Når det gjelder de siste fem sekundene.. så akselererer nok hjertet mitt mye fortere enn ditt !! I tillegg er jeg kvinnfolk.. litt mer følelser.. og Northiug jr.-fascinasjon!? (Nå kaster jeg nok like mye bensin på mannen min sitt bål, som ditt?!;-))

  • Hehehe, ok jeg ser poenget ditt, noen ganger er kanskje 5 sekunder nok Det er det jeg hvertfall pleier å si til mammaen…

   Jeg skal ikke si noe til mannen din, så Nortugfascinasjonen din er trygg hos meg.

 3. fantastisk når VI vinner, og krise når DE taper;p
  og noe mer arrogant enn northug skal man vel lete lenge etter, meen. han kler det;p

  • Og i dag tapte DE!! Fysjameg! Hehe ja det finnes ikke noe mer arrogant, det er helt sikkert. Kanskje det fikk han til å lande litt, resultatet på 5mila i dag..!!?

 4. Jeg ser digger det han gjorde da han gikk i mål der! Det er tøft at han tør være sånn – jeg b iter rett på hvertfall!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.