Drømmehjemmet

En kald høstdag, den 29.09.2012, sitter jeg i en butikk og blar i Interiørmagasinet.. And then.. just.. OH. MY. GOOD. NESS.

Det er kjærlighet ved første blikk, jeg ble svimmel og rent mo i skrotten. Jeg elsker alt ved denne leiligheten! Hjemmet tilhører flinke interiørdesigner Cathrine Vågsmyr Mørch.

«Med utsøkt sans for helhetlige løsninger har et designbevisst par skapt et drømmehjem av det som i utgangspunktet var en nedslitt bolig. I dag preges leiligheten av overflater i lyse paletter. Behagelige tekstiler og røffe møbler fra franske Caravane samt moderne kunst og grafittibilder gir interiøret et lekent og lunt preg.»
«Jeg vil karakterisere stilen min som ren, enkel, tidløs, og uavhengig av trender, sier Cathrine. Jeg liker ikke dilldall. Personlig foretrekker jeg en mest mulig enkel grunnstil, som mykes opp blant annet med naturlige tekstiler. «

Hvis noen skulle se denne leiligheten, som ligger i Bygdøy allé, ute for salg.. Let me know!

Nå skal det sies at jeg er utrolig glad i den leiligheten vi bor i, men om det blir familieforøkelse, må vi nok finne oss denne!

Hvordan ser ditt drømmehjem ut?

4 thoughts on “Drømmehjemmet

  1. Lekkert!
    Jeg har sett meg ut et hus i nabolaget her, ikke det at vi skal flytte vi heller – men kommer det til salgs må jeg vurdere sterkt om jeg ikke kan finne en grunn til at vi heller skal bo der enn her;D

    • He he ;-) «Problemet» med disse fantastiske hjemmene er jo at de nesten aldri kommer for salg, for folk trives så innmari godt med å bo der! Men mirakler skjer jo, så mens jeg venter på det.. får jeg vel bare hente litt inspirasjon! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *