Seriøst! Jamen seriøst!

hoppe

Det er spørsmålet som mange stiller seg i disse dager. Denne festlige farsotten har jo blitt dømt nedenom og hjem av media, og andre pyser. Denne reportasjen i Aftenposten, hevder at man faktisk «Hopper i havet» fordi da kan man snikskryte av seg selv. Enten av hvor bra man ser ut, eller hvor kreativ man er. Altså, planen var. Å faktisk se bittelitt bra ut, da jeg først skulle blotte meg på sosiale medier. Så jeg ba filmteamet mitt ta meg til en strand hvor jeg kunne løpe uti, deretter skulle jeg legge på et dust filter og litt Baywatch-musikk i bakgrunnen før publisering. Planen ble endret, da sjåføren vår.. kjørte feil (noe han har en lei tendens til).

De fant et drikkevann som de mente var passende! Og jeg lover, det drikkevannet må ha inneholdt isbiter. Men jeg er ikke dum som tok en sånn livsfarlig risk, slik som VG mener.. jeg tok nemlig med meg en doktor! Mhm. Ikke hvilken som helst lege heller, Doc Didriksen herself! Kun den beste er god nok når man skal risikere liv og helse, bare for å ikke fremstå som noen pyse. Nå har det seg slik at dette er den samme legen som i utgangspunktet ville meg så vondt.. Så jeg tenkte det passet fint at hun fikk være tilstede, å faktisk se, hvilket uføre hun hadde satt meg i! Og jeg hadde INGEN planer om å spandere sushi og pepsi max på henne i nærmeste fremtid, og det.. ETTER at hun hadde fått meg til å se ut som en kylling for jeg ikke hoppet?? Men vet dere hva hun gjorde? Hun lo. Og lo og lo. Riktig godtet seg. Alle lo, også Jack the cameraman?! Helt til han ble utfordret.. selv! Payback dear.. ;-P

Jeg kaller filmene for: «Seriøst» og «Jamen Seriøst» Du vil skjønne hvorfor!

Som du så, så fikk det kalde vannet meg til å miste ordforrådet. Kjempeflaut! Seriøst!

Så kjære Aftenposten! Ikke bare fremstiller jeg meg selv som stokk dum, med ett eneste ord i vokabularet mitt? Og det er jo heller ikke til å stikke under en stol at dette er så langt man kommer fra Baywatch som overhodet mulig! Etthundreogåtticentimeter med blåhvite froskebein. Ansiktet gjør Munchs Skrikemann/dame til en Frøken Norge kandidat! Snikskryte dere liksom. Jeg gjorde dette, for å vise at jeg ikke er en pyse tenk! Og jeg har jammenmeg ikke hatt det så gøy på så lenge jeg kan huske heller! Så take that!

(Jeg vil samtidig benytte anledningen til å beklage den lille bismaken i drikkevannet til innbyggerne i Oppegård og Ås.. Det skal aldri gjenta seg, det kan jeg virkelig love dere!)

Har du hoppet? Gikk du for Baywatch-varianten, eller gjorde du som meg.. gjorde bare alt for å OVERLEVE? Mister du ordforrådet når du er kald/redd? Syns du det er en skryte-trend, eller tror du folk faktisk kan gjøre dette for å ha det… tja, gøy??

41 thoughts on “Seriøst! Jamen seriøst!

 1. Seriøst imponert Stine! No offence- men det trodde jeg aldri at du hadde turt! Jeg trodde vi var sammen om at det er alt for kaldt å bade i Norge- til og med på sommeren. Jajja….jeg får være alene i klubben- «jeg bader aldri i Norge»! Tar av meg hatten for deg! Jeg syntes du var ganske så elegant og stilig! klem

 2. Hahah! Du er bare herlig! Beklager at jeg lo ganske mye, men det er litt morsomt Du er tøff da! Jeg hadde aldri hoppa! Jeg har heller ikke blitt utfordret, takker en nylig fødsel for den
  Vigdis would like you to read.. Hvordan føles det?My Profile

 3. Hahaha, seriøst?! Godt gjort. Jeg, som ellers er litt snobbete og helst ikke vil gjøre det samme som alle andre, synes badefarsotten er fantastisk. Det har vært utrolig hyggelig å se gamle venner, kjente og slektninger reise seg fra sofaen, bryte komfortsonen og utfordre seg selv med en ny opplevelse – uten tanke for bilringer, vinterbleik hud og andre komplekser. I tillegg har det strømmet inn penger til gode formål fra de som ikke har hoppet i havet. What`s not to like?

  • Ja, viktig å ta sine forhåndsregler Og uten snarrådige Didriksen som beordret meg til å snu (var hun virkelig redd for at jeg skulle ta meg en seiersrunde rundt omkring i Gjersjøen mens jeg først var i gang??) og dro meg opp fra de glatte steinene og fikk på meg et håndkle.. ja så kunne jeg lett blitt en overskrift i VG..
   Ha en herlig dag Fru
   Diaperdiva would like you to read.. Vinn undertøy fra Fifty Shades of Grey by/ KappAhlMy Profile

 4. Heia deg! Jeg har ikke ledd så mye på lenge, fantastisk bra videoer Jeg har også hoppet, men i sjøen, mest sannsynlig like J**** kaldt

 5. Fantastisk. Har ikke hatt det så moro på lenge, lenge, lenge. Det beste er jo at jeg fortsatt ler like godt.. Seriøst altså.. Du er vel verdens tøffeste skjønneste flotteste isbader. Respekt til deg..
  Livet i Casa Didriksen would like you to read.. Familielikhet..My Profile

 6. Hahaha! Nå lo eg godt her – nok ein gong Har seriøst ennå ikkje blitt utfordra, thank God…

 7. Neste gang må du ha en advarsel før du lar folk se på noe slikt, helt alvorlig, kan ikke vise slikt uten et papir til å tørke bort tårene som kommer når en ler så en griner. Du er bare helt fantastiske, jeg hadde aldri våget. Jeg tok den pysete varianten og la ut status på facebook at de skylder meg en sydentur og pass av fire barn om de utfordret meg til bading eller trening.
  Nå kan jeg flire meg i søvn
  Ha ei herlige helg.
  Wenche would like you to read.. Venter spent på huset, mange småglederMy Profile

  • Hehe smart Wenche!! Jeg hadde ikke engang hørt om utfordringen, før jeg ble det utfordret selv.. Hadde jeg bare visst skulle jeg gjort noen forberedende tiltak sånn som deg!
   Glæd u laiked it! Jeg var veldig ambivalent til å legge det ut, men hey, hva skal man med selvhøytidlighet?? Og hvis noen kan få seg en god latter, så er det jo bare flott deeet!
   Ha en fin tirsdag
   Diaperdiva would like you to read.. Vinn undertøy fra Fifty Shades of Grey by/ KappAhlMy Profile

 8. Hahaha – seriøst:D:D:D
  Men helt ærlig, jeg synes du er knalltøff – jeg så helt hit at vannet var kaldt. Godt du hadde eget legeteam, jeg tror jeg hadde behøvd ambulansehelikopter etter det stuntet der;)
  Sender en varm klem
  Hanne:)
  Hanne would like you to read.. KonfirmasjonenMy Profile

 9. De er like fantastiske hver gang man ser dem. Jeg ler så jeg griner hver gang. Seriøst liksom. :p
  Jeg digger den attituden når du kommer opp!
  Vakreste isbaderen.

  (Og hvor er de to andre?! :D)

 10. Jeg har badet! Sammen med Fru Holt og hennes håpefulle!
  Jeg må si vi hadde bedre forhold enn deg..Og at jeg lo like mye om mer av Anja enn doktoren lo av deg!
  Synd jeg ikke rakk å hilse på deg før jeg dro!

 11. haha,dette er den beste og morsomste badevideoen jeg har sett du får meg til å le her også :-p

  du var tøff da,jeg har heldigvis ikke blitt utfordret og hadde aldri i livet klart eller villet bade. jeg bader j0 nesten ikke i norge om sommeren engang :-p godt du hadde med lege

  seriøst,du var tøff!! helt seriøst :))))
  inger would like you to read.. DIY granola og mandelsmørMy Profile

 12. .. men du har jo helt feil dialekt! Her har jeg gått rundt i sirkler og trodd at du var reinspikka østlending og så er det helt feil *rister på huet*

  men tøff er du, et er ikke til å komme bort ifra. Jeg bader ikke engang på sommeren, men er kjapp i dusjen. Haha…
  Lammelåret would like you to read.. Dagens tanke og dagens teMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge