En gåte

Hva er det som gir deg bankende hjerte, gåsehud, og nerver ute av kontroll?

Hint 1

Redbull? Ja, men ikke riktig.

Hint 2

Forelskelse i Val di Fiemme? Ja, men ikke riktig.

Hint 3

En svenske på ski? Nei, ikke riktig. En svenske på ski, foran en nordmann? Ja, men ikke riktig.

Det er selvfølgelig:

Petter Northug Jr.!!!!!!!!!

Den nasjonalromantikken man føler når Northug kommer opp på oppløpssiden i stafetten under ski-vm, og brilijerer over mål-linjen.. Det er det som gir bankende hjerte, gåsehud, og nerver ute av kontroll!

Løste du gåten lett eller? Er det ikke herlig med nasjonalromantiske følelser? Så du brilijeringen og barneskirennet i dag?

(Foto: Vg.no)

8 thoughts on “En gåte

 1. Vel. Hvis mannen er i senga som i løypa ville jeg vært litt skuffet om jeg var kvinne som havnet sammen med han. Utrolig treg og uinteressert i starten og gjennom det meste resten før han pøser på de siste fem sekundene. Det gir neppe mye hjertebank.

 2. Ha ha ha Superpapsen! Du får sagt det du ;-)
  Når det gjelder de siste fem sekundene.. så akselererer nok hjertet mitt mye fortere enn ditt !! ;-) I tillegg er jeg kvinnfolk.. litt mer følelser.. og Northiug jr.-fascinasjon!? (Nå kaster jeg nok like mye bensin på mannen min sitt bål, som ditt?!;-))

  • Hehehe, ok jeg ser poenget ditt, noen ganger er kanskje 5 sekunder nok :P Det er det jeg hvertfall pleier å si til mammaen…

   Jeg skal ikke si noe til mannen din, så Nortugfascinasjonen din er trygg hos meg.

 3. fantastisk når VI vinner, og krise når DE taper;p
  og noe mer arrogant enn northug skal man vel lete lenge etter, meen. han kler det;p

  • Og i dag tapte DE!! Fysjameg! Hehe ja det finnes ikke noe mer arrogant, det er helt sikkert. Kanskje det fikk han til å lande litt, resultatet på 5mila i dag..!!?

 4. Jeg ser digger det han gjorde da han gikk i mål der! Det er tøft at han tør være sånn – jeg b iter rett på hvertfall! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *