Diaperdiva i identitetskrise

Jeg har knapt fullført setningen.. om at jeg muligens har funnet husmor-genet.. før de store matvarekjedene kommer løpende. Hva er det jeg har begitt meg selv ut på? Telefonen har ikke stått stille…

Og jeg bare..

Leave me alone!

Hva er det jeg har begitt meg selv ut på? Står jeg i fare for å bli en rosa (cupcakes) mammablogger? Skal jeg ikke lenger få tilbud fra fashionable sponsorer som..

Louis Vuitton!?

Øhh.. sorry, jeg mener..

Sparkjøp.

Men så lå jeg der og tenkte at, det var jo kanskje ikke så ille om Diaperdiva ble en rosa mammablogger allikevel.. Altså, gratis mat liksom. Freebies er freebies. Så jeg tok telefonen..

Budet til Synnøve Finden var allerede på vei!

Jeg sprang ut på kjøkkenet, tok en rask opprydning i kjøleskapet. Kastet det meste for å få plass til ingrediensene som skulle hjelpe meg på vei, med det nye imaget jeg var i ferd med å få.

Budet tok litt lengre tid enn jeg trodde, så jeg putta på lipgloss, og begynte å lage en 1-2-3 kake jeg fant langt bak i skapet. Sånn at det skulle lukte litt godt, til Synnøve Findens sendebud ankom! I tilfellet han skulle rapportere tilbake til headquarters..

Tiden gikk, jeg ble bekymra for om han klarte å få med seg alt..

Ding-dong.

Eh.. takk.

Det var jo ikke helt det jeg hadde sett for meg..

Men yoghurten var god den. Ekstra sunn var den også. Gresk sådan.

No offence Synnøve Finden, og alle matvare produsenter som har fått med seg at Diaperdiva har tatt på seg kjøkkenforkleet.. men jeg har tross alt et rykte å ta vare på. Så ikke bli fornærma om jeg ikke tar telefonen. Det kan være at jeg snakker med Giorgio eller Donatella! Men gi ikke opp! Rosa mammablogger, eller ei, I´m a sucker for freebies!

(Foto: Google, Louis Vuitton, Sparkjøp og Bærum budservice)

 

7 thoughts on “Diaperdiva i identitetskrise

 1. å ja, bare pass deg!
  Tenk hva som skjer når du begynner å legge ut bilder av designer-supermamma-matpakkene dine. Du kommer ikke til å kunne lukke kjøleskapdøren heretter!

  Jeg sendte med junior en designermatpakke i dag. Må tydeligvis gjort noe riktig, for matboksen var nesten støvsugd. Han tigde til seg den siste rundstykkebiten før vi forlot barnehagen.
  Gjorde jeg noe riktig da tro?
  Bør jeg blogge den og få litt yoghurt jeg også?
  Næ, kom på at jeg ikke tåler melk, så da er det vel best å la være. Tenk hvis kjøleskapet mitt blir oppfylt med gresk yoghurt….

  • Åh kan du tenke deg.. IIIKKK!! Jeg trenger større kjøleskap.. og da.. større kjøkken.. og da.. STØRRE HUS!! JAAAAAACK!!!!!

   Hæ? Den vidundernista burde du nesten blogga.. og uten å ville mates med skje også!? ;-) ..men du har helt rett i at det kan være en risk å ta ja.. Men nå kan du jo for eksempel skrive i en parantes på slutten, at du tilfeldigvis happens to be laktoseintolerant.. om noen lurer liksom.. He he ;-D

   • Bare å bygge ut kjøkkenet, event bytt til hus ja.

    Jepp!
    Det er ikke laktosen, men proteinene… Jeg får passe på å legge ut en komplett intoleranseliste da!:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *