Back to my roots

På bøgda går livet i et litt saktere tempo, luften er renere, og utsikten penere. Sirener uler ikke i tide og utide, måkene gjør. Det kryr ikke av folk overalt, og de man møter på -er kjensfolk! Ungene flyr ut og inn av huset, en underlig frihet! Kafélivet er erstattet med, til enhver tid, fulle kaffekanner i alle hjem. Og noe attåt.

view

IMG_8322

jordbær

åkresand

skjell

sand

Frihet!

Alt det jeg nevnte ovenfor, savner jeg egentlig sjelden. Men når jeg er tilbake her, faller pulsen på stedet hvil, dialekten knoter ikke lengre, og jeg er en puslebrikke som faller på plass.

Du kan ta jenta ut av bygda, men ikke bygda ut av jenta. Sånn er det bare.

Men nå savner jeg byen..

Hva med deg? Bygd eller by, eller ja takk begge deler?

6 thoughts on “Back to my roots

    • Usj denne kommentaren fant jeg godt gjemt i junken.. :-( Rart er det, at det kun er wordpress-bloggers kommentarer som havner der (ja og en masse annet spæm da selvfølgelig) Men over til temaet, enig med du ;-) :thumbs:

  1. Så godt skrevet, jeg er også evig bygdejente. Kanskje litt mer utpreget enn mange andre som har emigrert til byen, men som du liker jeg også byen. (Bare at jeg liker ikke å bo i byen, så jeg er veldig fornøyd med at jeg bor landlig, i perfekt kjøreavstand fra byen) :) Så fine bilder.. :)

    • Takk kjære Elin :-) Det er deilig å være tilbake i byen, men det er en ting jeg savner mer enn alt annet.. og det er ikke den friske lufta, sakte tempo eller den fantastiske utsikten (jeg kan leve med å stirre inn i demens-avdelingen på et sykehjem jeg, det er faktisk ganske koselig til tider!) Det er å kunne slippe ungene ut, for å leke uten å fotfølge dem.. Jeg er jo oppvokst slik selv, og nå når vi var hjemme -så jeg hvor mye de elsket å gjøre akkurat det!! Så det er med tungt hjerte jeg ofrer den friheten for å nyte alle de andre godene bylivet byr på.. Jeg må nok godsnakke litt med Jack tror jeg….. ;-) God klem fra bygdejenta i byen #bygdejente4evah osv. :-P ;-) Kos deg på landet (med den perfekte kjøreavstanden til byen!!) #pittelittsjalu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *