CONFESSIONS OF A (STUPID) MODEL

Siden confessions er Diaperdivadiary sin greie, så kommer det en her. Det er fredag, det er helg, det er CONFESSIONTIIIIIME!!!!!

Om du leste mitt forrige innlegg, så tenkte du at jeg virker som et temmelig oppegående og samfunnsengasjert menneske!? Til tross for at jeg har vært modell hele halve livet mitt liksom.. Hvertfall relativt oppegående og..!? Nei, ikke?

Jaja. Det jeg nå skal fortelle, viser at det har vært verre tider..

Du spør, er modeller dumme? Blir de dumme av at jobben er lite stimulerende for topplokket, eller blir de modeller fordi de er dumme? Hmm.. Jeg forsto ikke spørsmålet.. kan noen andre svare?!

Dum modell? Noen som vet hvor vanskelig det er.. å stå og kysse i mange timer, mens skjørtet og håret må fly sånn og sånn, mens man fryser og skal sørge for å se bra ut i hele prosessen??

Det du skal vite om meg, nå som vi begynner å bli litt kjent. Det er at jeg faktisk er statsviter! Og hvordan det kan ha seg?

Det var en gang.. i Milan..

Det var masse folk til stede, de pratet, lo og gestikulerte. Som italienere gjør. Det var mye: ”Si si certo, mi piache.. bla-bla.. Nooo non è vero, stai scherzando?? È cosi!!! bla-bla.. CHE GUEVARA! bla-bla..”

Jeg bestemte meg for å ta del i den engasjerte samtalen, for å virke litt oppegående da vet du. Men også for å vise hvor god jeg var blitt til å forstå italiensk!!

«Who is this Che Guevara????»

Stillhet.

Silenzio.

Alle så på meg.

Så da når jeg hadde fått all oppmerksomheten, fortsatte jeg fornøyd.. ”Is it a football player or something??!”

Noe sånt så jeg for meg. Er ikke likheten mellom Paolo og Che slående? Så jeg var jo ikke helt bak mål.. hehe!

Fremdeles fornøyd med bidraget til samtalen.

Så begynte den.

Latteren.

De lo. Og lo. Og lo. De lo fremdeles. Og så lo de videre.

Det var den dagen jeg bestemte meg for å studere politikk. Bestemte meg for å få schwung på hjernecellene igjen. Bli smart!!! Jeg lærte meg også å holde kjeft når jeg ikke har peiling på hva det snakkes om. Nei, det er vel ikke helt sant da men.. det passet så godt inn i avsnittet.

Jeg vil legge til, at jeg nå vet alt om Mr. Che Guevara, ja, at han hadde astma for eksempel.. det visste du ikke!! Og at han ser sånn ut, uten lue og rød bakgrunn:

 

Det var kanskje ikke så lurt av meg å komme med en bekjennelse av en sådan karakter når jeg tenker meg om.. Heller litt dumt.. Betyr det at…??

2 thoughts on “CONFESSIONS OF A (STUPID) MODEL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *